Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. október 02. - 20:30
Autóról van szó, de inkább ide írom. Megsérült az RCA-kábelem, ami megy a lejátszóból az erõsítõbe, így jobb híján meg szigszalagoztam. Most azt csinálja, hogy a kocsiban szinte bármilyen gomb nyomására mélyen puffanó hangot ad a mélynyomó(ezt hajtja az erõsítõ). Hol lehet a hiba?
Írta 2011. szeptember 30. - 06:02
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. szeptember 29. - 21:32
Nekem most per/pill itt van kéznél egy tar.bz2 és azt is nyitja a winrar szó nélkül.
Írta 2011. szeptember 28. - 11:22
tgz file-t winrar-ral nem tudom kicsomagolni, mert millió hibaüzenetet ír ki.
Lehet hogy más programmal kéne próbálkoznom?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. szeptember 25. - 16:39
Inditaskor mindig ez jon be. Mit tudok tenni, hogy mukodjon a gepezet?
Ubunturol lenne szo.
Koszi elore is.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2011. szeptember 25. - 11:22
Írta 2011. szeptember 20. - 21:53
Hivatalosan dinamikus IP-m van, de eddig csak egyszer változott. Mindenesetre jó lenne egy állandó név.
Szóval milyen ingyenes dns szolgáltatót tudnátok ajánlani (myip.hu, dynpro.hu, xname.org, dyndns.com, opendns.com)?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. szeptember 15. - 01:32
Droidot csinalunk magunkbol, ha nem figyelunk oda.
Írta 2011. szeptember 14. - 13:21
Írta 2011. szeptember 14. - 09:19
Nem túl tetszetõs. Mobilon is undi ez a netezõ nagyiknak tervezett GUI, de PC-n, nagyobb moncsin kifejezetten blöe lehet.
Bemutatják, mit tud majd a Windows 8
Hát igen. Sikerült a drága fejlesztési idõt értelmetlen csicsára költeni.
A többi baromságról nem beszélve:
"Windows 8 alatt már nem kell attól félnünk, hogy valamelyik háttérben futó szoftver lelassítja a gépet: a kihasználatlan alkalmazások alvó módba kerülnek, amíg újra az elõtérbe nem hívjuk õket"
Gondolom a "háttérbe futó" szoftvernek dolga van azért indult el. De persze az is lehet, hogy a "szakújságírók" valamit félrefordítottak
Írta 2011. szeptember 13. - 20:39
Bemutatják, mit tud majd a Windows 8
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. szeptember 13. - 12:38
Már kezdtem azt hinni, hogy csak vaklárma volt, mert az elmúlt 3 hétben hibátlanul mûködött, de pár napja újra rakoncátlankodik. Most viszont már nem is áll helyre magától, csak áramtalanítás után. Ez gondolom nem tesz jót neki, úgyhogy ebbõl csere lesz.
Ez van most. A képességei teljesen elegendõek voltak. Ezt néztem ki helyette, leírás szerint minden olyat tud, amit a mostani (a legfontosabb a tûzfal).
Esetleg ellenvélemény, vagy más ötlet? 5k fölé nem mennék árban.
A statisztikámhoz még jött egy linksys, ami 3 év alatt purcant ki. Akárhányszor áramtalaníthatod, nem árt neki. Tp-linket szoktam eladni az 5 év garancia és a jó konfigurálhatóság miatt. Ár/érték arányban ez a legjobb. A tûzfaltól ne várj sokat, szépen csilingelõ marketing szöveg. Lényeg, hogy egy ilyen eszköz alapból is egy szeparációt végez, kívülrõl indított kapcsolattal közvetlenül nem tudnak a gépeidre csatlakozni.
Írta 2011. szeptember 12. - 19:42
Es gondoltal mar ra hogy esetleg az elektromos halozattal van valami?
Nekünk a modemeket zabálta az áram. Kiderült a 100 éves épületben a folyton bepusztuló lift rángatta a védelem nélküli konnektort. Átköttettem másik fázisra és már jó is volt.
Írta 2011. szeptember 12. - 14:17
Más:
idõvel beszereznék egy NAS-t (úgy nézem, hogy a korábban sokak által javasolt DNS 323-nak az utódja, a DNS 320 az, ami elég jó hírnek örvend).
Van valamilyen speciális feltétele annak, hogy ezekbe milyen lemezek kerüljenek? Házi használatra lenne, normál adattárolás, esetlegesen közvetlen médialejátszás, de az is csak egy géppel. Ilyenre elég az ha csak 5400-en pörögnek a lemezek?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. szeptember 12. - 10:09
Mas:
Egyebkent routerbol sem kell feltetlen draga cucc, nekem volt egy repotec-em regebben, az szerintem ment 2-3 evet (marmint termeszetesen nem 24 oraban volt hasznalva, de aram alatt volt)
Írta 2011. szeptember 11. - 20:52
Tavaly vettem egy TPlinket az már 19 hónapja mükszik.
Végre.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. szeptember 11. - 13:01
Már kezdtem azt hinni, hogy csak vaklárma volt, mert az elmúlt 3 hétben hibátlanul mûködött, de pár napja újra rakoncátlankodik. Most viszont már nem is áll helyre magától, csak áramtalanítás után. Ez gondolom nem tesz jót neki, úgyhogy ebbõl csere lesz.
Ez van most. A képességei teljesen elegendõek voltak. Ezt néztem ki helyette, leírás szerint minden olyat tud, amit a mostani (a legfontosabb a tûzfal).
kb 5 évig(24/7,torrent,stb) üzemelt nálunk egy ilyen tp link ruter hiba nélkül,aztán randomszerüen eldobta az egyik lan portot-ha nem kellett volna a wifi,ugyan ilyet vettem volna,most ugyanugy tp-link van,csak van benne wifi is
Írta 2011. szeptember 10. - 22:42
Több routert (Linksys, TP-Link) láttam kb. 5 év után kipurcanni. A Linksysnél nem táp volt és a wifi kapcsolatot dobálta el. Érdemes kipróbálni másik táppal, ha van rá lehetõség (2k a táp, 6k a router, szóval csak akkor éri meg ha a tápot nem ezért veszed).
Trance