Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
pop portos fülest tudok adni egyet neked, a segédletet meg majd elõkeresem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thy: neked is DNS-323 nas kütyüd van, nem? Naszoval arra remekül meg lehet csinálni, igen. Le kell tölteni hozzá a fun-plug-ot, és ahhoz van mindenféle:
http://www.inreto.de/dns323/fun-plug/
De van valahol egy bõvebb magyar nyelvû leírásom is a mithogyanról, ha érdekel.

Egyszerû lejátszónak meg, nos, a telefonod nem játszik le MP3-at?

--Trifo

Igen, 323-om van. A magyar nyelvû segédletet megköszönném:)

A telefonom lejátszik mp3-at, csak POP portos, és a tavalyi szett fülhallgató 1 hónapot bírt, aztán nem csatlakozott rendesen. Meg ilyen mini mmc kártya kell bele, ami elég húzós árban van:(

Ja és elkészült a PC-m, úgyhogy este win7 telepítés:D

Szerintetek egy USB-s wlan adapter van olyan jó, mint egy bedugós antennás kártya?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Widows 7 RC ha kell valakinek, akkor meg van cirka egy honapja hogy letoltse a Microsoft honlaprol.

We’ll continue to offer the RC download until August 20, 2009

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Sziasztok! Segítségre van szükségem mert a HP Deskjet 3920-as nyomtatóm megszünt létezni. Magyarán, hiába dugom a hálózatba, nem reagál, mint ami nem kap áramot.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy ideje kifogyott a színes patron, amit minden egyes gépbekapcsolásnál jelzett. Aztán ezt a jelzést kezdte küldözgetni egyre gyakrabban is, ezért meguntam és a hátulján található hálózati kábel kihúzásával áramtalanítottam. Aztán legutóbb amikor használni akartam, már nem tért magához.

Persze próbáltam mindent. Kihúztam, bedugtam semmi. Újabban, ha újra kihúzom és bedugom, akkor elkezd mocorogni zúgni, de aztán ismét semmi.

Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek még.

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Thy: neked is DNS-323 nas kütyüd van, nem? Naszoval arra remekül meg lehet csinálni, igen. Le kell tölteni hozzá a fun-plug-ot, és ahhoz van mindenféle:
http://www.inreto.de/dns323/fun-plug/
De van valahol egy bõvebb magyar nyelvû leírásom is a mithogyanról, ha érdekel.

Egyszerû lejátszónak meg, nos, a telefonod nem játszik le MP3-at?

--Trifo

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Köszönöm a segítséget meg lesem a progikat!

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
A google bögre meg a google fogkefe mellé biztos befér :).
Én egy kevésbé nagytestvéres ingyenes progit ajánlok.
Magyarországra nézve van budapesti lokalizációja (sajnos csak az) és pár napon belül elég pontos. Van benne szatelit kép nézet is naponta 2x frissítik asszem.

Weather watcher
http://weather.org/WeatherWatcher.htm

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
google desktop toolbar, es adsz hozza olyan alkalmazast amilyet akarsz. van idojarasjelzo is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Win XP re keresek olyan idõjárás jelzõ progit. Minél egyszerûbbet.Ha valaki esetleg használ vagy tudna ajánlani?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a telefonodban nincs?

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thy: az FTP szerver a DNS-323-ra kell? Nekem az sikerült. A torrent kliens és az SSH-is. Csak a LightHttpd php-moduljával szívtam, de azzal is csak azért, mert nehezen esett le, hogy a CGI modullal nem fog menni az inline PHP.

--Trifo

Nabazz:D Ebbõl egy kukkot sem értettem:) Illetve annyit, hogy meg lehet csinálni:)

Kérdés: Mondjatok nekem filléres, és jó:D MP3 lejátszót. Unatkozom melóba bringázás közben.
Köszi!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Thy: az FTP szerver a DNS-323-ra kell? Nekem az sikerült. A torrent kliens és az SSH-is. Csak a LightHttpd php-moduljával szívtam, de azzal is csak azért, mert nehezen esett le, hogy a CGI modullal nem fog menni az inline PHP.

--Trifo

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

lézernyomtatók közül (fekete-fehér) melyiket érdemes venni?
sokat nem szánnék rá, ilyen mindennapi használatra lenne, semmi extra elvárás

Szinte mindegy, amilyet olcsón tudsz szerezni. Azt nézd/kérdezd meg hogy mennyi a toner kapacitása(eléggé változó), és mennyibe kerül hozzá egy toner mert itt elég nagy különbségek vannak. Ezt összeveted a készülék árával, és kijön hogy melyiket érdemes venni.

Sürgõs segítség kéne!
Van egy laptop, amibe beletört a hangszóró jack dugója. A bemenetbõl is letört egy darab, szóval azt mondták, hogy nem lehet megcsinálni. Viszont kitaláltam valamit... ha letiltanám ezt az eszközt(merthogy most úgy érzékeli, mintha be lenne dugva valami), és vennék egy USB-s hangszórót... azzal mûködne?

Elõre is köszi a válaszokat!

Igen

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Sürgõs segítség kéne!
Van egy laptop, amibe beletört a hangszóró jack dugója. A bemenetbõl is letört egy darab, szóval azt mondták, hogy nem lehet megcsinálni. Viszont kitaláltam valamit... ha letiltanám ezt az eszközt(merthogy most úgy érzékeli, mintha be lenne dugva valami), és vennék egy USB-s hangszórót... azzal mûködne?

Elõre is köszi a válaszokat!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
lézernyomtatók közül (fekete-fehér) melyiket érdemes venni?
sokat nem szánnék rá, ilyen mindennapi használatra lenne, semmi extra elvárás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Csináltatok már ftp szervert a NAS-ra? Mennyire bonyolult dolog? Én tegnap a torrent klienssel is lementem hídba. Click and Go...lofaszt.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az én õsi Chieftec Dragon szerverházam a legkevésbé sem passzol a Samu 245T-mhez, dehát ez van. :D

Ez így van! Fõleg a fekete zongoralakkos verzió :D
Annyira jól néz ki a gép a Samsung 2032BW monitorral, hogy áh. Már csak kéne valami hasonlóan szép billentyûzet. De olyat még nem találtam. A legtöbb vagy béna fos, vagy a megszokott matt fekete...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

http://technet.micro...x?ITPID=mscomsc

Köszi:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
http://technet.micro...x?ITPID=mscomsc

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

64bites win7 max savszelen jon, nalam 1.1M/sec volt. fel ora tan? drivereknek meg vista 64 jo lesz. nincs olyan program amit eddig nem birtam feltenni a 7-re.

Állítólag a microsoftról is letölthetõ az win7 legálisan. Te onnan töltöd? Mert én nem találtam meg:(