Rainmeter a neve, HUD.vision 2.2 skinnel.
letöltöttem, játszadozok vele egy ideje, de nem tudom a bõvítményeket berakni, ezer dolog de rákattintok és nem rakja ki az asztalra
Rainmeter a neve, HUD.vision 2.2 skinnel.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nekem elég saláta rendszerem van/volt, bootoltam mindenrõl amirõl lehet (2 HDD partíció dual boot, 2-3 féle bootolható CD, 2-3 különbözõ pen drive...) egy idõ után egész érdekes dolgok történtek, néha megzavarodott a bios. Arról a pen drive-ról akart bootolni amit újraindítás elõtt kihúztam, vagy simán hibaüzenet nélkül elakadt, vagy sírt hogy ez meg az nem rendszerlemez, pedig ez meg az éppen hátrébb volt a bootsorrendben mint a HDD, amin volt rendszer.
Lényeg a lényeg, rendezd át a boot sorrendet és próbálgasd, nekem az mindig segített. Rakj a CD elé valami olyat ami nincs a gépben stb.
Ha van kéznél egy gyári XP boot CD, akkor nézd meg h arról hajlandó-e elindulni. Ha igen, akkor az nLite-os CD-vel van valami gikszer.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Tudom, de kib.$*tt hosszúak a leírások és ilyesmi simán lehet h nincs is benne, mert "evidens" vagy simán kimaradt.man sed
Danke.sed -f command_file
Köszi!Szerintem a grep után a sed lesz a barátod a pipe-ban.
Próba: sed -e ’s/<[^>]*>//g’ foo.html
:top /<.*>/{ s/<[^<>]*>//g t top } /</{ N b top }
Nekem elég saláta rendszerem van/volt, bootoltam mindenrõl amirõl lehet (2 HDD partíció dual boot, 2-3 féle bootolható CD, 2-3 különbözõ pen drive...) egy idõ után egész érdekes dolgok történtek, néha megzavarodott a bios. Arról a pen drive-ról akart bootolni amit újraindítás elõtt kihúztam, vagy simán hibaüzenet nélkül elakadt, vagy sírt hogy ez meg az nem rendszerlemez, pedig ez meg az éppen hátrébb volt a bootsorrendben mint a HDD, amin volt rendszer.Erre varrjon nekem gombot valaki:
vettem egy új winyót (WD 1.0TB) és XP-t kéne tennem rá. Partícionálást megcsinálom (Partition Magic 8.0), a nem-rendszer partíciókra lementem az adataimat a régi winyókról, XP install CD-be nLite-al SP3 és Intel AHCI driver beleintegrál, reboot. AHCI bekapcs, boot sorrend 1. ATAPI CD/DVD, 2. winyó, F10, save, reboot. És semmi. Kipróbáltam 4 XP CD-vel (SP2 vs. SP3), AHCI és IDE módban is, nem hajlandó bootolni CD-rõl. Régi winyóról az XP gond nélkül indul, CD/DVD meghajtó természetesen mûködik hiba nélkül, az nLite által gyártott ISO-t bootolhatónak jelzi pl. az Imgburn. Ha XP alatt beteszem a CD-t akkor rögtön ugrik fel az XP telepítõje is, de bootolni nem hajlandó róla.
???
Mer' egy állat vagyok !
1 kis adatbányászat:
... Tud vki megoldást, amivel le lehet csupaszítani egy ekkora fájlt?
Mer' egy állat vagyok !