Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. October 19. - 20:19
amivel ilyen mobil kis fosokra lehet konvertelni videokat
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. October 18. - 22:13
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. October 18. - 01:29
Szreintem fdisk /mbr a barátod a command prompt-ból, bár nem tudom, hogy megy-e win7 alatt.
http://support.micro...com/kb/69013/hu
a megoldás: a BIOS-ban le lehet zárni az MBR-t...szóval hiába fixmbr-eztem (ez gyk. fdisk /mbr, ahogy olvastam, de a javító konzol az xp telepítõben csak ezt ismeri), nem érdekelte. aztán megtaláltam a megfelelõ menüben, kikapcsoltam, zerofill 3 ciklusban a merevlemezre, fixmbr, fixboot :c.
most éppen távoli asztalról vezérelem wifin a gépet, BOINC meg alkalmanként torrent fog futni rajta, amikor nem használja senki munkára.
Posted 2009. October 17. - 19:04
AVG-ben nincs boot time scan?
Google ilyeneket dob ki:
http://support.microsoft.com/kb/962007
http://cantalktech.c...onficker-virus/
Köszi!
Sikerült:)
Posted 2009. October 17. - 15:30
http://support.micro...com/kb/69013/hu
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. October 17. - 14:57
más: MBR fixálásban valaki otthon van? röviden: a régi gépembõl akarok egy ilyen itthoni, családi gépet csinálni (P4 2.8ghz meg 1 giga ddr667 ram). van egy régi, 20 gigás seagate winyóm, meg legális XP SP3-am. a winyó tutin mûködik, leformáztam meg felhúztam rá az xp-t, de bootolásnál kifagy, hogy a Master Boot Record hibás.
próbáltam azt, hogy win telepítõlemezrõl bootoltam, ott a javítókonzolba fixmbr, aztán meg ezután fixboot c:, de semmi változás nem lett...
mit lehet csinálni ilyenkor? vannak olyan progik, amik kinullázzák a winyó minden egyes bitjét, az segíthet?
Posted 2009. October 17. - 10:42
nem értem...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. October 17. - 10:40
Hali!
Tudtok nekem mondani trükköt conflicker eltávolításhoz? Mert letiltódott az avg minden frissítése, email scanner, stb., és nem tudok mást sem telepíteni (Nod).
Köszi!
Üdv:Thy
AVG-ben nincs boot time scan?
Google ilyeneket dob ki:
http://support.microsoft.com/kb/962007
http://cantalktech.c...onficker-virus/
Posted 2009. October 17. - 09:46
Tudtok nekem mondani trükköt conflicker eltávolításhoz? Mert letiltódott az avg minden frissítése, email scanner, stb., és nem tudok mást sem telepíteni (Nod).
Köszi!
Üdv:Thy
Posted 2009. October 17. - 08:54
tegnapi nap a korlátlannak hirdetett mobilnetemkorlátozva lett.
Ma felhivom õket, azt mondják veszélyeztetem a hálózatot valószínûleg. Mondom anyád
Június 6 óta 3.2Gb forgalmam volt, semmi torrent, csak böngészés, youtube, msn, e-mail.
számlázás után(25) azt mondta visszaállítják.
A Nagy Magentának van olyan korlátlan csomagja amelyik havi br.3990 Ft-ért 3GB-ig teljes sávszélen használható, majd ezt átlépve lekorlátozzák 128Kbitre a számlázási ciklus végéig. Talán nálad is errõl van szó. Én is ezt a csomagot szoktam használni ha az otthoni nettõl távol vagyok, de akkor is csak a "kötelezõ" napokra regisztrálok elõfizetést a T online rendszerén keresztül. Ha mondjuk 3 napra kell net akkor azért idõarányosan fizetek és csak annyit is forgalmazhatok. Jelen példa esetében a 3 nap dúrván 400ft és 300MB-ot használhatok fel.
Posted 2009. October 17. - 08:28
Posted 2009. October 17. - 01:55
tegnapi nap a korlátlannak hirdetett mobilnetemkorlátozva lett.....
Tobb emberrel jatszak el ezt mint hinned. Sztem ez ellen nincs orvossag ez a mezgabol a macska. Ott van szivas ahol nincs alternativa csak mobilnet, mert ott nem tud az ember szolgaltatot valtani. A korlatlansag meg jol hangzo mezesmadzag. (Valojaban sokkal tobb "sav" van ertekesitve mint amennyit elbirna a rendszer, csak ugyesen van kihasznalva es igy mukodik egeszen addig amig tul nem lepnek a userek egy keretet. Max menetkozben hozzabovitenek ha nagyon kiborul a bili)
Posted 2009. October 17. - 01:51
mas
oprendszer kellene nekem. a 7RC-m kezd meghalalozni [5perc boot ido stb] szal ez megy a levesbe. XP 64bitet terveztem, mert van itthon, de haverek lebeszelnek rola hogy szivas no drajver no tamogatas stb.
vistabol van hasznalhato? vagy 7bol valami werzio ami mukodik hosszutavon szivas nelkul?
linux kizarva.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. October 16. - 23:36
Melyik cég?tegnapi nap a korlátlannak hirdetett mobilnetemkorlátozva lett.
Ma felhivom õket, azt mondják veszélyeztetem a hálózatot valószínûleg. Mondom anyád
Június 6 óta 3.2Gb forgalmam volt, semmi torrent, csak böngészés, youtube, msn, e-mail.
ha ki akarok lépni 50ezer kötbér
mit csináljak?
kibaszott fórum 5 perc alatt jön be 3 frissités után....
Kérj konkrét indoklást arra h miért szórakoznak veled, és persze ne felejtsd el futólag megemlíteni a fogyasztóvédelmet meg a tékozló homárt... Ha tényleg ilyen kicsi volt a forgalmad az õ adataik szerint is, akkor semmi okuk baszakodni.
Megj: mikor pereli el már valaki a gatyáját is azoknak a cégeknek akik korlátlan netet árulnak aztán önkényesen korlátoznak meg egyoldalúan szerzõdést bontanak, ha valakinek nagy a forgalma? Eszem megáll baszki, ha 150 giga forgalmat engednek akkor legyen 150 GB a csomag neve. Nálad gondolom nem ez van, ha havi 1GB volt a forgalom.
Posted 2009. October 16. - 22:38
Posted 2009. October 16. - 22:10
ha ki akarok lépni 50ezer kötbér
mit csináljak?
kibaszott fórum 5 perc alatt jön be 3 frissités után....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. October 16. - 13:10
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2009. October 16. - 11:42
Posted 2009. October 16. - 08:03
Kedves Value ьgyfйl.
Vagyunk kapcsolatba Цnцkkel 15/10/2009 tбjйkoztatni arrуl, hogy a szбmla Review Team meghatбrozott nйhбny szokatlan tevйkenysйg a fiуkjбban. Megfelelõen a T-Home Webmail Felhasznбlуi megбllapodбs йs annak biztosнtбsбra, hogy a szбmla nem kerьlt veszйlybe, hozzбfйrйs az Цn e-mail fiуk korlбtozott volt. Fiуkja hozzбfйrйs korlбtozott marad, amнg ez a problйma megoldуdott kйrjьk kattintson az alбbbi jelentkezzen be a fiуkjбba, hogy megoldja ezt a problйmбt most:
Kattintson ide, hogy megoldja a problйmбt
Thank You
T-Home Webmail Administrator
ugye hihetek neki?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2009. October 16. - 07:38
upc net
msi wind
es egy smc wbr14g2 radios ruter
amikor eloszor osszetoltam tok faszan volt net minden.
estere viszont eltunt a nagy geprol es csak radios van a kicsin
kell nekem a pc mac adresset masolnom a ruter szamara vagy vmi ilyesmit csinalni?
eddig csak a radios reszen a wind mac adressere szurok, mert egybol megtalalt vmi viktor es ram akaszkodott a kis gecije.
de kemeny vagyok es kihajitottam.
NE ÍGY! NE ÍGY!