Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezeknek a samuknak csak a talp a baja. ha kiveszed a dobozol rajossz. hogy instabil az enyhe fogalmazas...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Wanted!
22" körüli LCD monitor, amiben van analóg TV tuner, vagy
22" körüli TV, amin van VGA csatlakozó

Apósnak megy, egyszerû megoldás legyen, mint a faék!

Például:

http://www.ebolt.hu/...CD_monitor.html

http://www.ebolt.hu/..._televizio.html

nekem mondjuk ez a T220HD samu monitor tetszik régóta, és van rajta mpeg4 tuner is, szóval a jövõben is jó lesz.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nekem ez a sor tetszik nagyon:
" multimédiás tartalom alkalomszerû megtekintése."

és azt mégis Kg-ban, deciméterben, vagy köbméterben kell mérnem?

Szépen megbüntették õket.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Wanted!
22" körüli LCD monitor, amiben van analóg TV tuner, vagy
22" körüli TV, amin van VGA csatlakozó

Apósnak megy, egyszerû megoldás legyen, mint a faék!
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ezt a laptopot, amit éppen nyüstölök lassan 1 éve, konkrétan 3 évig használta apu melóhoz hordozta össze-vissza, dokkolóba be dokkolóba ki, tápra fel tápra le (mondjuk az akksija olyan is, bír vagy másfél órát:D), és most meg tökéletesn fut rajta a win7 és csont nélkül viszi a 720p-t (az 1080p-vel már kicsit szenved)...lehetne gyorsabb is, de a célnak megfelel.:D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Amire van 3nap pixelgari. Pl LG, Samsung.
LG-t vettem én. Jól szuperál.
notinál is csak azt tudom mondani, hogy amire több garancia van azt érdemesebb. notebook alkatrészek rohadt drágák... HP-k, Dellek jól össze vannak rakva. Nem az a recsegõs mûanyag feeling. Intelt vennék a helyében.
Vagy telepítõ lemezt szoktak adni, vagy van egy külön rejtett partíció amirõl helyre lehet állítani a gyári állapotot.

Üdv mindenkinek.

-Itt egy rövid,de tanúlságos olvasni való,most találtam.
-Még jó hogy annak idején az Asus mellet döntöttem...:lick:

http://www.mobilport...y_3_even_belul/
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

El lehet azt érni valahogy, hogy a flash plugin Windows alatt nem a C meghajtón tartsa a chache fájljait? A temporary internet files helyének átállítása nem hozta meg a kívánt hatást.

--Trifo

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
ilyesmit láttál?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az alaplapi videókártya típusát azt tudod? Bár mondom, hogy ha eddig is elvitte az 1080p-t, akkor ez után is el fogja ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
van koztunk 7km
igy csak team viewerrel turkalok rajta

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az alaplapra valahova fel van írva a pontos típusszám. Általában a proci környékére. Meg esetleg a biosban is kiírják valahol.
Jah, és a HD videó miatt nyugodtan vehetsz 24"-os monitort, mert azt el fogja bírni az alaplapi is. Csak a játékok igénylik nagyobb felbontásnál az erõsebb cuccokat. Fõleg, ha a kártya dekódolja a x264-es frame-eket. Mert akkor eddig is ugyanannyit dolgozott velük. Az, hogy most kicsit nagyobba kell megjeleníteni, az nem számít ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tipust nem ir

mashonnan tudom, hogy
intel 82945 express chipset family

remlik egy asus p5k tipus
integralt video kartyaval
amit igy talalok integraltat honlapjukon ahhoz irjak, hogy birjak a full hd hajtasat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
startmenü-futtatás-dxdiag(ha még nemvolt dxdiag futtatva,akkor katt az igenre)-az elsö fül,ami bejön(rendszer),ott kiírja az alaplap gyártóját,pontos tipusát,biosverziót,proci tipusát,memóriát

vagy felteszel egy everestet,ami mindent elárul a gépedrõl

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nemtudja valaki milyen alaplapot vettem anno?

ill hol tudom megnezni mim is van.

ill alaplapi video kartyam /1080p-s videot viszi kis 17" monitoron/
elbirna-e hajtani egy 24"-os full hd monitort?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha nalam valaminek nem indult a telepitoje, akkor

futtatas rendszergazdakent

es

kompatibilitas - windows vista
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nah windows 7 felmászott

3 dologgal nem tud mit kezdeni

videókártya...
Ati radeon HD 3650 AGP!
próbáltam hotfix driverrel, anélkül egyszerûen nem megy fel

alaplapi 3com gigabit lan

PCI beviteli eszköz....

asus p4p800 alaplap

valaki help me

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts

Ha meg is veszem, nehogy azt gondoljatok, hogy boltbol.:) A Teszveszes is ugyanaz a forma, szoval azt fogom megvenni, mert iazabol ezt a fulbedugos rendszert akarom kiprobalni hosszutavon. Egyszer volt a fulemben haver Sony Ericcsonhoz valo fulese, az nagyon bejott.
Ja... mondjuk farmerzseb, meg bringazas kozben hasznalnam. Ez elgondolkodtato. Mert tenyleg megtort eddig minden fulesem kabele. Bonyolult az elet. Meg szetnezek, aztan majd meglatom.
Koszi a valaszokat mindenkinek!

Ha Haverod SonyEricsson mobiljához adott füles tetszett akkor az én 2,5ezres Sony-m hangjától le.osnád a bokádat, kb. akkora a különbség. Tudom, mert nekem is SE Walkman mobilom van. Megnéztem a fülesem tipusát: Sony MDR E755 . http://www.sonyszalo...roduct_733.html
Mondom, érdemes lenne meghallgatnod.
Szerintem 2-3 ezer Ft környékén nem érdemes szarakodni, hogy használtan szerezd meg. Garit is kapsz.
Tamaskának is félig-meddig igaza van, persze, kényelmes legyen. De ha ilyen kis pénzért kapsz olyat, aminek atomvillanás hangja is van, megéri azt választani.
Marci

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Gabe: akkor mindegy, jó lesz sima TN paneles moncsi is, és jóval 40 alatt is megúszhatod. Csekkold pl. az Ipon Samu kínálatát: http://ipon.hu/websh...up/samsung/217/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Üdv!

Monitor vásárlás elõtt állok. 19-es körüli méretet szeretnék, max 40ezer forintért, de minél olcsóbb annál jobb :) Milyen márkát érdemes, milyet ne vegyek?

Elõre is kösz, Gábor

Amire van 3nap pixelgari. Pl LG, Samsung.
LG-t vettem én. Jól szuperál.

Ismerõsnek kellene új notebook. Kb. 130 ezret adna érte. Ahogy nézegettem ebbe nagyjából már belefér a beépített kamera, wifi, normális vga, dvd író, meg akár a kétmagos processzor is.
A gép alapvetõen irodai célokra lenne, szerintem egy 15,6"-os képátló már elegendõ erre.
A kérdés, hogy ezen az árszinten a ASUS/ACER/HP illetve Intel/AMD vitának van-e értelme, vagy elég ha a legjobb ár-érték arányút veszi és kész? Az Op. rendszer sima XP lesz.
A másik, általánosabb kérdés: notebook-hoz nem szokás adni telepítõlemezt? Amit eddig hoztak hozzám (hogy tegyem fel az XP-t) olyanok voltak, hogy már gyárilag volt rajta valami. Vista, vagy Linux, de semmi géphez mellékelt lemez nem volt. Oké, hogy megoldottam, de kellemesebb lenne, ha nem nekem kellene feltúrni a netet a driverek miatt.

notinál is csak azt tudom mondani, hogy amire több garancia van azt érdemesebb. notebook alkatrészek rohadt drágák... HP-k, Dellek jól össze vannak rakva. Nem az a recsegõs mûanyag feeling. Intelt vennék a helyében.
Vagy telepítõ lemezt szoktak adni, vagy van egy külön rejtett partíció amirõl helyre lehet állítani a gyári állapotot.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ismerõsnek kellene új notebook. Kb. 130 ezret adna érte. Ahogy nézegettem ebbe nagyjából már belefér a beépített kamera, wifi, normális vga, dvd író, meg akár a kétmagos processzor is.
A gép alapvetõen irodai célokra lenne, szerintem egy 15,6"-os képátló már elegendõ erre.
A kérdés, hogy ezen az árszinten a ASUS/ACER/HP illetve Intel/AMD vitának van-e értelme, vagy elég ha a legjobb ár-érték arányút veszi és kész? Az Op. rendszer sima XP lesz.
A másik, általánosabb kérdés: notebook-hoz nem szokás adni telepítõlemezt? Amit eddig hoztak hozzám (hogy tegyem fel az XP-t) olyanok voltak, hogy már gyárilag volt rajta valami. Vista, vagy Linux, de semmi géphez mellékelt lemez nem volt. Oké, hogy megoldottam, de kellemesebb lenne, ha nem nekem kellene feltúrni a netet a driverek miatt.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."