sokkal 1szerûbb, én soha nem ragasztom fel.......(pláne mióta smsben fizetem:) )mégis mennyi autó jár így..... biztos marha sokáig tart lekaparni
Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2007. február 26. - 10:53
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 26. - 10:52
mégis mennyi autó jár így..... biztos marha sokáig tart lekaparni
Ha rendesen felragasztod, akkor igen...nekem az a trükk, hogy elõtte a kézifék körüli kárpitra rányomom, utánna a szélvédõre, és akkor sec perc lejön:)
Írta 2007. február 26. - 10:50
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. február 26. - 10:48
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 26. - 10:46
a végigaszélvédõnautópályamatrica mekkora extra növeli a kilátást
-=B.B.B.=-
Írta 2007. február 26. - 10:14
Írta 2007. február 26. - 09:55
Nekem 160-volt az AX (amit senki nem néz semmibe) cserébe fogyaszt 5-öt tele, és üresen...nem májer, nem megy 120-nál többel, talán nem is szép...de.
Ráköltöttem még 100-at, és most már a világ végére is elvisz...mondjuk eddig is elvitt, mert ami baja nem oldódott meg, az a tudatlan szerelõk miatt volt...
Nekem akár éveim is vannak gondolkozni az "új" autón, de a 2-3 millásról már lemondtam...majd ha lesz annyim, hogy ne emiatt kelljen máson (bringa,utazás,fotó) spórolnom, akkor esetleg...
Második autónak meg ilyen:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
10bõl kijön gázolajból, nem megy szét, olcsó az alkatrész,ha meg egy MÁV-ossal ütközöm (én is az vagyok), akkor letörlöm a lökhárítót. Befér egyben a bicaj, a gyerek a szobabútor...
Rob: pesten belül kocsival járni dolgozni...bringás céghez...sznobság:D pénzkidobás....
Üdv:Thy
Írta 2007. február 26. - 09:52
rendben akkor a Golf egy szar a Corolla meg az Úristen.. túltárgyaltuk.
ezt nem mondta senki.
hozzászólásom elején írtam is, hogy elfogult vagyok (hazahúz a szívem)...
nem mondtam, hogy szar a vw, bár ettõl függetlenül nem venné meg a családban senki.
mieinken kívül toyotából van a családban még 3 db.
nem sok gond volt velük.
a toyotát a megbízhatóság, alacsony fogyasztás, biztonságosság miatt "istenítem".
meg mert még mindig kevesebb rohangál belõle az utakon, mint vw-bõl. nem tömeg autó, s mint írtátok, kevésbé lopják...
kela:
az 1.6os autókat sorra megverem... (VTI ellen még nem mentem
http://www.carstylin...wer.php?id=2513
nesztek:
http://www.carstylin....jpg?1172349016
többi kép lent:
http://www.carstylin...er.php?id=36842
Tondach:
a TS-rõl írnál pár szót? nézegettem én is, nagyon ott van.
193 lóerõ... húúú
mennyit fogyaszt?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 25. - 21:02
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 25. - 21:01
"fauvét úgy mellõzném a lopottsága miatt, mint a szél."
Atyavilag, meg mindig itt tartunk?! Baromsag.
Amugy 2 db 500ft -os kapcsolo beszerelese gyakorlatilag lophatatlanna teszi az autot. Legalabbis a legtobb tolvaj ellen. Aki el akar lopni egy autot, az el is lopja, ha kell trelerrel. Csak aki mar igy bennevan, az nem egy 4 -es golfot fog ellopni. A tobbieket meg megallitja a ket kapcsolo.
Amugy nekunk 4-5 eve van 4 -es Golfunk, soha nem loptak el, meg sem probaltak, meg csak meg se karcoltak.
Persze garazsban van leginkabb, de eleget volt a varosban is, ugyhogy ha csak fele annyira lopnak mint amennyire itt mondogatjatok, mar reg nem lenne autonk.
Mellesleg 160 -al tartosan siman megy autopalyan, kulonosebb menetzaj nelkul, es atlag temponal nem is eszik sokat. ( 1.4 -es )
nálunk is ugyanez a helyzet.. csak 1.6-os. igaz a fogyasztás 7.1-7.2 körül mozog.
Írta 2007. február 25. - 20:29
sajna nem bízom ebben nagyon.
sajátom pl fõleg kertben lakik, így nem vált megszokottá az érzés hogy az utcán áll az autó - pedig ez csak egy elsõ gen. G
Írta 2007. február 25. - 20:23
Írta 2007. február 25. - 20:15
"fauvét úgy mellõzném a lopottsága miatt, mint a szél."
Amugy 2 db 500ft -os kapcsolo beszerelese gyakorlatilag lophatatlanna teszi az autot. Legalabbis a legtobb tolvaj ellen. Aki el akar lopni egy autot, az el is lopja, ha kell trelerrel. Csak aki mar igy bennevan, az nem egy 4 -es golfot fog ellopni. A tobbieket meg megallitja a ket kapcsolo.
ott a pont!
és még csak "plusz" kapcsoló se kell hozzá..
a kombinációk száma pedig végtelen.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 25. - 20:12
Én tudok segíteni, ha gondolod...VW Touranhoz tud valaki szerviz esedékesség kijelzõ nullázást?
Gondolom 5-ös Golf is ua. A Bora-n még tudtam nullázni, de ezen az nem mûködik. El vannak varázsolva ezek a márkaszervizek 90ezret szeretnének egy olajcseréért kapni, pedig legutóbb 30 valamennyi volt vizsgával, zöldkártyával együtt .
Írta 2007. február 25. - 20:11
Amugy nekunk 4-5 eve van 4 -es Golfunk, soha nem loptak el, meg sem probaltak, meg csak meg se karcoltak.
Persze garazsban van leginkabb, de eleget volt a varosban is, ugyhogy ha csak fele annyira lopnak mint amennyire itt mondogatjatok, mar reg nem lenne autonk.
Mellesleg 160 -al tartosan siman megy autopalyan, kulonosebb menetzaj nelkul, es atlag temponal nem is eszik sokat. ( 1.4 -es )
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. február 25. - 20:09
-=B.B.B.=-
Írta 2007. február 25. - 20:08
Írta 2007. február 25. - 20:05
WV nálam is kilöve-elvböl.Ez a 4. japán autóm,valszeg nem is fogok átpártolni...
nem a japán vs németrõl van szó fõleg sajnos.
Hanem a dobozolt 4es golfokról fél milláér, meg hogy kinthagyod, és mire kimész, már messze túl jár az autó mindenen... pedig a kulcs a zsebedben lapul.
Én nem mernék venni ilyen összegekért autót amúgysem.
megkoccolok vkit/megkoccolnak engem...
nem lesz olyan mint az új
cserébe ha elég új, még kaszkót is fizethetek rá....
ez meg közel együtt a törlesztõvel akár a fizetés felét is elviszi, cserébe továbbra is csak egy autóm van, melyet még tankolni is kell, na meg csak haza meg melóba járok vele..
Írta 2007. február 25. - 20:04
Írta 2007. február 25. - 20:02
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
A bringacseréböl (helyett) nekem meg ilyen lett...
Ismeritek a tipust?
hallottam róla csúnya dolgokat...
pölö ez asszem elkalapálta pesten a williamst..
de lehet keverem.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda