Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Sebesség
26. § (1) Az egyes jármûvekkel legfeljebb a következõ sebességgel szabad közlekedni:
a) személygépkocsival, motorkerékpárral, 2500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival

- autópályán 130 km/óra,
- autóúton 110 km/óra,
- lakott területen kívül egyéb úton 90 km/óra,
- lakott területen 50 km/óra,

Olláláááá!!!

jeje:-)

örülés, boldogság.

2.5 tonna alatt semmilyen teherautós szabály sem vonatkozik a TGK-nak minõsített autóra.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

engem rohadtul nem nyugtat meg a tudat, hogy egy also kozepkategorias auto araert meg lehet venni egy motort, ami kb annyi loero ahany kilo.

jofej sracok aztan persze kozuton probaljak ki, hogy 250rol meg mennyire gyorsul. nulla motoros tapasztalattal, nulla felelossegtudattal.

100LE felett minden motor hasznalatat kulon engedelyhez kotnem. Szigoru szabalyozassal. Gixxerek, Ninjak, YZF-ek csak palyara valok. ott lehet huzni neki, kozutra egyszeruen on- es kozveszelyes.

ez is szeretem a motorokat, jol neznek ki, meno, meg minden, de ha vennek is valamit, az kb egy 600as naked lenne. azzal is lehet gyorsan menni, az is meg tudja adni a motoros "erzest", de nem szallsz el vele az elso kanyarban. [persze azzal is lehet hulyen menni, de kisebb az eselye, hogy kezelhetetlenne valik tapasztalatlan kezekben]

persze tudom, hogy aki tud, annal jol tud viselkedni egy ezres csucsgep, de 1. nem csak olyanok veszik, 2. hiaba vagy te jo, attol forgalomban meg lehet egy rakas idiota/oreg/no/felvak/reszeg akik nincsenek felkeszulve arra, hogy 3mp-el ezelott meg csak egy potty voltal a visszapillanto tukorben, mikor meg kanyarodni szeretne, addigra odaersz melle.

uff

Nemetorszagban a vizsga utan 2-evig 34 loerös gepet szabad hajtanod.
Szoval lehet egy Hayabusa is, csak le kell nyomatni 34 loeröre ( siber karburatorosnal, elektronika injektorosnal).

Ha 25 eves korod utan csinalod a jogsit akkor szabad "nyitva" vezetni.
En pl. egy 500- al keztem ami 34le volt utana kinyitva 48 let.
A masik masina egy 1100 BMW volt 90LE vel. A 3. az egy 900 Firebalde 150 LE volt amivel majdnem meghaltam. Belerepültem egy korlatba ahol a gerincem tört meg stb. koma. Megtanultam ujra jarni es ujra vettem egy 600 masinat.
Amit mondani akartam az az, hogy a sok tapasztalat nem art, de nem feltetel.

Sose tudtam volna elkepzeni, hogy motor nelkül is lehet elni, addig a napig mig nem vettem meg az elö MTB. Ujra születtem ::))

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Amiröl én beszélek az olyasmi volt, mint a vontató a Te képeden. Az is sugárhajtású és csak repülök ellen versenyez.

Egy családé a kicsi meg a nagy is, de a kicsi gyorsabb. Itt a nagy:
http://www.swaviator...Jet_Truck02.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Amiröl én beszélek az olyasmi volt, mint a vontató a Te képeden. Az is sugárhajtású és csak repülök ellen versenyez.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
ja, hát sugárhajtással könnyû... :)
http://public.fotki....w/img_1636.html

én egy ilyet láttam az USAban egy repülõnapon, borzalmas volt, állt a hátunkon a szõr...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

mutasd! mutasd! mutasd!
[/SIZE]

Én egy német autósmüsorban láttam. Persze ami gép. 30e LE, 5 alatt 200-on, 10,5 alatt 500-on van. A fogyasztását úgy adták meg, hogy 100l/sec.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ez még mindíg teljesen esélytelen lenne a leggyorsabb teherautóval szemben :)

mutasd! mutasd! mutasd!

más
1.4es VVTi Corolla
Lesencetomaj -Brennbergbánya oda-vissza vonalon 7,1 literrel ketyegett el, 120as tempóval, falukban kicsit lassabban, gyors elõzésekkel.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
[quote name='zOrg']220 mp/h = 350 km/h in 23 sec - ja: motoron...

Ez még mindíg teljesen esélytelen lenne a leggyorsabb teherautóval szemben :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

engem rohadtul nem nyugtat meg a tudat, hogy egy also kozepkategorias auto araert meg lehet venni egy motort, ami kb annyi loero ahany kilo.

jofej sracok aztan persze kozuton probaljak ki, hogy 250rol meg mennyire gyorsul. nulla motoros tapasztalattal, nulla felelossegtudattal.

100LE felett minden motor hasznalatat kulon engedelyhez kotnem. Szigoru szabalyozassal. Gixxerek, Ninjak, YZF-ek csak palyara valok. ott lehet huzni neki, kozutra egyszeruen on- es kozveszelyes.

ez is szeretem a motorokat, jol neznek ki, meno, meg minden, de ha vennek is valamit, az kb egy 600as naked lenne. azzal is lehet gyorsan menni, az is meg tudja adni a motoros "erzest", de nem szallsz el vele az elso kanyarban. [persze azzal is lehet hulyen menni, de kisebb az eselye, hogy kezelhetetlenne valik tapasztalatlan kezekben]

persze tudom, hogy aki tud, annal jol tud viselkedni egy ezres csucsgep, de 1. nem csak olyanok veszik, 2. hiaba vagy te jo, attol forgalomban meg lehet egy rakas idiota/oreg/no/felvak/reszeg akik nincsenek felkeszulve arra, hogy 3mp-el ezelott meg csak egy potty voltal a visszapillanto tukorben, mikor meg kanyarodni szeretne, addigra odaersz melle.

uff

elvileg van némi korlátozás -ha van még?- de a motoros pávot kb egy retardált csimpánz is meg tudja csinálni addig meg.....
meg amig az újabban motorossá váló humanoidok x százalékának egyáltalán nincs A-s jogsija ...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

uff
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
És EKKORA NAGY BÖSZME AUTÓ ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na megvolt a bejáratás, Debrecen oda vissza...benyából elõzgetve 4-esen 10L/100KM-vissza gázból 13/100km...gázzal annyit fogyaszt, mint az AX-em benzinbõl...jah 138 HUF 1L gáz:))))

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sok-sok évvel ezelött múlattam az idõt Jet-ski versenyrendezéssel is, meg néha be is szálltam a ski kategóriába az amatõrök közé.
A 80-90-kilós cuccok voltak akkor szûk 100 LE-sek.
Azért az is durva volt... :).

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
elõbb lesz supermoto-m mint speed gépem az is biztos...

fuck me, i'm famous!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Ötszáz lóerõ egy alig 250 (kettõszázötven) kilogramm öntömegû - 218 kg a gyári adat, erre jön a biturbo és az egyéb "okosítások" - motorra szerintem elég az elsõ kozmikus szökési sebességhez is.

http://www.suzuki-bi...ayabusa1300.php

Az szeria gepet sikerül tesztelem 5 eve. Ku.... ment. Az egyedüli manko az a kezelhetösege volt a kanyaros reszeken ( hosz, suly .)

Csak 150 lovas/180kg volt a Firebladem ami kanyargos uton volt othon.

1. Sebeseg -> 135km/h
2. 178km/h
3. 235km/h.

A többi (majdnem) csak az autouton kellet, mig a taho nem mutatot 298 at.

Szoval mint ex motoros nem is vagyok kivancsi egy 500 le gepre.
Perversz

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
simán ki lehet lépni vele az ürbe :D

Ugy 3 évvel ezelõtt került egy dvd a kezembe a szellemlovastól. Már akkor megmontam.
Kérem ez nem nóóóórmális

fuck me, i'm famous!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ötszáz lóerõ egy alig 250 (kettõszázötven) kilogramm öntömegû - 218 kg a gyári adat, erre jön a biturbo és az egyéb "okosítások" - motorra szerintem elég az elsõ kozmikus szökési sebességhez is.

http://www.suzuki-bi...ayabusa1300.php
"In idem flumen bis non descendimus"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
azér elég vicces, hogy 10ezres fordulatnál eléri a 220mph(megakad az óra) de a motor még gyorsul utána nem is keveset. Szóval több mint 220 bár kérdés mennyit csal az óra.

fuck me, i'm famous!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
220 mp/h = 350 km/h in 23 sec - ja: motoron...

A moci a Ghostrider-féle duplaturbós Hayabusa 500 pacival.
"In idem flumen bis non descendimus"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg 5 lóerõt adó szponzormatrica:p