Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2007. május 23. - 09:46
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. május 22. - 10:23
-=B.B.B.=-
Írta 2007. május 22. - 08:30
szép rajzhttp://hvtm.totalcar...ford/031155.jpg
egész pofás,bár a hûtõrács.....
Írta 2007. május 22. - 08:08
-=B.B.B.=-
Írta 2007. május 22. - 07:15
Az amit tiger is emlitett, hogy robogo papirokkal lehet hayabuzat vezetni ...
volt a rádióban, hogy a gyakorlatilag 120 ccm-es motor az elvileg 80 ccm-es, de 50 ccm-es papírokkal jön ki a szalonból...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. május 22. - 00:07
Ha hátsó szándék akkor Jessica!Bart a Simpson,az Simson (semmi hátsó szándék )
on
autó
off
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. május 21. - 22:29
nálunk van egy csávó, szülei pénzesek, a csávó egy pöcsfej, bunkó, egoista, pedig egy kis senki igazából. na neki 14 évesen van egy 250-es crossmotorja, azzal jár iskolába, természetesen 50-es papírjai vannak és a rendõrbácsikkal puszipajtások...a bátyja már jobb arc, õ 17 már évesen subaru impreza wrzt vezet...elõtte csak egy audija volt...
Az amit tiger is emlitett, hogy robogo papirokkal lehet hayabuzat vezetni meg ez a 250-es dolog:
Szoval en nem mertem ilyet beirni, mert nem magyarorszagi vagyok, de 1 az bisztos. Az utobi 11 evben nem valtoztak a korukt rendörök magyarorszagon.
Egy 20 eurosert (azelöt 50 DM)meg 120km/h (+ 100%) sebesegi tullepest is meglehet oldani. EZERT!!!! Szaguld az a sok -A- meg -D- jeles kocsi az orszagutakon nalatok. A -H- sok meg koma,sogor, jbrt.
Írta 2007. május 21. - 22:23
-=B.B.B.=-
Írta 2007. május 21. - 22:19
igaz 30 évesen, 12év meg félmillió kilcsi autóvezetõi gyakorlattal
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 21. - 22:15
tehát aki odafigyel és tudatában van annak, hogy õ most másokkal együtt, nem pedig ellenük vezet, az némi szerencsével elkerülhet bármiféle komolyabb balesetet. persze aki állat és azt hiszi, hogy 200nál még simán megfogja a gumi abban a sodrós hajtûkanyarban, az egy más kategória. meg az is, akinek a szülei nagyon pénzesek, ebbõl is kifolyólag egoisták és tahók, elkényeztetik a gyereket, vesznek neki bmwt meg jó nagy kocsit, lepénzelik a zsarukat, de a gyereknek nem mondják el, hogy az a folyamatosan növekvõ valami ott a mûszerfalon az a kilométeróra és nem a farokhosszjelzõ...
nálunk van egy csávó, szülei pénzesek, a csávó egy pöcsfej, bunkó, egoista, pedig egy kis senki igazából. na neki 14 évesen van egy 250-es crossmotorja, azzal jár iskolába, természetesen 50-es papírjai vannak és a rendõrbácsikkal puszipajtások...a bátyja már jobb arc, õ 17 már évesen subaru impreza wrzt vezet...elõtte csak egy audija volt...
Írta 2007. május 21. - 22:12
én amikor azzal a fostalicskával jártam, amit ma láttál, akkor kimásolva hordtam az oda vonatkozó kresz részeket...a tgk-val baehajtani tilosnál rendszeresen +akartak szopatni a rendõr elvtik....jaja, most néztem utána a kreszben
jó dolog ez a net.
Most a menetleveles paragrafusokat keresem, hogy valóban jó lehet e - mint normál halandó, tudom e értelmezni
köszi!
mondjuk a legnagyobb köcsögök, a váci komposok.....megyek a berlingóval, mutassam a forgalmit hogy nem - e tgk-nak van vizsgáztatva mert akkor teherotó tarifa......
Írta 2007. május 21. - 22:06
itthon 21 év után teszel páv-ot, és mehetsz A korlátlanra.Ha 25 eves korod utan csinalod a jogsit akkor szabad "nyitva" vezetni.
vagy 21 alatt csinálsz A korlátozottat, ami Legfeljebb 25 kW teljesítményû és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár. utána egy év, és mehetsz korlátlanra.
amikor én csináltam, akkor 16 voltam, és ugy volt, hogy 125 alatt és 125 felett. nem volt más kategória. 16 évesen csináltam egy 125 alattit, majd egy év mulva egy 125 felettit, egy 250-es etz-vel. ott álltam, érettségim sem volt még, de halálra törhettem volna magam egy ezres kawasakival ugy, hogy életemben összesen ha 500km-t motoroztam egy 125-ös és egy 250-es TZ-vel....
örülök hoyg egy kicsit változtattak rajta.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. május 21. - 22:03
jó dolog ez a net.
Most a menetleveles paragrafusokat keresem, hogy valóban jó lehet e - mint normál halandó, tudom e értelmezni
köszi!
Írta 2007. május 21. - 22:02
sõt ha nincs 2,5 t akkor bemehetasz a tgk-val bahajtani tilos táblánál is....Nemtudom.
Eddig szgk-m volt, most kicsit más fõleg.
Eddig tévhitben éltem, most kezdek jobban lenni - fõleg h Tigger linkelte a kérdéses dokumentumot...
Így irogatnom sem kell.
Valamint a nevetséges teherautós sebességek sem oly fontosak - remélem külföldön is így van.
Írta 2007. május 21. - 22:01
Eddig szgk-m volt, most kicsit más fõleg.
Eddig tévhitben éltem, most kezdek jobban lenni - fõleg h Tigger linkelte a kérdéses dokumentumot...
Így irogatnom sem kell.
Valamint a nevetséges teherautós sebességek sem oly fontosak - remélem külföldön is így van.
Írta 2007. május 21. - 22:00
telj igazad van......erre szolgálna az hogy eleve csak 21 fölött szerezhetnél A korlátlant - ha elõtte még nem volt A1/vagy A korl jogsid 3 évig- és akkor kell hozzá motoros PÁV......csak az a baj hogy az egy vicces vizsga, aki annak a pszicho tesztjén megbukik az tényleg idióta.....meg ez amúgyis olyan ország, hogy hayabusának is lehet robogó papírt szerezni....ez szep lenne, de mi van azokkal, mint pl en, hogy eletemben nem vezettem nagymotort, de egy honap mulva 25 leszek. akkor vehetek zero penzert egy hasznalt 750es gsxr-t, es halalra torhetem magam vele 240-nel egy autopalyakorlaton. Semmi nem garantalja, hogy valaki csak azert mert elmult 25 nem fog idiota modjara kozlekedni. es ez a bajom.
Írta 2007. május 21. - 21:56
eddig nem így volt?a partnerrel kb így jártam sebesség tekintetébenOlláláááá!!!
jeje:-)
örülés, boldogság.
2.5 tonna alatt semmilyen teherautós szabály sem vonatkozik a TGK-nak minõsített autóra.
-=B.B.B.=-
Írta 2007. május 21. - 21:53
Nemetorszagban a vizsga utan 2-evig 34 loerös gepet szabad hajtanod.
Szoval lehet egy Hayabusa is, csak le kell nyomatni 34 loeröre ( siber karburatorosnal, elektronika injektorosnal).
Ha 25 eves korod utan csinalod a jogsit akkor szabad "nyitva" vezetni.
ez szep lenne, de mi van azokkal, mint pl en, hogy eletemben nem vezettem nagymotort, de egy honap mulva 25 leszek. akkor vehetek zero penzert egy hasznalt 750es gsxr-t, es halalra torhetem magam vele 240-nel egy autopalyakorlaton. Semmi nem garantalja, hogy valaki csak azert mert elmult 25 nem fog idiota modjara kozlekedni. es ez a bajom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 21. - 21:39
az hogy egy menetleveles autóval is lehet gyorsabban menni mint a tankokkal (nem is értettem volna, egy A8 nehezebb mint egy dobozos...)
Valamint: ma említette Tiger: van olyan h magánszemélynek elég egy menetlevél - nem kell folyamatosan írni.
Ez micsoda is?
Írta 2007. május 21. - 21:33
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."