Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Keiichi Tsuchiya

http://youtube.com/watch?v=gUec1MXoi0k

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jah,az utána való Alfa is tetszik :)

-=B.B.B.=-

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

http://hvtm.totalcar...ford/031155.jpg
egész pofás,bár a hûtõrács.....

szép rajz :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://hvtm.totalcar...ford/031155.jpg
egész pofás,bár a hûtõrács.....

-=B.B.B.=-

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Az amit tiger is emlitett, hogy robogo papirokkal lehet hayabuzat vezetni ...

volt a rádióban, hogy a gyakorlatilag 120 ccm-es motor az elvileg 80 ccm-es, de 50 ccm-es papírokkal jön ki a szalonból... ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Bart a Simpson,az Simson ;) (semmi hátsó szándék :) )

Ha hátsó szándék akkor Jessica! ;)

on
autó
off

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

nálunk van egy csávó, szülei pénzesek, a csávó egy pöcsfej, bunkó, egoista, pedig egy kis senki igazából. na neki 14 évesen van egy 250-es crossmotorja, azzal jár iskolába, természetesen 50-es papírjai vannak és a rendõrbácsikkal puszipajtások...a bátyja már jobb arc, õ 17 már évesen subaru impreza wrzt vezet...elõtte csak egy audija volt...

Az amit tiger is emlitett, hogy robogo papirokkal lehet hayabuzat vezetni meg ez a 250-es dolog:

Szoval en nem mertem ilyet beirni, mert nem magyarorszagi vagyok, de 1 az bisztos. Az utobi 11 evben nem valtoztak a korukt rendörök magyarorszagon.

Egy 20 eurosert (azelöt 50 DM)meg 120km/h (+ 100%) sebesegi tullepest is meglehet oldani. EZERT!!!! Szaguld az a sok -A- meg -D- jeles kocsi az orszagutakon nalatok. A -H- sok meg koma,sogor, jbrt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bart a Simpson,az Simson ;) (semmi hátsó szándék :) )

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
mondjuk én is 1600-os mocival kezdtem....:)
igaz 30 évesen, 12év meg félmillió kilcsi autóvezetõi gyakorlattal
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nagyfaterom lassan 45 éve motorozik (mz50, simpson, ezekbõl jópár példányt elnyûtt, 50ccm robogó, 125 ccm nagyrobogó, 250ccm cross, 500, majd 750 ccm túra, aztán most már idõs az ilyenfajta mulatságokhoz, már csak egy 250-es túrázós suzukija van) és 35 éve vezet autót (dacia, lada, trabi, wartburg, peugeot boxer és partner árubeszerzõs kocsi, most meg egy 1.4es toyota corollája van)...ez idõ alatt pár apró, semmiféle sérüléssel nem járó esésen a mellékutcákban (még kezdõként az mzvel meg a simpsonnal) és egy koccanásos baleseten (asszonyság tolatott ki, mint állat, nagyfater meg késõn látta meg, mert asszonyság urának a kocsija pont eltakarta a teljes kocsikijárót. az asszony egy idõ után elismerte, hogy teljes mértékben õ a hibás, a biztosító fizetett, nem lett semmi gond.) kívül semmiféle közlekedési incidense nem volt.

tehát aki odafigyel és tudatában van annak, hogy õ most másokkal együtt, nem pedig ellenük vezet, az némi szerencsével elkerülhet bármiféle komolyabb balesetet. persze aki állat és azt hiszi, hogy 200nál még simán megfogja a gumi abban a sodrós hajtûkanyarban, az egy más kategória. meg az is, akinek a szülei nagyon pénzesek, ebbõl is kifolyólag egoisták és tahók, elkényeztetik a gyereket, vesznek neki bmwt meg jó nagy kocsit, lepénzelik a zsarukat, de a gyereknek nem mondják el, hogy az a folyamatosan növekvõ valami ott a mûszerfalon az a kilométeróra és nem a farokhosszjelzõ...

nálunk van egy csávó, szülei pénzesek, a csávó egy pöcsfej, bunkó, egoista, pedig egy kis senki igazából. na neki 14 évesen van egy 250-es crossmotorja, azzal jár iskolába, természetesen 50-es papírjai vannak és a rendõrbácsikkal puszipajtások...a bátyja már jobb arc, õ 17 már évesen subaru impreza wrzt vezet...elõtte csak egy audija volt...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

jaja, most néztem utána a kreszben :)

jó dolog ez a net.
Most a menetleveles paragrafusokat keresem, hogy valóban jó lehet e - mint normál halandó, tudom e értelmezni
köszi!

én amikor azzal a fostalicskával jártam, amit ma láttál, akkor kimásolva hordtam az oda vonatkozó kresz részeket...a tgk-val baehajtani tilosnál rendszeresen +akartak szopatni a rendõr elvtik....

mondjuk a legnagyobb köcsögök, a váci komposok.....megyek a berlingóval, mutassam a forgalmit hogy nem - e tgk-nak van vizsgáztatva mert akkor teherotó tarifa......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ha 25 eves korod utan csinalod a jogsit akkor szabad "nyitva" vezetni.

itthon 21 év után teszel páv-ot, és mehetsz A korlátlanra.
vagy 21 alatt csinálsz A korlátozottat, ami Legfeljebb 25 kW teljesítményû és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár. utána egy év, és mehetsz korlátlanra.
amikor én csináltam, akkor 16 voltam, és ugy volt, hogy 125 alatt és 125 felett. nem volt más kategória. 16 évesen csináltam egy 125 alattit, majd egy év mulva egy 125 felettit, egy 250-es etz-vel. ott álltam, érettségim sem volt még, de halálra törhettem volna magam egy ezres kawasakival ugy, hogy életemben összesen ha 500km-t motoroztam egy 125-ös és egy 250-es TZ-vel....
örülök hoyg egy kicsit változtattak rajta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jaja, most néztem utána a kreszben :)

jó dolog ez a net.
Most a menetleveles paragrafusokat keresem, hogy valóban jó lehet e - mint normál halandó, tudom e értelmezni
köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Nemtudom.
Eddig szgk-m volt, most kicsit más fõleg.
Eddig tévhitben éltem, most kezdek jobban lenni - fõleg h Tigger linkelte a kérdéses dokumentumot...
Így irogatnom sem kell.
Valamint a nevetséges teherautós sebességek sem oly fontosak - remélem külföldön is így van.

sõt ha nincs 2,5 t akkor bemehetasz a tgk-val bahajtani tilos táblánál is....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Nemtudom.
Eddig szgk-m volt, most kicsit más fõleg.
Eddig tévhitben éltem, most kezdek jobban lenni - fõleg h Tigger linkelte a kérdéses dokumentumot...
Így irogatnom sem kell.
Valamint a nevetséges teherautós sebességek sem oly fontosak - remélem külföldön is így van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

ez szep lenne, de mi van azokkal, mint pl en, hogy eletemben nem vezettem nagymotort, de egy honap mulva 25 leszek. akkor vehetek zero penzert egy hasznalt 750es gsxr-t, es halalra torhetem magam vele 240-nel egy autopalyakorlaton. Semmi nem garantalja, hogy valaki csak azert mert elmult 25 nem fog idiota modjara kozlekedni. es ez a bajom.

telj igazad van......erre szolgálna az hogy eleve csak 21 fölött szerezhetnél A korlátlant - ha elõtte még nem volt A1/vagy A korl jogsid 3 évig- és akkor kell hozzá motoros PÁV......csak az a baj hogy az egy vicces vizsga, aki annak a pszicho tesztjén megbukik az tényleg idióta.....meg ez amúgyis olyan ország, hogy hayabusának is lehet robogó papírt szerezni....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Olláláááá!!!

jeje:-)

örülés, boldogság.

2.5 tonna alatt semmilyen teherautós szabály sem vonatkozik a TGK-nak minõsített autóra.

eddig nem így volt?a partnerrel kb így jártam sebesség tekintetében :)

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nemetorszagban a vizsga utan 2-evig 34 loerös gepet szabad hajtanod.
Szoval lehet egy Hayabusa is, csak le kell nyomatni 34 loeröre ( siber karburatorosnal, elektronika injektorosnal).

Ha 25 eves korod utan csinalod a jogsit akkor szabad "nyitva" vezetni.

ez szep lenne, de mi van azokkal, mint pl en, hogy eletemben nem vezettem nagymotort, de egy honap mulva 25 leszek. akkor vehetek zero penzert egy hasznalt 750es gsxr-t, es halalra torhetem magam vele 240-nel egy autopalyakorlaton. Semmi nem garantalja, hogy valaki csak azert mert elmult 25 nem fog idiota modjara kozlekedni. es ez a bajom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez a paragrafus.
az hogy egy menetleveles autóval is lehet gyorsabban menni mint a tankokkal (nem is értettem volna, egy A8 nehezebb mint egy dobozos...)

Valamint: ma említette Tiger: van olyan h magánszemélynek elég egy menetlevél - nem kell folyamatosan írni.
Ez micsoda is?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mi az öröm tárgya?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."