sajna nem olvastam végig mindent, de:
Thy, én is imádom amcsi kocsikat, amióta vt egy nekünk (1.gen Mercury GrandMarquis). A probléma az, hogy részben anyám veszi a kocsit és neki nem lehet elmondani ezeket az érveket. Még a 164es alfa is nehéz falat lesz.
Dodge Avenger jön szóba jelenleg (legalább nem hodály), de az kicsit sok most árban, és nincs kedvem jövõ nyárig várni és spórolni, 3 éve tervezek kocsit venni........
Tamaska, az amit írtál az amcsi kocsikról sztem megalapozaltan sztereotípia. A Mercurynk 1988as volt, nem nyúltak még hozzá a karbantartásokon kívül amikor vettük, 5 literes V8, de nem volt túl erõs magához képest. 4 elektromos ablak, rádió, 3 sebességes automata, tempomat, légkondi, mindegyik hibátlanul mûködött. Volt benne 210e mérföld, és egy év alatt belekerült 40ezer mf (kint sajna csórónak nézik az embert ha sétál..még ha a szomszédban van a suli akkor is).
Kétszer volt baja: egy defekt (öreg vt a gumi...de nehéz is volt fehér csíkos oldalperemû gumit szerezni rá
), és a hûtés csöve elrepedt eccer. Ennyi.
Jah és ugyanannyiért tudtuk eladni mint megvettük
Szóval sztem nem 3 évre terveznek. Szomszéd 4 éves LeSabre-jának sem volt semmi gondja. Pedig õrült mód vezetett:)
Automata: többet fogyaszt de nem sokkal. Anyámnak most is automatája van mert háta miatt nem lene jó váltania. Övét használom évek óta, és mondhatom, nagyon kényelmes. Ritkán hiányzik hogy váltsak.....