Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Na az vállalás volt! Szépen nézett ki, amikor az Eurosporton mutatták azt az animációs valamit, ahol több autó van egyszerre a képen...:)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Az a kár, hogy ezt a sportot idõre játszák, nem pedig látványra. Akad még valaki, aki emlékszik a néhány évvel ezelõtti Catalunya ralira, mikor a Panizzi fiúk balhéból, a biztos elõnnyel a zsebükben megforgatták a 206-ot egy híd alatti visszafordítóban? :)

edit, itt is van:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nana hogy Lancer :)

bar mondjuk az o kvalitasaival lehet hogy mindegy milyen a kocsi...

de azert az AYC biztos segit neki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azért látszik az elsõ film elején, hogy nem az idõ a fontos, hanem a saját maga és a közönség szórakoztatása :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az elsõ legvégén az a kanyarvétel brutális. Visszanéztem párszor, mert bár régóta követem a WRC futamokat, de ilyet még nem láttam.

Tulajdonképpen már nem is keresztben ment, mert a feneke már elõbbre volt, és mégis annyira érezte, hogy közeben visszatekerte egyenesbe a kormányt, hogy amint ismét lesz elõtte út kilõhessen. Nagyon tud!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gigi galli bacsi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt gondoltam, hogy Lola, de aztan megkerestem, es igen :)
Lola T-163

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Na milyen auto ez?
:) :cool:
Sei, soku Si.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Astrának böszmenagy csomagtere van, hátsó ülések teljesen vízszintesre hajthatók. Mi pont egy szart fogtunk ki, de egyébként ajánlom, jó kis autó. 1.4es motor bõven elég volt, bár mi nem száguldoztunk vele, de azért lehetett elõzni vele ha fullra volt is pakolva. Keveset fogyasztott. Szerintem bármelyik autókereskedésben találsz és meg tudod nézni. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hát még nem igazán, illetve rosszul írtam, mert csak a kombik érdekelnek.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Melyiknek nagyobb a csomagtere: 1.generációs Focus vagy G (2.generációs) Astra.

a miénket megnézheted (Focus 4a.) bár még nem vagy elég mobilizolt ugye?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem biztos, hogy érzed...2T-nál viszi a tömeg:D Nekem a 60-as acél rendszer úgy ment harmonikára, hogy csak a hangját hallottam:)
the_d: asszem lassan lesz egy "kis" listám, hogy mit-hol:)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Azért ez a látszat ellenére nem olyan nagy dög, a "szaros" Astra kombim nagyobb ennél, azért a többi oszlop se áll valami egyenesen :D, mondjuk azt kétlem hogy nincs benne radar(mondjuk nem néztem meg annyira), de ha nincs is azért talán észrevenném, ha valami miatt nem akar olyan könnyen menni a kocsi hátra, azért az a bebetonozott zártszelvény csak fejtett ki valami ellenállást, nem hiszem hogy úgy hajlott el mint egy fúszál.

ha nem érezném, akkor az óvatosság híve lennék, akkor inkább kiszállok megnézem 2x is de a francnak sincs kedve fizetni a javítást...(és a 3 pont :))

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
thy, ritka pillanatok egyike amikor teljesen egyetértek veled. ;) (post #5127)

És ha amcsi kocsim lesz téged foglak zaklatni h kihez vigyem :D
Meguntam az aláírásom....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

ezt most örökítettem meg a bringaboltból jövet, pénz van ész nincs(a tolatóradarnak biztos túl kicsi volt az a vasoszlop) LOL :D

Én is most nézegetek parkradart, mert éppen tegnap volt 7000-ben a kipufogó javításom, és rakodórámpa miatt...egyszerûen nem érzem a hátulját, mondjuk messze is van:)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ezt most örökítettem meg a bringaboltból jövet, pénz van ész nincs(a tolatóradarnak biztos túl kicsi volt az a vasoszlop) LOL :D

Feltöltött kép

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Átlag, természetesen.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én csak annak örülök, hogy még kb 8500000 magyar gondolkodik ugyanúgy tévesen mint Tamaskaa:) Talán ezért van az, hogy egy Sharanért majd ugyanakkora motorral 1 millával többet kell fizetni, ami még többet is eszik..
Mit is mond mindenki, mikor megtudja, hogy mit vettem:
-sokat fogyaszt: gázzal hajtva benzinre fordítva 7L/100km nem városban
-drága az alkatrész: www.rockauto.com +jó magyar beszerzõvel, olcsóbb minden, mint egy szaros Astrához, és 4 nap alatt itt van.
-drága fenntartani: ez annyiban igaz, hogy több a biztosítás, de vidéki vagyok:)
Ellenben 7 személy kényelmesen, és még van csomagtér is.4 személy bringásval csomaggal bent az utastérben légkondival, nem koszolódik a bringa az esõben, nem akad fel...
Ekkor motorral soha nem hajtom szét. Kényelmes nagy.
Igen, városban nem kell használni, de arra ott a kis autó, meg a bringa. A két kocsi volt 500-ban, és nem fizetek hitelt, nem keresem az IlFerros-s pénzemet,és beljebb vagyok úgy 1-2 millával. Persze nem rögeszmém az én fingjak elõször az ülésbe dolog...
Egy nagy baj van csak az amcsi verdákkal, hogy tudnod kell ki az a 2 ember az országban, akihez a váltót viszed, meg a légkondit, meg az általános szereléseket. Ez biztosan ismeretlen a megbízható márkaszervízekben szereltetõ elégedetten kis fogyasztású autókat hajtó tulajoknak:D
Ja és meguntam, hogy mindig szétszedjem a bringát, koszoljam a belsõteret...
Üdv:Thy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Thez! Fogalmazz világosabban!
Átlagfogyasztásról beszéltél nem?
"Brute force" üzemmódban tudok 35 liter feletti pillanatnyi fogyasztásokat produkálni bármikor...
"In idem flumen bis non descendimus"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
egyet nem értek.
egy autó nem csak 5ösben (vagy 6-odikban) fogyaszthat sokat.

Lor: a bringám is befér - a kerék kiszedése után.

A butorok is bementek, minden egyéb is - a hátsó és az anyósülés kiszedése után.

:)

szóval megoldható, de az embernek nem mindig van kedve hozzá. (fõleg ha más is jönne még az autóban)