L.L.! Tudom, Clió Williams az isten!
tökre félreértetted a reakcióm.. de segáz
L.L.! Tudom, Clió Williams az isten!
H.Z.: mindennap lefotózod ami ott áll?
mivel rhd verdarol van szo lehet nem mervado a balos tapasztalat.
konnyen meglehet, hogy tok mashol vannak gyartva azok.
RAUH-Welt
B E G R I F F
http://picasaweb.goo...963968892114498
A múltkor linkeltem a nagy batár Oldsmobil kabrióról képeket. Ma lefotóztam a tulaj másik autóját is, ami már jó régen megvan neki, de már vagy egy éve nem láttam. Szerintem teljes felújításon esett át, mert régebben világoskék volt. Gyönyörû, még sosem láttam olyan autót, amin szebben játszott vagy futott a fény. Bementem hozzá, hogy kifaggassam mind a két kocsiról, de éppen vadul számlázott, így abban maradtunk, vagy megvárom amíg végez vagy inkább holnap nézzek be hozzá. Holnap ott a helyem.
A többi kép itt:http://picasaweb.goo...orvetteStingray
ez tuti? elgondolkoztat a dolog. alap egyhat négyesgolf simán van másfél milláért, még válogatni is lehet.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ez tuti? elgondolkoztat a dolog. alap egyhat négyesgolf simán van másfél milláért, még válogatni is lehet.1.6 B, abból meg elmászkálsz 7.2-ben vegyesen.
(golfból midnenképp)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
RAUH-Welt
B E G R I F F
nekem tetszenek a stilustalan német autók. sajnálom...fiatal vagy még Te ehhez ez túl szürke, túl német, stílustalan
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.