Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

L.L.! Tudom, Clió Williams az isten!:D

tökre félreértetted a reakcióm.. de segáz ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

H.Z.: mindennap lefotózod ami ott áll? :D

Csak, ha jól néz ki. Ha odaállsz a tiéddel, igérem nem fotózom le.:)

L.L.! Tudom, Clió Williams az isten!:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

mivel rhd verdarol van szo lehet nem mervado a balos tapasztalat.
konnyen meglehet, hogy tok mashol vannak gyartva azok.

na ezt se tudtam. de a motor azert csak ugyanaz bennuk, nem? vagyishat majdnem minden ugyanaz, csak mashol vannak osszerakva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
H.Z.: mindennap lefotózod ami ott áll? :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

http://picasaweb.goo...963968892114498
A múltkor linkeltem a nagy batár Oldsmobil kabrióról képeket. Ma lefotóztam a tulaj másik autóját is, ami már jó régen megvan neki, de már vagy egy éve nem láttam. Szerintem teljes felújításon esett át, mert régebben világoskék volt. Gyönyörû, még sosem láttam olyan autót, amin szebben játszott vagy futott a fény. Bementem hozzá, hogy kifaggassam mind a két kocsiról, de éppen vadul számlázott, így abban maradtunk, vagy megvárom amíg végez vagy inkább holnap nézzek be hozzá. Holnap ott a helyem.:D
A többi kép itt:http://picasaweb.goo...orvetteStingray

ííí bazze... ezt kár volt... :cry:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

ez tuti? elgondolkoztat a dolog. alap egyhat négyesgolf simán van másfél milláért, még válogatni is lehet.

adok msn címet, ha gondolod.
meg tudunk mutatni computert is, a kocsiból. full gyári 1.6, klímás nem elsõ szériás 4-es.
Illetve mintha J ügynök is ilyesmit szeretne.

Én parázok a dízeltõl a mai napig is. Fõleg másfél misiért, 2000 körüli autónál...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://www.hirado.hu...k.php?id=236863

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://picasaweb.goo...963968892114498
A múltkor linkeltem a nagy batár Oldsmobil kabrióról képeket. Ma lefotóztam a tulaj másik autóját is, ami már jó régen megvan neki, de már vagy egy éve nem láttam. Szerintem teljes felújításon esett át, mert régebben világoskék volt. Gyönyörû, még sosem láttam olyan autót, amin szebben játszott vagy futott a fény. Bementem hozzá, hogy kifaggassam mind a két kocsiról, de éppen vadul számlázott, így abban maradtunk, vagy megvárom amíg végez vagy inkább holnap nézzek be hozzá. Holnap ott a helyem.:D
A többi kép itt:http://picasaweb.goo...orvetteStingray

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

1.6 B, abból meg elmászkálsz 7.2-ben vegyesen.
(golfból midnenképp)

ez tuti? elgondolkoztat a dolog. alap egyhat négyesgolf simán van másfél milláért, még válogatni is lehet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Holo-Audi az elfolyó Mercedes ellen
http://totalcar.hu/m...7.10.15.

érdekes, hogy milyen autókat terveztek...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mivel rhd verdarol van szo lehet nem mervado a balos tapasztalat.
konnyen meglehet, hogy tok mashol vannak gyartva azok.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
semmi gond, sok az info, ez jo

2003-ig visszamenoleg erdekes az auto, az elotti nem. De ha lehet inkabb 2004. arakat, biztositast stb ne reszletezzuk, angliai vasarlasrol leven szo

minosegileg, motorilag kellene kirivo hibakat, kerulendo dolgokat irni.

vannak 1.9-es dizelek is, azok kicsit kevesebbet esznek, nem? nem versenyautonak kell
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
kerüld a vectra 1.6osát meg a mondeo 110lovas 1.8asát, de 2000-2006 nem volt mondeobol 1.6os. ugy értem alapmotort kerüld.

2002 után vectra, elõte sztem a mondeo jobb. lényegi kül. egyik közt sincs, az extrák listája nagyon befolyásolja az autot magát. ugy értem az a ktagoria ami nagyon fapadostol a bõrös digit klímásik minden lehetett. az opel fogyasztása érzékenyebb a motor és környezete állapotára - de ez inkább csak észrevétel. az 1.8asok (talán 5,8-6,3) de inkább azt irom hogy max 6,5l-el jönnek mennek országúton. vegyesbe lehet az 9is meg több is, mondeo-0,3-0,4liter.

2literes- vectra vagy 2,0-2,2es mondeo a min dízel - ezek kevesebbõl is elvannak mint a benzinesek átlagba. de biztosítás miatt inkább 1.9es dízel. a mondeo 2,2 dízele ugyan alig fogyaszt többet mint az 1.9es. átlag sztem mind mondeo mind vectra 7liter. lábad sulya meg tetõbox tornászhatja feljebb mindkettõt+ automata váltó. o.uton minden földi jotol megfosztva magad talán 5 liter alá is beférsz(de ezt csak egyszer hallottam eddig)

egyébként mintha az opelek többet fogyasztanának mint a mondeok picit , de az opel beltere - a fordé az ora miatt nem tetszik - sztem jobb.

/egyik jobarátomnak ford szalonja van, uncsiméknak meg vectra volt benzines is meg dízel is - nem kivagyiságból irom hanem hogy a fentieket ezekbõl gondolom/

egyébként benzines párti vagyok...mondeo kicsit pattogosabb, de nem zavaroan

kicsit kacifántos mondando lett bocs

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy hozza nem ertonek kellene tanacs.

mondeo vagy vectra? mennyit esznek ezekbol az 1.8-as benzinesek? orszaguton foleg, varosban minimalisat hasznalva. vagy inkabb valami dizelmotorral kellene?

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
túl olcsó egy ilyen pdtdi :) (vajon miért? amúgy szép autó)

1.6 B, abból meg elmászkálsz 7.2-ben vegyesen.
(golfból midnenképp)

ami viszont teljesen jó!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
  • MZ-TS-250,
  • 249 ccm, 19 LE
  • 1974. májusi, utoljára 1990ben volt használva, gondosan karbantartott, "pöccre indul", menetképes
  • 55ezer km, eredeti rendszámmal és papírokkal (a forgalmi lapjai már eléggé sárgulnak:)), mûszakira teljesen felkészítve
mennyit ér manapság egy ilyen? (nem az enyém, nagyapámé, de õ már kiöregedett a motorokból meg a szerelgetésbõl, és csak a helyet foglalja a garázsában)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
német autók nekem is tetszenek.

a Ford F150nek, amit charon linkelt, pedig tényleg olyan hangja van, hogy vááááá...régi szembeszomszédnak többek között egy fehér F150 van (nem fért be a kocsifeljáróra, mindig tárvanyitva volt a kapuja), hát amikor azt beindítja, azt hinné az ember, hogy valami dögn agy amcsi kamion járkál az utcában...kegyetlen..

az új szomszédnak meg többek között egy Escaladeje van, hát annak sem csúnya a hangja, bár kicsit higgadtabb, nem annyira mélyrõl jövõ morgós...fotót is csináltam minap, majd berakom.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
2-en vagyunk:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ne sajnáld, nem tehetsz róla, hogy nincs jó izlésed ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

fiatal vagy még Te ehhez ;) ez túl szürke, túl német, stílustalan

nekem tetszenek a stilustalan német autók. sajnálom... :(
a túl szürkével egyetértek, kék autót szeretnék. királykéket :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.