Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
valahogy úgy. én most egy olyan autóból szállok ki, amire ráköltöttem a vételár 50%-át 2 év alatt. 120ezer km-rel vettem. ha annak a költségét is leosztom és hozzáadom a havi törlesztéshez, akkor majdnem ott tartok, ahol most fogok egy új autóval.
de van egy-két autó, amit nem észérvek alapján szoktak venni. ilyen a tt is. és ez nem negatív kritika a vásárlói felé

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mondjuk ez az ev
/vagy meg 2009/
kepes lennel egy pizza miatt venni impit

amugy ha tt-t nezel, meg az eddigi hozzallas alapjan nem fogsz venni impit.
mas vilag.

olee: ... :-)

evente 200 rugo szilentre?
gecci
abbol kijon egy fasza futomu

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az üzemanyagot nem szoktuk a fenntartási költségek közé sorolni. Inkább azt, hogy a TT-ben elöl oldalanként 8 szilent van és 10 ezer darabja. Na most ez tökéletes zajtalanság német autópályán. Itthon pedig 10 ezer km-ként 200 ezer Ft futómûre. Ez csak egy példa volt. Nem beszólás volt. Figyelemfelhívás volt. Csak olyan kocsit szabad venni, amit MEGFELELÕEN karban is tud tartani az ember. Az itthoni kocsik nem azért szarok, mert a magyarok nem tudnak vezetni, hanem mert a tulajok a különbözõ hitelek miatt olyan kocsikat tudnak venni, amit nem bírnak 100% osan fenntartani, ezért egyre több hibájuk lesz.

Ja és még valami: kéretik többet nem beszólni nekem, hogy hú mennyi pénze meg stb. , mert hülyeség. Olvassátok csak el a saját írásaitokat. Én pl. nem tudnék mindennapos használatra fenntartani egy Audit.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
itt meg mindenki tapasztalt:)
én csak annyit tudok, hogy usában nagyon szeretik, mert az amcsi hasonló kaliberû autókhoz képest (is) megbízható és minõségibb. én meg nagyképûen mondtam, hogy made in hungary:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ismerem a méreteit, és nincs gondom vele.
néha szoktam haverokkal együtt menni, de akkor általában otthon vagyok (anyáméknál) ahol van 2 autó, amibe beleférünk öten. igy ez is kiesik.
bringa meg elfér az utánfutón, van rá kerékpárszállító adapter. (a futóra)

visszatérhetünk az alapkérdésre? :) miután megvitattuk, hogy belefér-e a keretbe, meg hogy csajos autó, meg hogy kicsi, beszéljen valaki tapasztalatokról. totalcar felhasználók nagyrésze elfogult.

lor: meddig él a fogadásod? :) és igazad van, nem attól félek, hogy taposva volt, hanem hogy nem volt megfelelõen karbantartva.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor már bogár :P

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A TT csak addig volt utrollesodrodos amig rá nem bütykölték a kis szárnyat. Utána jó elvileg. Amúgy nekem tetszik. Kéne.

Amúgy lehet inkább impreza. De csak a boxxer miatt.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Rob: régi nem garis autók a jók. olcsóbb alkatrész, könnyebb javítás, és akkor és azt amit szeretnél. Én csak támogatni tudom az öltetet, hisz kapsz egy szerethetõ autót.

valamire meg kell költeni, bringád nem kopik, a gépet sem kell kéthavonta újat venni...

nosza! végre határozottan :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az impi azert van, hogy nyomjak neki
a gond akkor van ha nincs karban tartva.

ez valamiert olyan fura a nepben, hogy venne egy durva kemeny autot
de ha vki elotte nyomta neki akkor mar ajaj.
mert o valszeg nem fogja olyan tartomanyban kuldeni, hogy toltson a turbo meg ...

egy pizzaba, hogy nem lesz impid

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
pedig most tényleg nem akartam:)
bringát se hordod sehova? haverokat? mert hátsó ülés nem tom mekkora van.
de mondom, nekem se kell nagyon 4wd, azt mégis...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ja,egy régi ismerõsnek volt tt-je. vagyis a csajának (saját pénzébõl!) hát mindennapos autónak...a fene tudja. két szatyor azt csá.

1) értem a célzást :)
2) 2 szatyrom van. nem hordok hûtõszekrényt meg ilyesmit. tulajdonképpen egy 206-os is elég lenne méretileg (anyámnak az van) de egy háromajtós 1.4hdi ugyanannyiba fáj mint egy (jóval öregebb) TT

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
TTszép;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
majd ha nagy leszek:

http://cgi.ebay.com/...sspagenameZWDVW

ja,egy régi ismerõsnek volt tt-je. vagyis a csajának (saját pénzébõl!) hát mindennapos autónak...a fene tudja. két szatyor azt csá.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Thez! Igazad van, lopott cuccot dögivel kínálnak hozzá!:D
Csak nehogy az övé is egy "bontóban" végezze.;)
Mondjuk nekem nem jön be az idétlen szappantartó formája sem, de nem is én akarok venni, ez az én problémám.
Viszont fog ez még változni, nemrégen még, ha jól emlékszem, egy régi monzába volt szerelmes.

a régi monza, meg ugy a régi opelek iránti szerelem nem változik.
de hobby-ból vennék csak olyat. szépen restaurálni, stb.
TT az mindennapi autónak kellene. egymagamnak nem kell nagy autó.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Thez! Igazad van, lopott cuccot dögivel kínálnak hozzá!:D
Csak nehogy az övé is egy "bontóban" végezze.;)
Mondjuk nekem nem jön be az idétlen szappantartó formája sem, de nem is én akarok venni, ez az én problémám.
Viszont fog ez még változni, nemrégen még, ha jól emlékszem, egy régi monzába volt szerelmes.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szvsz egy TT jobban lehetett taposva, mint egy kombi impreza.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
talán egy kombi nem feltétlenül... bár, én is azt vennék.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azt nem tudom kalkulálni, hogy töröm.
azt akarom minimumra szorítani, hogy alkatrészre költsek. fékbetét meg ilyesmi belefér, de turbót pl nem szeretnék cserélni.

fenntartásról amugy nem akarok vitát nyitni. tisztában vagyok vele, hogy sokba fáj havonta egy ilyen tétel. 10 liter benzin alaphangon, meg ugye a kötelezõ. de késõbb tuti nem engedhetek meg magamnak ilyesmit.

lor: imprezákat is nézegettem, mert tetszik nagyon. áll is egy kombi GT itt lenn a ház elõtt minden nap, a békalámpás. de attól tartok azok még jobban voltak taposva, mint egy TT. szólj, ha tévedek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
erdõkerülõ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Rocsi, mi lesz végül?