Egy: Nem tudom, mikor olvastad tõlem hogy az mekkora ûûûber - viszont a te ámerikás "véleményváltozásod" érdekes volt.Rob! Halgass az okosakra, vegyél RS turbót:D
Másrészt: nem RS-em van.
Három: ...
Egy: Nem tudom, mikor olvastad tõlem hogy az mekkora ûûûber - viszont a te ámerikás "véleményváltozásod" érdekes volt.Rob! Halgass az okosakra, vegyél RS turbót:D
nem rajje meg nem versenyzo
de ciki amikor van egy jo verdad es ilyen amilyen olyan szilent kerul bele pl
gondolom nyugodt szivvel tankol az ilyen ember a petrol kuton mert ott 10ft-al olcsobb a benzin.
es itt jon ki az, hogy fenn tudod-e tartani a fostos autod vagy nem
nem kell venni ilyet
Ugyan Olee! Nézd, mennyi okos ember van errefelé!Úgy néz ki, hogy egy valaki azért értette, hogy mit akartam írni.
Pl. Kormoran márkából is lehet 5-ös BMW-re kapni gumit. 130-nál meg úgysem lehet itthon többel menni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Úgy néz ki, hogy egy valaki azért értette, hogy mit akartam írni.nem rajje meg nem versenyzo
de ciki amikor van egy jo verdad es ilyen amilyen olyan szilent kerul bele pl
gondolom nyugodt szivvel tankol az ilyen ember a petrol kuton mert ott 10ft-al olcsobb a benzin.
es itt jon ki az, hogy fenn tudod-e tartani a fostos autod vagy nem
nem kell venni ilyet
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
helyes, erre voltam kiváncsi. inkább 10 ilyen hsz mint a többi. beszélgetnünk kellene az autókrólAz üzemanyagot nem szoktuk a fenntartási költségek közé sorolni. Inkább azt, hogy a TT-ben elöl oldalanként 8 szilent van és 10 ezer darabja. Na most ez tökéletes zajtalanság német autópályán. Itthon pedig 10 ezer km-ként 200 ezer Ft futómûre. Ez csak egy példa volt. Nem beszólás volt. Figyelemfelhívás volt. Csak olyan kocsit szabad venni, amit MEGFELELÕEN karban is tud tartani az ember. Az itthoni kocsik nem azért szarok, mert a magyarok nem tudnak vezetni, hanem mert a tulajok a különbözõ hitelek miatt olyan kocsikat tudnak venni, amit nem bírnak 100% osan fenntartani, ezért egyre több hibájuk lesz.
Ja és még valami: kéretik többet nem beszólni nekem, hogy hú mennyi pénze meg stb. , mert hülyeség. Olvassátok csak el a saját írásaitokat. Én pl. nem tudnék mindennapos használatra fenntartani egy Audit.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.