Csak ez magával hordozza az alulmotorizáltságot, és a full-fapadot.
Bolondoknak készült autók

Egyel kisebb autó full extrával, mennyivel szebb lenne....
még jó hogy nem rajtad múlik
gondolj azokra, akiknek nincs szükségük ekkora motorra. nyugdíjas házaspárt elviszi a világ végére is az 1.2es motor, s valószínûleg nem fognak elõzni sem vele...
meg ha a frissjogsisok egybõl akkora ménest kapnának maguk alá, gondok lennének.
haver fél éves jogsival tett árokba egy 1.6os 3as bmw-t. totálkár.
akinek kell, vegyen nagyobb motorral - szerintem
Meg korollát. Tudjuk.akinek kell, vegyen nagyobb motorral - szerintem
ha rajtam múlna, egy vectra méretû kocsi 1.8as motorral kezdõdne. golf méretûek meg 1.6al. vezettem egy kombi 5ös golfot, 1.6 benzin 102ló. városba még jó, de amúgy elég sovi 1.4es változatba meg bele se merek gondolni. az is elég gáz hogy a 3as bmw van 1.6ossal. nem azért kell a nagyobb motor, hogy az ember nyomja neki, de legalább a dinamikus haladáshoz legyen elég a motor. mi vectránk 92es évjáratú, 2literes 8szelepes, 116 lóerõvel. nem megy állat módjára, de szépen gyorsul és nyugadtan lehet elõzni vele, mert csak 1130kg. a fönnt említett golf pedig 1300kg körül van...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ez autobahn-on volt
ugyanitt corsák 160-nál elõztek ((abból van sport is
meg nehéz is ilyen sebességnél kívülrõl látni, hogy milyen autó is az valójában)), Smartokról, meg ne is beszéljünk. Mondjuk õk nem elõztek csak kb 130 ig
így vegyél németbõl megkímélt autót
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az mit jelent, hogy 2-3 kihúzatva? így fordulatszám szempontjából?
hát ez igazDe mondjuk vectrát én sem 1.6-ost vennék. Az astrám az és nem egy erõgép.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.