Azért az meglepõ volt számomra, hogy egy Dömsöd-Budapest-Mezzocorona úton oda vissza, négy fõvel, csomaggal 8,8-as átlag jött ki benzinbõl. Tudnak ezek a japcsik, na!

NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Én eddig úgy tudtam, hogy a kanyarban gyorsítani is lehet. És állítom, hogy egy Subaru STI a belsö íven, ha akar akkor egy 188 Le-s 1979-es 911 SC-t simán ott hagy.
Én eddig úgy tudtam, hogy a kanyarban gyorsítani is lehet. És állítom, hogy egy Subaru STI a belsö íven, ha akar akkor egy 188 Le-s 1979-es 911 SC-t simán ott hagy.a lehajtó az szerintem kanyar. ott csak a lendületet kell tudni megtartani:)
Biztosan nyomta? Csak azért, mert ez az autó 36 alatt van 200-on. Nem egy csoda.
khm, 79-es 911 sc-vel mentünk el impreza sti mellett külsõ íven lehajtón, úgy, hogy nyomta neki.
es akkor jon a kanyar
es akkor jon a kanyar
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Múlthéten elõttem a kúton egy ilyesmi audiba 86l-t tankolt a csóka. Azt hittem rosszul látok! :scared:
meg lehet venni kb 3k Forintért üres din kitöltõ mûanyagot. van doboz is meg lap is. meg van asszem felhajtható fedeles is, elég igényes, az vmi 10ért.egy csomot ugy arulnak 4-5ezer fontert, hogy benne van hagyva a double DIN-es fej. a szep nagy LCD-vel
Múlthéten elõttem a kúton egy ilyesmi audiba 86l-t tankolt a csóka. Azt hittem rosszul látok! :scared:Dehogynem,újgazdagéknak lesz mire költeni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
RAUH-Welt
B E G R I F F