Most kapok új céges kocsit ebben az ABS-en kivül lesz EBD is ilyen takony úton észre vehetõ a mûködése vagy jelentéktelen?
Zéé! Mé' nem Bukit kérdezed, õ ebben a nagy szaki!
Most kapok új céges kocsit ebben az ABS-en kivül lesz EBD is ilyen takony úton észre vehetõ a mûködése vagy jelentéktelen?
Az autószerelõm komplett lámpacserénél lebontotta a fél elejét az autónak. Azt mondta, most már 10 perc alatt kicseréli a lámpát, mert rájött a trükkre (nem kell bontani), csak eddig ilyennel még nem találkozott. (Avensis)
majd legközelebb hozzád viszem a céges puntót izzócserére...(de van még pár szopatós tipus)
amúgy veled még nem fordult elõ hogy kiégett menet közben és nem vetted észre ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Annál már csak az a jobb, amikor kiégett a bal tompított, felnyomja a ködlámpát, amibõl meg a jobb van kiégve, ilyet láttam, hogy lehet valaki ennyire nemtörõdöm(ráadásul egy jó autó volt)?
Mellesleg én is szétszedtem egyéb okból a lámpámat és megtiszítottam a projektort, de különbséget nagyon nem észleltem, pedig 13éves a járgány.
.
plusz a rendõröknek a traffizás helyett a félig vagy teljesen vak autókra kellene rászállniuk, kiégett izzóért kapna valaki 10ezres büntit, ha a helyszínen nem tudja kicserélni, rögtön rend lenne...
azt sose értettem, hogy gyári xenon mellé minek ködlámpa... azon kívül, hogy a szembejövõt vakítja, kb. semmit nem ér.
azért ezzel csak óvatosan. xenonnál ha rossz helyre vagy rossz módon nyúlsz a lencsébe és a foncsorhoz, dobhatod el az egész lámpát.
Én az enyémet szétkaptam, a foncsor hibátlan volt, de a vetítõ lencsék nagyon elkoszolódtak, megtakarítottam, szemmel láthatóan átláthatóbb lett a lencse.
adott egy gyári xenon lámpa, ami olyan szarul világít, hogy már fáj. hogy lehet ezen javítani? b6 passat.