Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az csak fotó volt..

tudod, mint a HP reklámban...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
no csak mert en lattam stockholmban
szalonban
be ugyan nem mentem de ott figyelt hofeherben

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

mar kijott a sirocco?

mégnem . sajna.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

azok olyan 4000font korul mozognak. 1.9tdi elektromos ablakkal/tukorrel, sok lufival, cd-vel. ez kb mindben benne van. legkondi nem mindben van, itt nem akkora divat [nincs meleg nyaron]

az nem gaz hogy jobbkormanyos?

Ha jobbkormányos autót veszel, akkor lehet, hogy érdemes lenne körbenézned Gibraltáron is.
Úgy tudom, hogy ott elég olcsón hozzá lehet jutni a jobbkormányos verdákhoz.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mar kijott a sirocco?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vento/bora?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

na én meg pont azért nem :)
aztán lehet csak én fogtam ki 2 szart :)

megeshet. ha nagyon szar, akkor max eladom...
szívem szerint 3-mas golfot vennék, de abból az ilyen felszereltség, állapot és kor 1,3M-nál kezdõdik, abból meg már nem kellene kombi, túl nagy lenne. 5ajtós 1,5M, ami úgy hûmegha, mint ez a seat. sportülés szempont, az elõbb vázolt problémák, meg a 4 törött csigolya miatt :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

én csak azért bízom ebben, mert népítéleten is jókat írogattak róla, meg azért csak egy átmatricázott vw polo kombi...
deutsche technik

na én meg pont azért nem :)
aztán lehet csak én fogtam ki 2 szart :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

majd összeszámolom, egyszer a gondokat

azonkivûl hogy baszott kényelmetlen volt mind2 , de ezzel a 2 vel több gáz volt (jó az inca benzines volt, annak a nyûgjei felét kb az a szar motor hozta össze) mint az összes többi autómmal együttvéve.

én csak azért bízom ebben, mert népítéleten is jókat írogattak róla, meg azért csak egy átmatricázott vw polo kombi...
deutsche technik

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

mi volt vele a gond?
az inca tényleg szar, szomszédnak caddyje van, abban fos ülni, szar a sima alp ülés, de ez a recaro jó.
más bajom nekem nem lenne vele.

majd összeszámolom, egyszer a gondokat

azonkivûl hogy baszott kényelmetlen volt mind2 , de ezzel a 2 vel több gáz volt (jó az inca benzines volt, annak a nyûgjei felét kb az a szar motor hozta össze) mint az összes többi autómmal együttvéve.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

volt ilyen 4ajtós cordoba nálam sokáig
meg volt sajátba inca ami a b oszlopig egyezik ezzel, a 2 legszutykabb fostalicska volt amivel valaha dolgom volt (beleértve a 120-as skodát is...na talán az izs az szarabb volt, de annak legalább volt egy sajátos fílingje)

mi volt vele a gond?
az inca tényleg szar, szomszédnak caddyje van, abban fos ülni, szar a sima alp ülés, de ez a recaro jó.
más bajom nekem nem lenne vele.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

http://www.hasznalta...at_cordoba_1998

vélemény ellene/mellette?
a színét hagyjuk :D ha ellopják, könnyû lesz megtalálni...

volt ilyen 4ajtós cordoba nálam sokáig
meg volt sajátba inca ami a b oszlopig egyezik ezzel, a 2 legszutykabb fostalicska volt amivel valaha dolgom volt (beleértve a 120-as skodát is...na talán az izs az szarabb volt, de annak legalább volt egy sajátos fílingje)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
http://www.hasznalta...at_cordoba_1998

vélemény ellene/mellette?
a színét hagyjuk :D ha ellopják, könnyû lesz megtalálni...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valaki használ mûanyag elemekre Sonax ápoló lötyit? F Astránál csak nekem nem sikerült fényesíteni? Feszt' beszívta pár helyen...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
dede, rossz hogy jobbkormányos, rövidíteni kell a kábeleken.:P csak drágák :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azok olyan 4000font korul mozognak. 1.9tdi elektromos ablakkal/tukorrel, sok lufival, cd-vel. ez kb mindben benne van. legkondi nem mindben van, itt nem akkora divat [nincs meleg nyaron]

az nem gaz hogy jobbkormanyos?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

40mpg-t mondanak fogyasztasra, ami nem kiemelkedoen, de jo szerintem. az ara pedig 1500 es 2000 font korul van. inkabb 2000. de meg az is csak 600ezer huf. annyiert szerintem nem rossz. egy golf masfelszer ennyi hasonlo feltetelek mellett. [az angolok nem szeretik a szedan kasztnit]

nézz nekem egy 1.9 tdi borát, kevés km-el (100e körül, alatt) extrákkal pls! :) (110 PS, nem PD)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem jól is néz ki a bora. nekem tetszik legalábbis. 1.6 16v meg ahogy olvasgattam éppen elég mozgatni a verdát.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
40mpg-t mondanak fogyasztasra, ami nem kiemelkedoen, de jo szerintem. az ara pedig 1500 es 2000 font korul van. inkabb 2000. de meg az is csak 600ezer huf. annyiert szerintem nem rossz. egy golf masfelszer ennyi hasonlo feltetelek mellett. [az angolok nem szeretik a szedan kasztnit]

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mindenképp jó (és igénytelen - a jó értelemben) autó.

értelmes fogyasztással.