Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2008. November 15. - 17:09

Posted 2008. November 15. - 11:35

újfajta scudot fényképezek Neked estére/holnap reggelre - bringával
Nem is olcsó nem is kicsi, de jöhet

Olee; hát akik szeretnek 4en utaztni bringával és nem szeretik a korábban taglalat dologk miatt ettõn szállítani azokat érdekli a keresztbemánia.
Mondeon meglepõdtem; ez azért még érdekelne...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. November 15. - 03:19

Ugye azt azért poénból kérdezted, hogy autóhoz kell e segítség tezsvírem?
MOTORKERÉKPÁR vásárláshoz keresek segítõ, kipróbáló, típushibákat ismerõ és azokat felfedezõ embert.
Honda motorbolt tulaj ismerosom van. Jofej srac es megbizhato, ha Hondat akarsz, akkor tud segiteni mindenben.
Ruhazat is van nala, ha szolok kapsz kedvezmenyt ;-)
I`m as fast as nobody!
Posted 2008. November 15. - 01:47

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. November 14. - 11:31

azok jól bevált darabok, spec nem emléxem hogy emlegettek volna tipushibákat. aki ilyet vez általában tudja mit vesz, nem nagyon gyilkolják le. nekem kicsit robogó fíling de amúgy jó darab. de azért a totalbike népíteteket olvasd át.535-ös Virago kéne.
ja Thez, azért kell kardánosat vagy fogasszíjast venni, ott nincs gond a lánccal

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. November 14. - 08:32

Jövõ hétre tervezem.Téligumit felraktátok már? Nálunk repkednek a mínuszok reggelente.
Posted 2008. November 14. - 00:15

Posted 2008. November 13. - 23:57

én arra szavazok, hogy legyen biztonsági tartalék.Ez sztem ilyen autósújságírós baromság. Mi Zaporozseccel, meg Moszkviccsal bejártuk Európát Moszkvától-Párizsig, pedig az elsõ 100-al is alig ment. A másik is max 130-al. A kis Citrom is elmegy a Gardáig gond nélkül, mint ahogy bármi más. A Chevyvel sem mentem még 140 felett. Ehhez a tempóhoz majd mindegy, hogy hány LE. Hogy 60LE vel szar elõzni, az tuti, de nehogy már 120-al is szar legyen. Ha cinkes, nem kell elõzni:)
tudom, hogy elõzgetéssel nem sok idõt lehet nyerni, meg hogy fél órával hamarabb kell indulni, de nem tudok 70-nel cammogni egy alvó török kamionos mögött.... nem arról van szó, hogy eljutsz-e a-ból b-be 120 lóerõvel vagy sem, hanem hogy országúton ad-e annyi erõtartalékot, hogy biztonságosan tudj elõzni komolyabb (szembe)forgalomban is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 13. - 23:53

rendelhetsz tõlük nyugodtan!
haver 2 hete rendelt tõlûk felni+gumi garnitúrát,gond nélkül megjött!
zsír.
kösz.
Posted 2008. November 13. - 23:13

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. November 13. - 23:04

Posted 2008. November 13. - 22:41

meg olajcsere, 18ér'
lol, minden 3szor annyiba kerül rajta, mint egy autón... és még csak nem is olasz, pedig az lett volna az álom :love:
De azt nem mertem megkockáztatni.
Pedig sztem inkább csak elrémítés, mint valóság.
Posted 2008. November 13. - 22:35

-=B.B.B.=-
Posted 2008. November 13. - 22:16

milyen típus, márka, Olee?
még nem sok olyan embert láttam, aki ismeri több gép típushibáit, és kritkus dolgait.
bár engem is jól kioktattak, egy két dolgot meg tudok én is nézni, de ugye jót kifogni max nagyon kevés km-el lehet, a többire úgyis költeni kell.
én 7e-vel vettem, beletettem 2 ezret azóta, és lánccserés - hála az elõzõ tulajnak.
Posted 2008. November 13. - 21:51

és ha néhány km-el arrébb már ott van a rendszám?
bizonyitsák be h téged fényképeztek le és nem mást
Jo hülyeség, de ha elég elvetemült lennék biztos csinálnék ilyet
aki ilyet csinál, az nem áll meg ott sem.
hátulról fényképezés: egy trafi egy irányba tud fotózni, videózni.
ha szembõl lõnek, akkor semmi para, hacsak nem meg is állítják az embert utána - ez egyre ritkább.
bár ezzel kapcsolatban - egyre több helyen van forgalomfigyelõ kamera... végülis megkereshetõ a rendszám, de ez vajon bizonyíték?
ha hátulról, akkor meg mindegy, bukó.
mentem bele trafiba robival 30as táblánál 50-60al, még vigyorogtam is nekik.
szemcsi, bukó, azonosítsanak csak. (szembõl kameráztak, autóból, ha lett volna is rendszámom, nem tudtak volna vele mit kezdeni)
Posted 2008. November 13. - 21:43

Ugye azt azért poénból kérdezted, hogy autóhoz kell e segítség tezsvírem?autó vagy motor motor?
mer ha motor motor akkor tudok segíteni

MOTORKERÉKPÁR vásárláshoz keresek segítõ, kipróbáló, típushibákat ismerõ és azokat felfedezõ embert.
Posted 2008. November 13. - 21:28

mer ha motor motor akkor tudok segíteni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. November 13. - 21:16

Annyira nem értek hozzá, hogy az siralmas.
Posted 2008. November 13. - 21:11

yo!
innét rendelnék, de úgy látom, csak az elõre átutalásos módszer mûködik náluk. nemtom megbízzak e bennük...szal rendelt e már vki innen vagy van e vmi tapasztalatotok ezzel az oldallal kapcsolatban?
http://www.autogumib...alat/index.html
amúgy a jobb oldali gumi az, már ha szemben ültök a képernyõvel
rendelhetsz tõlük nyugodtan!
haver 2 hete rendelt tõlûk felni+gumi garnitúrát,gond nélkül megjött!
Posted 2008. November 13. - 20:49

Téligumit felraktátok már? Nálunk repkednek a mínuszok reggelente.
-=B.B.B.=-