http://totalcar.hu/t...ek/vwpass19tdi/
Igen, itthoni német buziság azért lerí... érdekes, ha másról ír itthon valaki így akkor az elfogult...
Belseje sokmindent tükrös csak nem minõségérzetet, azonkívûl hogy agyhalottak(esztétikailag) tervezték. Ergonómia sem jeles (jobb1 ablakemelõ, pohártartó komolytalansága, ülés nem mindenkinek kényelmes, németesen finoman állítható klíma(jó, régebbi vw ésmercikre jellemzõ inkább),zajszigetelés megint németes, engem idegesít hogy olyan alacsonyan ülök mint egy stiftben (bár egyel elõzõben ültem gondolom ez is dettó).
Megbízhatóság azért nem olyan 150%os mint itt csöpögnek, egr szelep, légtömegmérõ, futómû, hengerfej szinte mindnél elõjön. Turbo, pláne automatáknál fogyó eszköz -igaz, ha ügyelnek rá akkor esélyesebb hogy bírja, de erre (még?) figyelni kell, melegítés/hûtés.
És hogy az egyik legfontosabb szempont, a vezetés élvezete hol van? Fanoknak van, van akinek olymindegy, használati tárgy mint a fogkefe, van akik sírva szálnak bele...
rbalint88, próbáld ki, olvass utána; 1 teszt(1vélemény) nem teszt(vélemény), de ezt ognodlom te is tudod :prosze:
(Eszembe jutott hogy az én autómról az autóválaszto.hu-n is hasonló csöpögõs leírás van, igaz, azért igen magas (ennek) is a vevõelégedettségi mutatója euban és ukban is. Igaz, megbízhatóság miatt(is) inkább kishaszon alapokra építették; de meg is lett az eredménye... kiegyesúlyozottabb sokkal a (fentebbi)passatoknál; ezért hamarabb veszem készpénznek mint a fentebbi totalcaros leírást.
[Egy dolog szokott több helyen szerepelni enyémre negatívumnak, ami más helyeken meg pont fordítva szerepel, miszerint jó. Ez most hogy van? 1×û, a váltó tényleg mozog picit fokozatban, igaza van a lehúzóknak is; meg igaza van a pontos váltót mondóknak is mert ha nem mozgatod fokozatban oldlara akkor egy normál, pontos jó kis váltó jó helyen, hehe.])