Én egy Retekklubos 10 másodpercnek nem adnék hitelt. Meghallgatnám a másik felet is.Ez mi ez, hogy az egyik magyar kéri, hogy a másik magyart jobban büntessék meg a Dakaron?!
Mi folyik ott?
Szerencsétlen Palikék, azért eddig szépen mentek, ezt nem érdemelték meg.
Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. január 18. - 00:14

Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. január 18. - 00:02

SA2-bõl is volt 8 gömbös? És itt a sport gomb mit csinál, keményít csak vagy mint az activa egyenlít? Idáig C5be és Activába láttam sport gombot.
Tölteni kell/elég még vagy csereérett lesz lassan? Menet közben akármilyen sebességnél fel lehet ezeknél még emelni a kasztnit?
gomb, tudtommal csak keményít.
öö emelés.. szvsz, csak állóhelyben. De kérdem én, méris kéne állítani menetközben?
-Van egy alap (porig ülve), rugózás 0
-Normál
-"Terepfokozat", megemelve, de még van rugózás
-Szervízállás, égbe emelve, rugózás 0
Töltés ráférne azt mondta tesó, de egyáltalán nem akutt, majd tavasszal/nyáron.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 17. - 22:36

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 17. - 22:34

Ez mi ez, hogy az egyik magyar kéri, hogy a másik magyart jobban büntessék meg a Dakaron?!
Mi folyik ott?
országimázs
Írta 2009. január 17. - 22:20

Mi folyik ott?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 17. - 19:18

Nem Activa, de a motor miatt, mán ez is 8gömbös, meg vagyon 'Sport' gombja (activa 10)
SA2-bõl is volt 8 gömbös? És itt a sport gomb mit csinál, keményít csak vagy mint az activa egyenlít? Idáig C5be és Activába láttam sport gombot.
Tölteni kell/elég még vagy csereérett lesz lassan? Menet közben akármilyen sebességnél fel lehet ezeknél még emelni a kasztnit?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. január 17. - 19:08

bagoly mondjamer mindig mesz min az allat!

tegyük hozzá ideális körülmények voltak: ceglédtõl szolnokig a négyesen (!) nem volt autó akit meg kellett volna elõzni! egyszerûen üres volt az út.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. január 17. - 16:07

korongosra..a korongos könnyen kijátszható/kikapcsolható
a digitális kártyát már nehezebb átverni. két kártyát szoktat használni. külföldön "átvilágítják" a fülkét, hogy megkeressék a másik kártyát. alsónadrágban, a go-box tartójába el lehet rejteni
Lord
Te milyen firnyákosságot ismersz?
digitre szerintem nem találtak ki még módszert...
http://kepfeltolto.h...t=thb&id=340462
Írta 2009. január 17. - 16:05

egyényi csúcsot jöttem hazafelé :) 1:05
mer mindig mesz min az allat!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. január 17. - 15:48

ajtó-ajtó
Nice!

Írta 2009. január 17. - 15:39

a korongos könnyen kijátszható/kikapcsolhatóÉs arra szerinted nincs megoldás, mi? te kis naív

a digitális kártyát már nehezebb átverni. két kártyát szoktat használni. külföldön "átvilágítják" a fülkét, hogy megkeressék a másik kártyát. alsónadrágban, a go-box tartójába el lehet rejteni

Lord
Te milyen firnyákosságot ismersz?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 17. - 15:32

Egye kukac, de csak azért mert nincs most az aktuális kínálatban Activa csak a V6osból PL ez...
Pedig egy b szériás activát mai napig elfogadnék fõ autónak
Most fikázhattok, az Activa azért Activa...
Nem Activa, de a motor miatt, mán ez is 8gömbös, meg vagyon 'Sport' gombja (activa 10) Ma beleraktam már 190kmert.. szeretem

fogyi mondjuk ~10
és azt is hallotad, h tahográf felir mindent?
megállitják megnézik azt csõ.
És arra szerinted nincs megoldás, mi? te kis naív

Írta 2009. január 17. - 15:29

ajtó-ajtóAjtó-ajtó, vagy tábla-tábla?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. január 17. - 15:28

Írta 2009. január 17. - 15:26

pestrõlNémetbõl?

Írta 2009. január 17. - 15:24

köteles vagy magadnál tartani az elmúlt 28 nap plusz az aznapi tachográfod.csak annyiert tudnak megbuntizni amennyit odaadsz. es ha mondja hogy akkor most add oda neki az elmult 3-4 het tachografjat, akkor kozlod vele, hogy ma jottem vissza szabadsagrol, szoval nincs elmult 3-4 het. csokolom
amelyik napról nincs meg a korong és nincs szabadságos papírod, akkor azt feltételezik, hogy "hibás" korong volt és ezért eltüntetted... több százezres büntetést szabhatnak ki...
sebességtúllépésért nem gyakori a büntetés, ellenben túlvezetésért, pihenõidõ rövidítésért igen. bevett szokás, hogy egy ilyen nap után szabadságpapírt kérnek, majd reménykednek, hogy nem mennek ki a céghez ellenõrzésre, ahol kibukhatna ez a dolog...
titokban büntifizetés? pár perces túlvezetés százerzes tétel. nincs az a cég, ami ezt kitermelné...
háttérben le van zsírozva valószínûleg...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 17. - 15:19

Írta 2009. január 17. - 15:01

jajajaja...
meg hallotam olyat is, h olyan kamiont amit bemérnek trafival, utána végignézik tachot és mindenért megbaszzák. bár ez kicsit érdekes
csak annyiert tudnak megbuntizni amennyit odaadsz. es ha mondja hogy akkor most add oda neki az elmult 3-4 het tachografjat, akkor kozlod vele, hogy ma jottem vissza szabadsagrol, szoval nincs elmult 3-4 het. csokolom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 17. - 14:56

Írta 2009. január 17. - 14:42