Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

gomb, tudtommal csak keményít.
öö emelés.. szvsz, csak állóhelyben. De kérdem én, méris kéne állítani menetközben?
-Van egy alap (porig ülve), rugózás 0
-Normál
-"Terepfokozat", megemelve, de még van rugózás
-Szervízállás, égbe emelve, rugózás 0

Töltés ráférne azt mondta tesó, de egyáltalán nem akutt, majd tavasszal/nyáron.

Nem ismertem ennek a fokozatait, gondoltam hátha lehet menet közben sülyleszteni lakotton kívûl/pályán(álá c5). Mikor 'terepen' megyünk akkor úgyis meg lehet állni akkor mindegy is :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

akko' má inkább Dacia

egyik oszttársam 60-as éveiben járó édesapja van megindulva érte... Én inkább egy Corsára szavaznék...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
akko' má inkább Dacia
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://lada.hu/lada2170.html

errõl mi a vélemény? találkozott már vki vele?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ugy irogattok itt, minth man vege lenne a dakarnak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Eurosport dicsérte, hogy ottvannak, de folyton beszélt Szalayról, és Lisziékrõl (aki amúgy bringásapuka!!!!)

(RTL klub meg elfogult)

Mellesleg a szponzoroknak nem mondhatod, hogy "támogassatok, azért voltam 4x-edik, mert Palikék miatt nem óvtam meg az eredményt...."

Emellett mi a frásznak kellett behívni õket?
Elötte is aludtak jópáran a sivatagban .- ha nem érnek be, kiszedik õket, és kiestek.
Ha beértek, akkor csak pár órát buknak.

Mi értelme volt ennek így?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
viszont akkor Szalay nyomhatta volna neki, mert még így is +2 órát kapott Paliktól...szóval nem ezen múlt a dolog, viszont a jó magyar mentalitás itt is elõjött: legalább megdöglött a szomszéd tehene is, és Palik nem végezhetett az elsõ 10 közelében...igen, értem, hogy Szalay is elõrébb került, de azért azt valljuk be, hogy eléggé zavarhatta, hogy a Palikról beszél mindenki, meg hogy milyen jól megy...így meg ugye egyrészt róla van szó a médiában, másrészt meg így se bírta megverni Palikot...

thommey: többen kérték, és valahol jogos...de akkor is fura volt ez a dakar, annyi szent...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Egye kukac, de csak azért mert nincs most az aktuális kínálatban Activa csak a V6osból PL ez...

Pedig egy b szériás activát mai napig elfogadnék fõ autónak ;)
Most fikázhattok, az Activa azért Activa...

Konkrétan ezzel a típusverzióval szemezek már régóta, csak hát annyit eszik, mint egy autó. És mégiscsak egy sima személyautó, ami jön megy:(

Azért kíváncsi lennék a Dakar mögötti valóságra. Ok nélkül nem adnak ennyi büntit, csak mert valaki kéri. Az RTL meg egyértelmû, hogy Szalay-t vádolja.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

A csütörtöki beragadás alkalmával megkapták a legrosszabb beért idejét + 1 óra büntetést.

Ennek ellenére meg " jobb idejük lett, mint azoknak akik végigkinlódták"
+12 óra büntetés.

Megmagyarázza valami jó matekos ezt nekem? :D

Az van szerintem, hogy pl valaki legyen X állt a 10. helyen összetettben. Y pedig a 20. helyen. Jött a kérdéses szakasz. Y(20. összetettben) végigszenvedte a szakaszt nagy nehezen beért. X(10. hely összetett) elakadt, a szervezõk kihúzták vagy mi és egy könnyû útra terelték õket, amin szépen becsorogtak.
Megkapták az egy óra idõbüntetést a rendesen beérkezõk után. Igen de összetettben még X az 1 óra büntetés ellenére is Y elõtt maradt összetettben. Ami azért nem jogos, mert gyakorlatilag azon a szakaszon õk kiestek, mert nem tudtak beérni önerejükbõl, sõt a szakaszt nem is teljesítették, hanem gyakorlatilag egy részét a könnyebb úton elkerülték.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
ááááá,mi volt ez a dakar?
Palik meg Szalay eddig sem szerették egymást,de ezek után kíváncsi vagyok mi lesz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sok a csipa, de ezeket lehet, hogy máskor is rosszul írom.

Fura.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Tam végeredményes linkjében a 7. helyen lévõ Miroslav Zapletal mellett magyar zászló van... :wtf:

Régen lóerõ volt, jó sófõrök, meg kûzdés.

sofõr, küzdés..;)

M. Zapletal mellett pedig azért van magyar zászló, mert bár nem honfitársunk, de magyar licenc-el indult, legalábbis a dakar.hu-n ez áll.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tam végeredményes linkjében a 7. helyen lévõ Miroslav Zapletal mellett magyar zászló van... :wtf:

Jah, ez sem volt az igazi.

Egyre puhányabbak lesznek a világ dolgai.
Az autókat elektronika "segíti", a versenyeket mindenféle szabályok...

Régen lóerõ volt, jó sófõrök, meg kûzdés.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Gondolom Palik odament gratulálni a 22.ik helyéhez :chin:

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
nem értem....
gondolom kevesellték a + 1 órát, szerintem + 4-5 órát szerettek volna inkább, erre meg odab@sztak 12-õt......
nem is értem minek terelték ki õket?
Szopni mentek oda, a szervezõknek nem tök mindegy, hogy ki mennyit szopik?
Megy a mezõny után a takarító, akit utolér, az felülhet rá, vagy aláírja a papírt innentõl egyedül harcol tovább a szervezõknek semmi közük hozzá....
Palik azért nem nyilatkozott gondolom nem lett volna szalonképes...
elb@szott egy dakar volt.
Kiszedték a maratoni napot, levágtak egy csomót ehhhh

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a Szalay most nyilatkozott a retekklubbon, hát...hebegett-habogott, hogy "hát mi voltunk a kezdeményezõk, de együtt írtuk meg, többen egyetértettek"...a riporter (talán Barna?) azért érezte, mirõl van szó, és eléggé zavarba is hozta Szalayt...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

mai napon a buenos airesi célba Palik László és Darázsi Gábor 21-ként, Liszi László és Fenesi József 45., Szalay Balázs és Bunkoczy László 47-ként érkezett be. Az összetett eredmények még változhatnak, mert Palik László fellebbezett a tegnapi 12 órás büntetés kiszabása ellen. A csütörtöki szakaszon ugyanis sok versenyzõ benn ragadt a dûnék között, ezért a versenyigazgatóság leterelte õket a pályáról, a hátralevõ utat a táborig az etapon kellett megtenniük. Az eredményhirdetésnél a versenyzõk a teljes szakasz hosszára kapták meg a mért idejüket, akik viszont könnyítéssel tették meg a távot, azok az addig elért idejükhöz hozzáadott átlagidõt kaptak, és ehhez jött még egy óra büntetés. A döntés ellen többen fellebbeztek, így a Szalay csapat is, ezért a versenybíróság úgy döntött, hogy azok a versenyzõk, akik nem teljesítették a szelektívet, 12 óra büntetést kapnak. Ezzel a döntéssel az addig összetettben 12. helyet elfoglaló Palik László visszacsúszott a 21. helyre.

tereprali.hu

egy par nagyon jo kep [szerintem]

http://www.boston.co...akar_rally.html

vegeredmeny
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ellenben a 450es Yamahával agyonverte a KTM-es mezõnyt a 3ik helyével (majdnem 2ik) Fretigne... :)
Szép! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, én sem vágom, ezért kérdeztem...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
A csütörtöki beragadás alkalmával megkapták a legrosszabb beért idejét + 1 óra büntetést.

Ennek ellenére meg " jobb idejük lett, mint azoknak akik végigkinlódták"
+12 óra büntetés.

Megmagyarázza valami jó matekos ezt nekem? :D

Mert nem látom át - és azt sem, hogy miért lenne magyar-magyar vita.

(azért nem értem, mert hogy lehet a legrosszabb beért +1 órával jobb ideje, mint a legrosszabb beértnek )

Eurosport is jól megmondta :)