Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Max 1" lehet kerékbe, 15" 195/65 ha jól emléxem a kettes... és lusta vagyok lemenni megnézni az udvarra hogy az egyesen mennyi van :D 185/60R14 az osszesauto szerint.
Bár elvileg váltóméret...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Érdekes hogy az egyesben picit fürgébbnek tûnik és picit kevesebbet eszik, pedig mindkettõ azonosan van hajtva...
Többen is a cégnél szvesebben akasszuk lez az egyes mint a kettes kulcsát... picit halkabb, normálisabb teleszkóp, vastagabb kormány/váltógomb, szemre jobb anyagok, jobb összeszerelés...

Azonos szélességûek a gumik? Lehet, hogy más áttételezésûek a váltók?
Ismerûs is megjegyezte, hogy jobban gyorsul, mint azazonos motorizáltságú C-max-a.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Beszéltünk is róla ;) A miénk 74 kW(100 Le környékén van) az újabbakban van már az erõsebb moci.

Érdekes hogy az egyesben picit fürgébbnek tûnik és picit kevesebbet eszik, pedig mindkettõ azonosan van hajtva...
Többen is a cégnél szvesebben akasszuk lez az egyes mint a kettes kulcsát... picit halkabb, normálisabb teleszkóp, vastagabb kormány/váltógomb, szemre jobb anyagok, jobb összeszerelés...

Olee, sztem mindegy. Nem az én tapasztalataom hanem a szerelõké és több helyen ezt hallom/olvasom, volt munkatársam saját tapasztalataival is ezt támasztja alá.
A képzeletbeli dobogó legalsó fokára a tddi 1,8as álíltanám, második a 2,5pdtdi, felül az 1,9 :). Poénkodtam hogy hátha azok is jók szerinted de alapból se volt túl vicces agyonmagyarázva meg végképp **** :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Olee, nem 1 autó nem 1 tulaj nem 1 szerelõ tapasztalata - de pont ezt mondtam, mindegy, nem érdekel; majd elmondod hogy az 1,9/2,5 pdtdivel ezek a legmegbízhatóbb motorok ;).

Henger, azért a 110es simán pariba van általában egy kétezres benzinessel, ha nem lenne hangos és büdös egyértelmû királynak kiáltalám ki :). Meg ha nem lenne szívás ennek a kéttömegû lendkerekével is mint más modern dízelnél - bár úgy tudom már õk is simával szerelik.

Lehet az a baj, nem értem mit írsz.

Gabi, :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Tudom, pont ezért írtam. 110 ló, szívómotor, hatezerig elforog. Nem fogyaszt sokat.
Mentem benzinessel, meg 1,8 tddi-vel. Dízel padlón már egész fickós, de mire erõre kapna, ki is fullad háromezer táján. Vezettem tdci-t is, no az már sokkal jobb. Viszont alig fogyaszt kevesebbet mint a benzines, és sokkal bonyolultabb (több dolog mehet benne tönkre). Meg az a traktorhang...

Beszéltünk is róla ;) A miénk 74 kW(100 Le környékén van) az újabbakban van már az erõsebb moci.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

szeretem, ha nevetnek rajtam
a nõk akkor a leggyengébbek, ha kacagnak

Egyébként nem bírsz el velük?:)

http://www.hasznalta...rabant_601_1990

Nem sok egy kicsit az a 45 paci?
Én valami 23-26 körül emlékszem.
Nem írja, hogy átépített lenne (4 ütemûre)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Olee, nem 1 autó nem 1 tulaj nem 1 szerelõ tapasztalata - de pont ezt mondtam, mindegy, nem érdekel; majd elmondod hogy az 1,9/2,5 pdtdivel ezek a legmegbízhatóbb motorok ;).

Henger, azért a 110es simán pariba van általában egy kétezres benzinessel, ha nem lenne hangos és büdös egyértelmû királynak kiáltalám ki :). Meg ha nem lenne szívás ennek a kéttömegû lendkerekével is mint más modern dízelnél - bár úgy tudom már õk is simával szerelik.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
elektromos, vagy kocsmafúzióval megyen'?
:-))
szeretem, ha nevetnek rajtam
a nõk akkor a leggyengébbek, ha kacagnak

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Srácok rajtatok röhög a fél ország.
Tisztelet a kivételnek.
Én pedig inkább tovább égetem magam.
Pite, na nehogymá elkezd nekem bemutatni a dizel ford motorokat, mert én is tökönbököm magam. Olyan magabiztossággal állítod be a saját véleményedet, mintha az valami egyöntetû, össznépi tapasztalat lenne.

Egyébként pedig az alkatrészeket, javítást, megtett km/Ft kéne nézni. Persze, hogy a Yaris a legjobb kocsi. Nem is kell hozzá semmi.
Sõt öregapám Babettája a legkirályabb. 20 éve nem kellett hozzá semmi. Még benzin sem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

õt szeretném, egy az egyben, ilyen alpesi fehérben...:love1:

Drága ám, ha meghúzod :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Hát pedig az 1.6 tdci ( a változó geometriás turbós 110LE), azért annyira nem rossz motor.

Ez már kb. a benzines dinamikát tudja. De elég fura, hogy lámpánál lefulladsz, ha nem pörgeted. Ez akkor öröm, ha az e-gáz késik.
És meddig mennek ezek a motorok? 200, 300ezret aztán kuka?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
õt szeretném, egy az egyben, ilyen alpesi fehérben...:love1:

Feltöltött kép

http://totalcar.hu/t...k/bmw330xdtour/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát pedig az 1.6 tdci ( a változó geometriás turbós 110LE), azért annyira nem rossz motor. 2500 felett már egész normális hangja lesz, meg az ereje is megjön :D
4 emberrel is simán lehet elõzni vele (Pécs-Budapest Siófokon át). Mondjuk a hülye elektromos gázpedál, meg az alapjárat közeli nyomatékszegénység elég szarul jön városban ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Henger, az 1.6 zetec az benzines,

Tudom, pont ezért írtam. 110 ló, szívómotor, hatezerig elforog. Nem fogyaszt sokat.
Mentem benzinessel, meg 1,8 tddi-vel. Dízel padlón már egész fickós, de mire erõre kapna, ki is fullad háromezer táján. Vezettem tdci-t is, no az már sokkal jobb. Viszont alig fogyaszt kevesebbet mint a benzines, és sokkal bonyolultabb (több dolog mehet benne tönkre). Meg az a traktorhang...
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
re
http://totalcar.hu/m...09.01.22

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite: egyrészt nyilván ugye mindenféle páncélozás meg erõsítés. másrészt -ha a galériát felnyitod, és elolvasod a képaláírásokat, akkor ott- írják, hogy a csomagtartóban van a tûzoltó és a légtisztító berendezés, és gondolom a legmodernebb telekommunikációs kütyük tömkelege...szerintem a csomagtartó itt nem csomagok szállítására van - ahova egy aktatáskán kívül bármi egyebet kell vinnie Obamának, oda már az elnöki géppel megy.:D

Az új egyes számú autó olyan Cadillac lesz, amilyen soha nem volt még. Várhatóan leginkább egy buszra emlékeztet majd, de alapjait egy teherautó adja. Azok, akik nyáron látták a titkos tesztek során, úgy nyilatkoztak, hogy 19,5 colos gumik voltak a járgányon. Erre azért van szükség, mert az autó igazi bunker lesz, a beépített biztonsági megoldások miatt komoly önsúllyal bír majd.

Különleges autó védi Bush-t

Persze a kerekek defekttûrõek, azaz, ha kilövik õket, a jármû akkor is képes tovább száguldani. Az autónak álcázott tank a páncélozott karosszériának és az 5 centi vastag többrétegû üvegnek köszönhetõen a lõfegyverek mellett ellenáll a kisebb bombatámadásnak is, de vegyi anyaggal sem tudnak kárt tenni az utasokban, mert azok külön levegõrendszeren kapják az oxigént. A távirányítású robbanószerek detonátorait a jármû képes rádiójelekkel blokkolni.

Fejlett kommunikációs rendszer és éjjellátó készülék is szerepel az autó repertoárjában, amelyben persze a legnagyobb luxus várja az utasokat. A televízió és a minbár már szót sem érdemel.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Csomagtartó teteje az államig érne... nem vágom hogy/miért csinálták ilyenre, de überbrutál :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyáááá, meeekkkora lehet az obama bisziklijje heee?
hát, ez csodálatos.
ha még ma hallok egy hirt obamáról, tököndöföm magam egy párnával..

ON

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://www.hasznalta...rabant_601_1990

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

brühühü, ma azt is meg kellett tudnom ezen a fórumon, hogy szar az 1.8-as Ford dízelmotor. Még szerencse, hogy olvasom. Illetve olvassuk, mert a legjobb postokat rendre be szoktam linkelni, más fórumok humortopikjába.
Holnaptól tele lesz a használtautó piac dízel Fordokkal.

De ezzel nem engem égetsz hanem magadat, már elné.
Mondanám hogy 10 szerelõbõl 9,5 'ajánlásával' de úgysem érdekel és úgyse kérdezel meg senkit szvsz. :prosze:
De ha komolyan érdekel fogadhatunk is hogy sok vele a probléma. ;) (1,8tddi és tdci)

Henger, az benyás; az 1,6 dízel az Hd... akarom mondani tdci.