Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Áh, újabb dízelt nem is akarnék venni. Mondjuk új kocsit se. De azt az 5 hengeres dízelt nagyon dícsérte Atus, hogy nincs velük nagyon gond, és kevesebbet isznak 100on, mint én ;)

Havernak nézegettünk egy-két éve ilyeneket, vagy pusztulat, vagy olyan horror árban van, hogy annyiért nem vennél ilyet (és még azok sem hibátlanok). Egyébként szép meg jó, csak ha procontenes, légzsák nélküli darab, akkor horror pénz életképessé tenni egy nagyobb csattanás után. Illetve kasztnielemek és alkatrészek némelyike elég morcos árfekvésben van a passatodhoz képest. Inkább egy benyás avensis vagy mazda 626 kombi hasonló árban, mint ez az audi. Kivéve, ha quattrot akarsz, de akkor meg ott van alternatívának a subaru legacy.

ezt meg mert tetszik:
http://capabmwforum....ach=41007;image
http://www.flickr.co...in/photostream/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi ne vegyél dízelt!

Áh, újabb dízelt nem is akarnék venni. Mondjuk új kocsit se. De azt az 5 hengeres dízelt nagyon dícsérte Atus, hogy nincs velük nagyon gond, és kevesebbet isznak 100on, mint én ;)

van 1 olyan gyanúm, h ez a megane már 1 korábbi balesetbõl lett kijavítva. legalábbis szerintem ennyivel nem szabadott volna jobban összetörnie mint a polonak:
Lnglovagok - Kpek - Volkswagen Polo s Renault Mgane frontlis karambolja Prbly hatrban #1

Az még nem lenne gáz, ha a gyûrõdõzóna gyûródik, de ha kifejeli a faszi a szélvédõt, mert nincs bekötve, az ellen nem véd...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ja télleg, abból van 1.6 is. én a 2.0ra céloztam.
1.6osnak a karakterisztikáját is nagyon dicsérik tesztekben, állítólag már a 90 lovas is egész normálisan m1.

egyébként 200k nem sok, egy normális motornak 500k-t gond nélkül el kéne mennie, persze attól még az órájában lehet sosem lesz ennyi...

ja 90-es
nekem rohadtul bejön, aki szereti kinyomni a szemét annak nem biztos. mongy annak nem is kéne olajkályhát venni, se ilyet se másmilyet :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ja télleg, abból van 1.6 is. én a 2.0ra céloztam.
1.6osnak a karakterisztikáját is nagyon dicsérik tesztekben, állítólag már a 90 lovas is egész normálisan m1.

egyébként 200k nem sok, egy normális motornak 500k-t gond nélkül el kéne mennie, persze attól még az órájában lehet sosem lesz ennyi...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

1.9 szívódét viszont sokan dicsérik. nem úgy mint a hdi-t... bár a 2.0 pdtdi-t is messzirõl kerülném, dci-rõl meg inkább ne is beszéljünk :-) dízelbõl vagy zsírújat kell venni, vagy olyan régit, amiben még nincsen csiga

van 1 olyan gyanúm, h ez a megane már 1 korábbi balesetbõl lett kijavítva. legalábbis szerintem ennyivel nem szabadott volna jobban összetörnie mint a polonak:

Lnglovagok - Kpek - Volkswagen Polo s Renault Mgane frontlis karambolja Prbly hatrban #1

nekem most rohadtul bejön az 1,6 hdi
+ 2 havernak is van mazda3 ban, azokkal sincs gond (egyik már karcolgatja a 200K-t)

meg igazából Asszony fordjában az 1,4 Hdi is csak olajat kért meg szûrõt 135 alatt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

dani ez nem azt jelenti, hogy a tobbiek hulyek.
hanem mindinkabb azt, hogy valoszinu kifogtal egy jot
es valoban vannak vele gondok

Fel sem merült bennem, hogy hülyének nézzek bárkit is, ha így éreztétek akkor elnézést kérek. Én csak az általánosítást nem bírom és kicsit szarul is esik, miközben látom, hogy mit tud a kecském 11 évesen is.

Valószínûleg kifogtam a darabomat, bár a 406 magában egy jól sikerült széria volt a Peugeot-nál. És azt azért tegyük hozzá, hogy én az a fajta tulaj vagyok aki a seggét is kinyalja a kocsijának, nem várom meg míg a kicsit kopogból nagyon kopog lesz. Valószínûleg ez is közrejátszik abban, hogy hibátlan.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
1.9 szívódét viszont sokan dicsérik. nem úgy mint a hdi-t... bár a 2.0 pdtdi-t is messzirõl kerülném, dci-rõl meg inkább ne is beszéljünk :-) dízelbõl vagy zsírújat kell venni, vagy olyan régit, amiben még nincsen csiga

http://www.langlovag...ia/6064_0.shtml

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dani ez nem azt jelenti, hogy a tobbiek hulyek.
hanem mindinkabb azt, hogy valoszinu kifogtal egy jot
es valoban vannak vele gondok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Haszongépjármûvekben nem vagyok otthon, az egy kicsit más kategória. :)
Ez bármivel elõfordulhat, tökéletesen megbízható márka nincs. Gondolom nem típushibáról van szó, csak egyedi cumi volt. Vagy rosszul gondolom?

Asszony Hondájával többet szoptam eddig mint a Pözsómmal.

ugyanaz az õs 1,9 szívódízel, ami a 309-esbe is volt már. 400k-t gond nélkül el szoktak menni, de szervizeseim (már ahova hordtam enyém) meséltek 800K-t futottrról is. BBB barátomnak pechje volt.

én nem mondanék sommásakat, de nekem 2 autóm ( össz családi és cégest is beszámolva ) volt ami csak hátul látott :) vontatókötelet, az egyik a partner a másik a berlingo. meg a fater újabbik l200-asa de abba volt 1év 11 hó meg 25000 km, annyi alatt meg má ne legyen.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Az enyémbõl biztosan éhen döglenének. Muhaha! :D
És az sem lep meg, hogy itt ugyan az a hozzáállás mint máshol. Én mosolygok tovább, mint boldog 406 tulaj. :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fúú hát ez a francia autó kérdés nem 1szerû :-) napi 20 autószerelõnél járok, de mind1ik csak azért szereti õket, mert azokból élnek meg... cégnél is voltak 206osok és cliok, rettenetes hibastatisztikát produkáltak, azóta ha vkinek elmúlik 3 éves az autója, egyszerûen nem választhat franciát...

Tomi ne vegyél dízelt!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tomidny: esetleg szolj hatha kell majd a mostani hajod

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Haszongépjármûvekben nem vagyok otthon, az egy kicsit más kategória. :)
Ez bármivel elõfordulhat, tökéletesen megbízható márka nincs. Gondolom nem típushibáról van szó, csak egyedi cumi volt. Vagy rosszul gondolom?

Asszony Hondájával többet szoptam eddig mint a Pözsómmal.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
jah nekünk 206 1,1 volt abban egyszer kellett asszem sortrafót cserélni és annyi, ezen kívül semmi baj nem volt. benzin kellett bele meg olaj:).
de most meg toyota auris 1,6... háát tök más világ:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

. Mindig röhögök mikor a márkát szidják.

Off
Legközelebb Neked küldöm a számlát. ;) Egy besült dugattyú gyûrûkkel és egy szervószivattyú, mindez 120 ezer km alatt. Rendszeresen karbantartott és minõségi kenõanyagokat kapott peugeot partner.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nekem egy 406-os Peugeot-m van, 2000-es évjárat, 1600ccm, 8 szelepes motorral.
Egyszerû mint a faék. Már 11 éves és soha az ég világon semmi baja nem volt még, és ezt szó szerint vegyétek. Mindig röhögök mikor a márkát szidják.

A kompromisszum annyi, hogy 9 litert benyal és nem túl erõs ez a motor. Cserébe egy kényelmes és nagy hajó, ami azért képes a 180-190 km/h tartására is, ha belendült. :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Inkább a 140lovasra mennék rá. Valami ilyesmire: Eladó használt AUDI A6 Avant 2.5 TDI 6-váltó.Kitûnõ állapot!, 1997-es (9. hó)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
vr6 nagyon jó hanggal bír, de csak egy ideig öröm, amíg el nem nyomja a fogyasztás által keltett rossz érzés.. :)
Én maradnék a könnyen szerelhetõ, és rengeteg legyártott darabszámmal rendelkezõ 90/110LE tdi-nél, valami 90es évek beli bódéban.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezért van nekem még mindig a 85ös évjáratú Passatom :D
Bár tervben van egy picivel fiatalabb A6/100 2.5TDI (nem a V6, hanem az 5 hengeres), vagy 2.8 benzines. Ez utóbbi ugyan többet eszik, de annyival olcsóbb is :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Welcome to the real world! Jó írás és nagyon igaz is!