Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ebben az lesz a szép, -fõleg ha az eredeti elképzelést csinálják meg ami 2013-tól az összes autóra, és ilyen 10ft körüli díjjal- hogy az összes agyonhajszolt furgonos, meg mindig sietõs területi képviselõ, akiknek nem fogkák kifizetni a szignifikánsan drágább útdíjakat, majd dönget 1000-el a szir szar huszadrangú utakon, árkon bokron falun sétáló utzán keresztül, ami ingyenes.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hát elvileg, ha a autópályára ráhajtást és a lehajtást idõponttal regisztrálja, akkor abból és a két pont távolságából nem nehéz átlagsebességet számolni.
Márpedig muszáj neki idõponttal, mert a naponta többször autópályázókat is tudnia kell kezelni és regisztrálni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
be obu a gepbe, hogy tudjak mikor hol merre mennyivel megyek?
Totalcar - Magazin - Rendszerváltás a sztrádákon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
mondjuk annak is a .... anyját, aki kitalálta.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
épp az irodaházunk udvarán forgattunk amikor sikerült ez a szép mûvelet a süllyedõ oszloppal a terepjáró tulajdonosnak:
Touareg legyakta az oszlopot
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Annyi pénzbõl nem lehet gumit is kapni? :)

http://gumibiznisz.h...10/03/Test1.jpg
mirõl beszélsz?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Remélem még nem volt. :)
Totalcar - Magazin - Na, ki a király!?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Annyi pénzbõl nem lehet gumit is kapni? :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
teszkó akciós újsában láttam Uniroyal Rainexpert 18x/x R14 10900Ft-ért

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
benzin. ilyen kis méretben nincs sok elõnye a dízelnek, de megvenni és szereltetni is drágább és gondolom nem megy bele az autóba évi 10-15ezernél több.
a dízel elõnyeként csak annyit tudnék felhozni, hogy a nagyobb nyomaték miatt kényelmesebb használni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szerethetõség csak sokadlagos szempont, szokásos prioritások: megbízhatóság, funkcionalitás, alacsony fogyasztás és fenntartási költségek. 1.4-es motorban gondolkodunk. benzin/dízel?

én bírom a dízelt de azt nem vennék használtban. és ez a motor (a gyengébb 1,4 hdi) gyenge is bele, plusz szarul is van áttételezve a váltó, néha én is simán lefulladok vele indulásnál, pedig azért nem tegnap kezdtem vezetni :). amúgy rugózási komfort 0, traktorfiling de kb zetor szinten (azért más cégnek szokott sikerülni a zajszigetelés) , fékje köpedelem -kb mint mikor elmegy a szervó átlag autóban-. aztán a fényszorója qrva gyenge, ha veszel bele ilyen jobb drága izzót azzal lehet látni viszont 2,5-3 hónap alatt kiég, az occsó (osram, tungsram etc) bírja évekig viszont a szemem folyik ki.

kb ennyi
amúgy mint fentebb (azért abba vedd bele hogy kb 95%-ban a szentenfde-mende etapon megy aminek nagy része az új M0. szal egy városban használt lehet fele ennyi kilóméterrel jobban elhasznált. fogyasztása meg olyan 4,8 átlag. benzinest nem próbáltam.

viszont pozítiv hogy nem gondolnád mennyi csomagot el bír nyelni. persze azért bringát még egy darabot is, csak minimum egy kerék kiszedésével lehet szállítani benne.
Bálint, mások a szempontjaink ami alapján egy autót szerethetõnek tartunk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fusion nálunk is volt meg még van is pár a cégnél, 1.4 benzin. azokkal sem voltak gondok.

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
szerethetõség csak sokadlagos szempont, szokásos prioritások: megbízhatóság, funkcionalitás, alacsony fogyasztás és fenntartási költségek. 1.4-es motorban gondolkodunk. benzin/dízel?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
ha ez szempont lenne, akkor nem ilyesmit nézegetnének második autónak, hanem mx5, z3 és tsai vonalon. szerintem.
meriva se jobb különben, ilyen szinten A->B hiba nélkül a reális elvárás, se több, se kevesebb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
4 éves 1,4 hdi fusion, 135K

gond nincs vele, eddig csak olajon, szûrõn kívûl, gumit, meg 2 hátsó lengéscsillapítót kért, még a fékbetétek is gyáriak.

de nem egy szerethetõ autó, ha ez szempont.

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Második autóként használt F-Astránk kikopik lassan alólunk, e helyére néznénk valami újabbat. Ford Fusion, Opel Meriva tetszene/lenne megfelelõ, 3-4 évesben gondolkodunk. Vannak tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nekem meg a bal oldali zöld, úgyhogy elkelt mindegyik :D
a kép alatti linket nézzétek meg, na az besza-behu. most keresek olyan felniket a gépre :)

ja és akinek nem gond a 15literes fogyasztás, az vegyen valami ilyesmi autót
nincs súlyadó(30+), biztosítás klubdíjjal együtt 12600+6000/év szerviz szarért-hugyért és az autó értéke csak nõ :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Áh, újabb dízelt nem is akarnék venni. Mondjuk új kocsit se. De azt az 5 hengeres dízelt nagyon dícsérte Atus, hogy nincs velük nagyon gond, és kevesebbet isznak 100on, mint én ;)

azért írtam, h ne, mer alig autózol, akkor meg szard már le a fogyasztás és élvezz 1 jó benzinest ;-) hiába van velük kevés gond, turbó, adagoló, meg porlasztó abban is van, márpedig egy 15 éves dízelnél nem tudhatod mikor szarik be vmelyik

bömbibõl nekem a középsõ! patkány vhogy 1 öreg bömösnek nem áll jól szerintem

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
wáwááááááá Bálint a jobb szélsõ rat nagyon ütõs!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

vagy pusztulat, vagy olyan horror árban van

Pontoson ezek miatt van még mindig a Passatom :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök