Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az enyém F astra.
Legfaszább! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

lehet megis inkabb focus 1.8 tddi?

Azzal a motorral ugyanaz a gebasz... Igaz, nagyobb a szórás, nagyobb az esély hogy megúszod - de 1,6 benyás mellett mennyi elõnye van az 1,8tddi-nek? Nem kötözködésképp kérdem... :prosze: Mert nem nehéz lábbal 1 literért nem éri meg kockáztatni, pláne a gyengébbekkel hasonlítva.
G astrában szar az 1,4es, a H astra 90lovasa sokkal jobban megy érzésre, azt hittem 1,6 :).
G-bõl 1,6 16V mellé tenném az ixet. 1,6 8V-t inkább hanyagolnám, rühellem mikor nyúlik a pedál és csak morgás rá a reakció :(.

TrilpeB, miben, astra?
Nekem nagy csúnya testben sietõsebb 2 hónapra 7,1-7,2 jut
u a 117 ménesre. Amúgy átlag télen 7 nyáron 6,5, igaz, prolong nélkül 5-8 deci plusz vegyesben.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, olyan 6-7 körül simán ki lehet hozni.
És nincs rajta 300 ezres alkatrész, aminek forgatókönyv szerint ki kell hullania...
Nekem mondjuk elég nehéz a lábam. De úgy eléggé.
És így is 8-9.

Merci gáz.
Mustang fasza.
De csinálhatnának már egy normális hátsó lámpát neki! :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
6.8 l/100 km-ert futottam átlagban ebben a hónapban 1200 km-re kivetítve (1.6 16V vegyes használat, fõleg autópálya)

Mercedes SLR Stirling Moss
http://www.hyts.hu/i...&marka=mercedes
Shelby GT500 :love1:
http://www.hyts.hu/i...36&marka=shelby

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az 1.6 astra azert lenyegesen tobbet eszik. hamarabb lesz kokusz dizel szerintem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vegyél egyet kevés kilóméterrel, aztán ha 150-nél elfosódik, akkor kuka!
Legalábbis 300 annyira nem nagy lóvé, ha használhatod 70-80e kilómétert...

Vaaaaagy, fóka! ;)

De nézz rá az 1.6 8V-s astrákra is.
Na azok szétnyûhetetlenek.
Nekem is az van.
Nem erõgép, de azért lehet vele menni faszán.
Pont ezért nem adtam el, mert nincs semmi baja.
Bár ha lenne, akkor is fillérekbõl kihozható...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nyilvan el fog romlani. foleg igy 150ezer futott km utan. de ez ugy tunik szeriahiba, es rohadt draga javitani. ha tenyleg 300ezer megcsinalni. ugyanis kb annyiba kerul az egesz auto. megeri?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Olyan autót azért soha nem fogsz találni, amibõl még soha egy sem romlott el...
Jók azok az astrák! :D

/napi bölcsesség... ;)/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

én úgy tudom, hogy nem az isuzu (1.7) dízellel van ez, hanem a 2.0-val. nekem utóbbi volt, és az adatok helyesek. 5-6 liter között evett, elég erõs is, de az adagoló beszart 160ezernél. 300valamennyiezer volt a javítás.

ha meg motor, akkor csakis tõle:

http://www.exilecycl...x.php?section=1

de, az isuzurol irtak ezeket, tobben is. [legalabb 5-6]

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

ha a 600as bandit hasonló, mint az 500as, akkor felejtsd el!

Az aktuális Banditek 650 esek. Nekem a balesetem után egy ilyen volt:
http://www1.minpic.d...y=48816709

http://www1.minpic.d...y=46563195

Mivel a széria kicsit "puha" volt, meg lett hátul 10cm-t emelve, kapott WP progressziv villarúgókat, a lábtartók hátra lettek téve, hogy ne érjenek ogyan hamar le a kanyarba (a térden elöbb leért mint a lábtartó::)) LED hátsóvilany, Kellerman kormányindex, Devil kipufogó, 160-as gumi stb.
A kis 600-s ból egy 1000 vadász lett a kanyarokban ::)) ès olcsó.

A Firebladem gyorsab/ügyeseb volt, de végén a Bandit is egy komoly kanyarvadász lett. (kb. 85 ló a kipufogóval)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

olvasom a nepiteletet [...] es latom hogy ki az aki barom es ki az aki nem, van megis egy tul gyakran elojovo gond az isuzu dizel astraval

adagolo-elektronika, ami ha besz.rik [allitolag 150K km-t bir] akkor ilyen 2-3-400 ezres [!!] javitasrol beszelunk.

fogyasztasra mindenki 5-5.5 litert ir, ami baratsagos. de ez az elektronika baj kisse zavar. mit tudunk errol?

én úgy tudom, hogy nem az isuzu (1.7) dízellel van ez, hanem a 2.0-val. nekem utóbbi volt, és az adatok helyesek. 5-6 liter között evett, elég erõs is, de az adagoló beszart 160ezernél. 300valamennyiezer volt a javítás.

ha meg motor, akkor csakis tõle:

http://www.exilecycl...x.php?section=1

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
63 lovas az úgy tudom még nem ecotec, mert az 90 ló, nem? azzal meg csak nem megy rosszabbul mint az isuzu td-vel. az is csak 70 ló körüli és nyomatékban is elég szegényes.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.208 hozzászólás
63 paci? az milyen astra volt? 8 szelepes? nem 63 kW-ra gondoltál?

az enyém 1.4-es, abban 90 lovacska van. olajevést nem tapasztaltam, tudomásom szerint inkább az 1.6-ra jellemzõ.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

1.4 ecotec astrank volt, nagyon harmatos az a 63lo, porgetni kell mint allat, az en automban meg lesz cucc is, szoval tuti 6-7 kozott zabalna.

Úgy tudtam, nagyobb a ménes. Olajfogyasztást kivéve jó a motor, és a 7l sztem elfogadható.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BBB: koszi ment a konyvjelzokbe, majd este olvasgatom

1.4 ecotec astrank volt, nagyon harmatos az a 63lo, porgetni kell mint allat, az en automban meg lesz cucc is, szoval tuti 6-7 kozott zabalna.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tamaska, nem akarok másik fórumot reklámozni, ne vedd annak légyszi !
http://fordfocus.hu
Én jobban bíznék bennük , mint a népítéletben pl.

Kölyök,30 millióból vennék inkább egy házat és egy kb 3-4 milliós kocsit.Tudom hogy ilyen szinten már nem ez a gond.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

adagolo-elektronika, ami ha besz.rik [allitolag 150K km-t bir] akkor ilyen 2-3-400 ezres [!!] javitasrol beszelunk.

fogyasztasra mindenki 5-5.5 litert ir, ami baratsagos. de ez az elektronika baj kisse zavar. mit tudunk errol?

Számold ki, az alacsonyabb fogyasztással hány km után jönne vissza ennek a javítása! Laza becsléssel 45-50e km. Ha ár ugyanannyi és semmi más nem romlik el a motorban.
Esetleg nézhetsz 1,4 Ecotec-et is.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet.

Vagy egy ilyen.
Rettenet... :D
30 milláért, bazz.

http://suchen.mobile...&pageNumber=131

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lehet megis inkabb focus 1.8 tddi?

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Errõl már én is hallottam. Tulajdonképpen ezért nem vettem Astrát, se Vectrát, hanem lett a Nissan (Primera 2.0 benzin), ami túl van az elsõ 15000 km-en nálam (össz.135.000 km), és egyelõre ki kellett cserélnem a hátsó gyári csillapítást (50.000 Ft), meg akkumulátort (25.000 Ft). Semmilyen más baj nem volt eddig, hála isten. Szóval egyelõre tényleg nagyon megbízhatónak tûnnek a japánok, így nem bánom, hogy nem a szívemcsücske németek egyikét vettem.