nekem meg pl az L200ban van határozott klausztrófibiám a berlingo után, nem is beszélve a masterrõl...Személy szrint klausztrofóbiám az sx4-ben, nem fértem el a fóka után beleülve. Ismerõs fejre tette most az sx4 4wd-jét,enyhén taknyos volt az út, a traktorok felhordták a sarat az aszfaltra.
Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. február 13. - 18:58
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 13. - 18:12
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. február 13. - 18:05
I`m as fast as nobody!
Írta 2009. február 13. - 17:55
I`m as fast as nobody!
Írta 2009. február 13. - 17:55
I`m as fast as nobody!
Írta 2009. február 13. - 17:40
szerintem azért nem rossz vétel ez az sx4 (sõt), a golf csak 59mm-el hosszabb a tengelytávja meg 78mm-el...viszont 6.906.200ba fáj, igaz annak erõsebb a motorja, de annyit én nem adnék érte. qasqai meg 6 435 000 Ft, akkor már inkább koleos 5.990.000ér ez is renault, meg az is.
és ahogy Rémhöri is mondja, most aztán lehet pofátlanul alkudozni
Írta 2009. február 13. - 17:26
az alufelni mellett a bõr amit soha. ültam sx4ben is volt az egyik cimorának. nem lényeg annyira a csomitartó úgyis kell vonó meg utánfutó.Az SX4 jó választás, csak nem ezért az árért,bár akkor már inkább Fiat Sedici.Ahhoz van bõr. Egy Nissan krumpli...izé Kolesz sincsen jobban összerakva, mint ez.
Az 1.9-es brutálisan megy azzal a kicsi kasztnival. De tényleg kicsi. Beleültél már? Csomagtér?
Én ilyen árban inkább Rangert,Navarát,B2000-et vennék.
pont a pickupokról való elterelés a lényeg, most is az van ,utáljuk is
Írta 2009. február 13. - 17:25
Meg a Totalcaros tesztvideót is érdemes megnézni, csinálnak jóságokat benne
A mostani piaci helyzetet nézve meg csak egy jó alku, meg egy engedékeny kereskedõ kell és akkor a dízel is belefér 6.5-be.
Írta 2009. február 13. - 15:54
Az 1.9-es brutálisan megy azzal a kicsi kasztnival. De tényleg kicsi. Beleültél már? Csomagtér?
Én ilyen árban inkább Rangert,Navarát,B2000-et vennék.
Írta 2009. február 13. - 11:05
tényleg lusta vagyok nem volt titokX-trail/koleos. Miért ne lehtne kapni? Pötöygd mán be a webcímet... Suv árban terepjárók, xtrail ráadásul nem is friss vass úgyhogy 100 hogy kiforott, nem ia nagyon van velük baj. Koleos kicsit simulékonyabb, személyautósabb(kisebb légellenáláás, nem állandóan hót dzsuvás hátsó ablak/ajtó), kinek mi jön be.
És ezek lazán beférnek 6,5be!
2,0 DCi 150 ló 4×4 Koleos 5.990.000 expressionba, és még dynamique-ba is 6,5 milla! A lista elég hosszú nem szemezgetek, ha érdekel meglesed.
goglizz a terepjáróképességi(k)re, youtubeon is találsz pár fincsit.
X-Trail kétezres 140 lovas benzinessel 6,3tól!
Chevyé? Hallod, tényleg lusta vagy webcímet beírni
Corollára sztem is jó lesz az a sûrû küllõs
koleos tényleg kihagytam na. tán nem nyomják elég hangosan
xtrail tudom hogy van , ültem is benne de dízel 7tõl indul. és dizel köll.
Írta 2009. február 13. - 10:51
És ezek lazán beférnek 6,5be!
2,0 DCi 150 ló 4×4 Koleos 5.990.000 expressionba, és még dynamique-ba is 6,5 milla! A lista elég hosszú nem szemezgetek, ha érdekel meglesed.
goglizz a terepjáróképességi(k)re, youtubeon is találsz pár fincsit.
X-Trail kétezres 140 lovas benzinessel 6,3tól!

Chevyé? Hallod, tényleg lusta vagy webcímet beírni
Corollára sztem is jó lesz az a sûrû küllõs
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. február 13. - 10:03
koleosról vhogy az volt hogy nincs forgalomban nálunk...de vszinû drága lesz...koleos meglepõen jó terepen, tartottunk teszthetet egy cross pályán! (igen tudom hogy azt motoroknak találták ki) / ja volt az adventure parkban is, ott is jól muzsikált, fényképek a pesti gépemen vannak, de mondom az alvázig érõ sárban is jól ment 25-30% függõleges meg ugyan ennyi vízszintes dõlésben
bár értelmes motorral és a szükséges elektronikával 8,5 misi körül van
Tigger én ilyenen is elkondolkoznék:
http://www.hasznalta...gen_passat_2006
kösz
de használt még mindig nem
magam részérõl meg német sem játszik (nem kell 8 oldal róla én véleményem)
tigris: Örölök
4×4be fõnökömnek végignéztük mostanában, 2 normális player van meg egy tartalék, x-trail/koleos (nem játék hanem igazi 4×4 de suv árban! A 2 autó majdnem ugyanaz, azt vegyétek ami jobban tetszik/jobban fexik a várható felhasználásra.) meg a chevy versenyzõje. Persze más kérdés hogy difizár nélkül mit ér a 4×4 ha kipörög... SX4 drága, kicsi és nem túl faxán van összerakva és ugyanúgy trakesz kell hogy kijöjjön a sárból mert gyönyörûen 4féle fordulaton foroghat a 4 kereke...
Pite lehet gyenge vagyok szövegértelmezésbõl de akkor melyik az a 2 ? meg melyika chevié?
igen xtrail amúgy nekem is bejön csak nem nagyon fér bele 6,5-be. annál többér meg megint vmi fostalicska pickup lesz azokat meg utálom.
Írta 2009. február 13. - 00:53
A gyári amúgy? Sztem jól áll neki és minõségi is...
http://www.quinophex.../car/xantia.jpg
gyári van tesónak..
szó-szó megbarátkoznék vele, de nem sûrûn hirdetik ám
amúgyis napolva a felni projekt. Kibírja ezt az évet (meg még ki tudja) dísztárcsával
ezt csak úgy. a hülllye francia
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 12. - 23:42
Uppsz, bocs, off! :X
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. február 12. - 23:39
Írta 2009. február 12. - 23:36
errõl mi a vélemény? (csupán szimpatizálok vele, semmi komoly)
http://www.carstylin...r.php?id=124563
Nekem tetszik.
Race, no Rest!
Írta 2009. február 12. - 21:25
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. február 12. - 21:15
http://www.carstylin...r.php?id=124563
gummákat leszedni, 185ös váltóméretre cserélni.
egy ilyenre menne:
http://img.carstylin..._1229701932.jpg
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 12. - 19:41
Most ott áll a dolga hogy sikerült anyagilag megerõsödnie, jól menõ válalkozása van, és a lelkesedése sem kopott meg. Pár hónapja vett egy W126 560sec mercit, az utolsó gyártási évbõl, szinte makulátlan állapotban. Az autó nagyon komoly átépítését vette tervbe. Nem tudom mond e ma még valakinek az valamit, hogy Koenig Special?
Megrendelte a kpl. body kit-et, teljes fékrendszercsere lesz, kompresszor az USA-bol, kipuf már kész(kétoldali kerék elõtti kivezetéssel), a 19" felnik már megvannak, stb.
Nagyon kiváncsi leszek a gépre, de ahogy ismerem a srác maximalizmusát, biztos hibátlan lesz a vas. Ha valakit esteleg érdekel majd csinálok képeket a fázisokról.
Mai szemmel nézve már kicsit régimódi a design, de akinek ez a '80-as években az álma volt, az még ma is gögösnek látja.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére