Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

ja szórják az új berlingót is , de bassza meg egy darab normális szín nincs a raktáriak közt.
van 3 féle szürke metál meg egy okádás sárga aszt annyi. egyedi rendelésre meg lófület adnak nem kedvezményt

máshol sincs? mert a környezõ városok kereskedéseit érdemes végighívni. ne hidd el a kereskedõnek, hogy õ végighívta, de nincs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

én pont 1 millát alkudtam. és akkor nem volt válság. 3 kereskedést versenyeztettem. sorra adták egymás alá az áraikat. nemrég voltam a ford kereskedésben, és rám akartak tukmálni egy mondeo titanium-ot 6.5 millióért. annak valahol 9 körül volt az ára asszem. a koreaiak kivételével szinte mindegyik márka ki akarja szórni a raktárkészleten lévõ autóit.

ja szórják az új berlingót is , de bassza meg egy darab normális szín nincs a raktáriak közt.
van 3 féle szürke metál meg egy okádás sárga aszt annyi. egyedi rendelésre meg lófület adnak nem kedvezményt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

én pont 1 millát alkudtam. és akkor nem volt válság. 3 kereskedést versenyeztettem. sorra adták egymás alá az áraikat. nemrég voltam a ford kereskedésben, és rám akartak tukmálni egy mondeo titanium-ot 6.5 millióért. annak valahol 9 körül volt az ára asszem. a koreaiak kivételével szinte mindegyik márka ki akarja szórni a raktárkészleten lévõ autóit.

bevittem a céges focust 20 ezres szervizre, és amig ott voltam megpróbáltak eladni nekem egy ugyanolyat :) mondjuk 2 literesben tetszene is
http://www.hasznalta...ford_focus_2008
igy kb most nekem nem kellene tökéletesebb autó mint ez

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

ja, mert a koreaiaknak olyan áraik vannak alapból, hogy nem kell ezzel foglalkozniuk :) és egyre több olyan autót gyártanak, ami nem csak az ára miatt lehet érdekes az embereknek. az új hyundai coupe is marha jó. de pl kia soul is eladja magát, vagy a cee'd is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Aki ilyen alkudós az eljöhetne velem majd vásárolni, nekem nincs hozzá pofám :)

az anyukák általában ilyenek. költsönadjam az enyém, míg elmentek bevásárolni? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Aki ilyen alkudós az eljöhetne velem majd vásárolni, nekem nincs hozzá pofám :)[/QUOTE]
Ezzel en is igy vagyok, _sehol_ nincs pofam alkudni.
De ha egy 7 millas autorol lenne szó,lehet nekiallnek alkudozni ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Mondassz vmit... Holnap hívom :D

Tisztára kiment a fejembõl :(
Most ugrik be, van a sucdomról 4 185/60*r14... meg 4 ATS is lent az udvaron, szerintem összedobom õket :-)

Köszi a tippeket!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Bp és környékén hol van olyan gumis, ahol van készlet is? Felni, de fõleg téligumi - akár használt is.
(195/50r15 körüli...) Vagy ha esetleg van valakinek pont felesleges - akár lemezfelnis kereke...;)
Köszi!

Merkl, Pátyon?? http://www.merkl.hu/...sName=kapcsolat
Talán ismered is, mert a ház egyik része gumiszervíz, a másik kerékpárbolt.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Most kell kimenned, keresni placcot, és megtanulni kanyarodni... ;)
Komolyan!

Na:D
hirdetési sorrendben:

http://www.hasznalta...wagen_golf_1994

ez az elsõ
majd kikerült a nagykõrösire.

km szám...:chin:
évjárat... :chin:
http://www.hasznalta...wagen_golf_1995

a két hirdetés között fiatalodott egy évet :D

Naés? Csak 3 hónapot. Olcsóbb lett, papíron fiatalabb és még fel is polírozták.:)
Azért nem teljesen köcsögök, a leírásban ott van, hogy elõzõ év végi a kocsi.
November-december mindegy.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Bp és környékén hol van olyan gumis, ahol van készlet is? Felni, de fõleg téligumi - akár használt is.
(195/50r15 körüli...) Vagy ha esetleg van valakinek pont felesleges - akár lemezfelnis kereke...;)
Köszi!

szereltetni akarsz vagy csak venni ?

nekik
http://startgumi.hu/

qrva nagy készletük van (legalábbisa volt miko én vettem) csak ha te mész érte akkor fizetni újpesten kell, átvenni meg 15 ben.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
thez: itt Budaörsön van a fõút mellett egy kisebb gumis, a Templom tértõl "befele", a Pikler Sörözõtõl Pest fele, ugyanazon az oldalon. http://www.kerekgumi.fw.hu/

itt a szomszád utcában is van egy gumis, jó mûhelye van, ahogy láttam - Szellõ utca 2/b, 23/440-320

illetve a Károly király-Baross utca keresztezõdésében is van egy elég jó gumis, én õket ajánlom.

BARITONE GUMISZERVÍZ Kft.
2040 Budaörs, Károly király u. 25.
Tel.: 23/416-163

illetve a Távíró köz 2-4 alatt található a Continental Hungária Kft. székhelye, bár az szerintem csak iroda.

van a teszkónál, Kamaraerdõ felé is egy gumis-felnis, elvileg õk azok:

http://www.gumi-world.hu/

nekik van a Fehérvári úton is egy nagy üzletük...

egy telefont mindegyik megér.

az ABStõl a gimi fele van két autószervíz/gumis, Törökbálinton is van egy zöldkártyás-gumis-autós ember, illetve a Hegyalja Kft.-nél is talán kaphatsz gumit...

hirtelen csak ennyi jutott eszembe.:D

amúgy ha megcsúszik a kocsi kanyarban, akkor jó döntés-e ráfékezni, vagy akkor még inkább csúszik, és inkább kis gáz+ellenkormányzás? természetesen üres útról beszélünk.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Köszi!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

tényleg lusta vagyok nem volt titok

koleos tényleg kihagytam na. tán nem nyomják elég hangosan :)

xtrail tudom hogy van , ültem is benne de dízel 7tõl indul. és dizel köll.

micsu outlandert néztél? 6.5-re le lehet alkudni. pécsen adtak volna annyiért 2.0 dízelt. mostanság elég rugalmasak a raktáron lévõ autók árai.

vagy van még suzuki grand vitara... elég jó kis autó. csak tényleg kis-autó. és nem sokkal olcsóbb,mint egy micsu. talán jobb hitelt adnak rá.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Most kell kimenned, keresni placcot, és megtanulni kanyarodni... ;)
Komolyan!

Na:D
hirdetési sorrendben:

http://www.hasznalta...wagen_golf_1994

ez az elsõ
majd kikerült a nagykõrösire.

km szám...:chin:
évjárat... :chin:
http://www.hasznalta...wagen_golf_1995

a két hirdetés között fiatalodott egy évet :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Egy barátom kedvenc mondatát hadd idézzem: "hát most akkor ebbõl mi következik?" :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
jó ez a hóesés, egybõl le is fagy - kétszer is kidobta ma 30 km/h alatt mellékutcában, derékszögû kanyarban a farát a kocsi, hát nem volt jó érzés így 1 hónapos jogsival...szerencsére az elektronika hamar megfogta, nem csúszott sokat, de azért éreztem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nekem meg pl az L200ban van határozott klausztrófibiám a berlingo után, nem is beszélve a masterrõl...:)

A berlingo-partner fejtér+ válltér etalon, csak a lábamat nem tudom kinyújtani :)
A Masternél szintén a pedálokkal volt bajom :)

Aki ilyen alkudós az eljöhetne velem majd vásárolni, nekem nincs hozzá pofám :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Tig bármit is veszel alkudj, a mai a helyzetben pofátlan árakat lehet mondani...

mindig szoktam. az egyetlen ipar ahol én is úgy megyek oda.

egyszer egy raktári partner hdi-t (3milla körüli autó) lealkudtam 3% + 3 kilóval (mert fehér volt és azt utálom) plusz ingyen adták volna a légkondit (akkor még feláras volt) mert az meg mondtam nekem nem kell. aztán jól nem vettem meg mert momentán nem volt pénzem :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tig bármit is veszel alkudj, a mai a helyzetben pofátlan árakat lehet mondani...