Dinamikus, automatikus nem? Minden új autóban elektromos a fényszóró magasságállítás.
Nyarigumival meg raertek. Kozel sincs meg olyan meleg, hogy a teli gumi nel legyen jo.
Mi szerintem csak marcius vegen csereljuk vissza a Golfon.
Dinamikus, automatikus nem? Minden új autóban elektromos a fényszóró magasságállítás.
elektromos magasságállítás és ablakmosó kell,
sztem már rakhatod...ha nem jársz ilyen vicces helyeken ahol még (fõleg éjjel) elõfordulhat ilyen trükkös fagyás (bár azon télivel is esélyes elszállni)ha utólagos xenon van az autóban (márpedig az van), baszogathat a rendõr?
nem vakít, új a lámpatest is, fehér (4300k) fényû philips fejek vannak benne, szóval még csak nem is szar.
emelt fényerejû izzóval nem volt kedvem szórakozni, meg ezzel tényleg látok.
most a hétvégén elhamarkodott dolog lenne felrakni a nyári gumikat?
ja bocs, a szlovák kimaradt a sorból nálam...En ugy tudom hogy magyarorszagon nem vezethetsz szlovak ceges autot meghatalmazassal sem.
vagy legalábbis a cégvezetõ ír egy meghatalmazást
vagy legalábbis a cégvezetõ ír egy meghatalmazástHa ceges auto, akkor nem tudnak belekotni, viszont csak akkor vezetheted, ha be vagy jelentve a cegbe valamilyen formaban.
ehh...hát nem lep meg. ezért gondolkozok azon, h külföldrõl kéne autót hozni, persze vmi bal kormányos országból. viszont ha végig akarom csinálni azt a procedúrát, akkor készíthetem a szopóálarcot.
vagy szlovák rendszám is jó lehet, de azt se egyszerû úgy megoldani, hogy ne lehessen belekötni.
nah, csak találtam egy nagyobb benyást. ezek szerint nem reménytelen:
http://www.hasznalta...ford_focus_2005
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F