Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

és akinek meg sincs "gyárilag"? :D

Mi?:chin:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Elõbb utóbb mindenki kinövi. Én már vezetni sem szeretek, nehogy izgulni a kocsira.:)

és akinek meg sincs "gyárilag"? :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

én is ezt mondtam itt régebben. ha izgalomra vágyom ott a goldengate.hu, az autó legyen +bízható, kényelmes, biztonságos és alacsony fenntartási költségû. szépen le lettem öregezve :)

Elõbb utóbb mindenki kinövi. Én már vezetni sem szeretek, nehogy izgulni a kocsira.:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

jaja nagyszerelem :) E46. csak lehetne nagyobb csomagtartoja

Bangle-féle vót. Egy Kia Sorentoból ültem át, és fényévekre van a kettõ egymástól. Mindkettõt bõ 500km-en vezettem. Egy nap.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

en rohadtul nem vagyom arra hogy egy auto izgalmas legyen.

sokkal inkabb megfizetheto, megbizhato, gazdasagos, kenyelmes, es biztonsagos. a tobbi csak maszlag.

én is ezt mondtam itt régebben. ha izgalomra vágyom ott a goldengate.hu, az autó legyen +bízható, kényelmes, biztonságos és alacsony fenntartási költségû. szépen le lettem öregezve :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Lehet mert abban tuti nem halnak meg... Így nincs meg a természetes népességszaporulatgátlás... :rofl:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezen igazabol nem tudom hogy sirjak vagy nevessek. NCAP 5csillagos autokra mondjak a kinaiak hogy nem eleg biztonsagos? ROTFLMAO
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kína megtiltotta több Renault típus importját minõségi és biztonsági hiányosságok miatt! :D
http://www.leftlanen...y-concerns.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
L :)

A rendszámos adatbázis elõnyei, mi? Pedig "de jó is az"... :D

Én mondom hogy 1.9GTD, AAZ, 92', oszt a kezembe nyomja az alkatrészt. (már ami épp nincs itthon a másikból..:P)

És már szerelhetõ is befelé :rofl:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en rohadtul nem vagyom arra hogy egy auto izgalmas legyen.

sokkal inkabb megfizetheto, megbizhato, gazdasagos, kenyelmes, es biztonsagos. a tobbi csak maszlag.

ma pedig megszivattam magamat. vagyis nem ma, hanem kb 2 hete amikor a kipufogot vettem az astra ala. az elado ugye ugy kezdi a kiszolgalast hogy keri a rendszamot, bemondom, a szamitogep erre kiadja neki a DVLA adatbazis alapjan hogy milyen auto. marka, tipus, motor, felszeretseg, kivitel, szin, minden. mondom kozepso dob. oke itt varjak. ott varok. 5 perc mulva visszasetal egy dobbal. juhe. rajta a matrica miszerint vectra 1.8-2.0 petrol

na itt voltam balf@sz hogy nem kezdtem el kotozkodni. ugy voltam vele hogy biztos ugyanaz valo az astrahoz is vagy ilyesmi. nem ertek en az autokhoz, neki meg az a dolga, szoval meggyoztem magamat hogy biztos jo lesz az. hat vegulis mekkora idiotanak kell lenni ahhoz hogy miutan a kepernyon ki volt irva eled pontosan hogy milyen auto, kihozol egy alkatreszt egy masik modellhez...

ma elmentem a szerelohoz ai feltette volna, felemelte az autot es kozolte hogy ez nem lesz jau. holnap vihetem vissza a boltba, aztan jovo heten mehetek megint a szerelohoz.

neeeeeemvagyokideges.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
kulonben is csak egy sz@har francia auto ;)

(ha mar itt volt ez a cikk...)(sztem az autokat japanban gyartjak, meg nehanyat a nemetek :))
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

szakik. az mi a töktõl lehet (azon kívûl hogy rönó) hogy az a qrva master -20 ban pöccre indul, ilyen jó melegekben meg sztrájkol? (rohadjon meg, tegnap másfél órát álltam rakamazon, mire visszahült annyira hogy hajlandó legyen beröffenii)

így persze nehéz okosnak lenni, de ilyen légtömeg mérõk szokták elfingani magukat, és olyankor jelentkezik ez a "szopás", de persze lehet, hogy csak windows. :D
Na de tévedhetek is. :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

http://totalcar.hu/m...ny/rosszjoauto/
Hát igen, néha cinikusan, néha laikusan megkérdik tõlem is; és melyik a jó/legjobb autó. Mire mire mindg hülyén nézek és visszakérdezek hogy kinek/menyniért/mire/mit vár el az autójától? Mert ilyen amúgy nincs...

egész jó cikk

Egy zörgõ kesztyûtartó, kiégõ izzó, kerregõ vezérlésmódosító nem jelenik meg náluk, a cellazárlatos akku, a pontatlanul mérõ benzinmutató viszont súlyos hibatétel. Hiszen a mentés egyik leggyakoribb oka, hogy kifogy a benzin.

ez meg azért +lepett
bármennyit csal a mûszer ehhez elég balfasznak kell lenni szvsz

más

szakik. az mi a töktõl lehet (azon kívûl hogy rönó) hogy az a qrva master -20 ban pöccre indul, ilyen jó melegekben meg sztrájkol? (rohadjon meg, tegnap másfél órát álltam rakamazon, mire visszahült annyira hogy hajlandó legyen beröffenii)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Az új Avensis nem jön be?
Végre egy T. amit akár meg is vennék, ha megtehetném, hogy 6+ misit autóra költök.Egyébként, valahogy a toyotának most keményen kijött erre az évre, elég sok új model lesz/van. Mondjuk olyan árakon, hogy ijjj...
IQ 4misitõl Urban Cruiser 4,5tõl Nincs is belõlük nagy céldarabszám:D

Egyébként a múltkor volt a Zsolnai Ceed gyár a Discoveryn, most minden elõitélemet félretéve, ahogy néztem ott mindenki szakmunkás volt akiket mutattak a sor mellett, és nem bevándorló betanított munkások, akik például Angliában, Németországban vagy Franciaországban állnak a sorok mellett.

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

OFF
Apró ellentmondást vélek felfedezni az avatarodon látható
"Ride against global warming - mehr fahrrad weniger CO2" felirat és az általad keresett (és használatos) júeszéj autók károsanyag kibocsájtása között. ;)
(No persze, az amerikai autógyártók eleve ritkán adják meg azt az apró paramétert hogy kilométerenként 30-70 dekagramm (mégegyszer: kilométerenként...) a CO2 kibocsájtásuk...)

Jól látod:)
Mivel második autónak használatos az USA vas, ezért a fogyasztás helyett a helykínálat sokkal izgalmasabb számomra. Azon az évi max 1500 km-en nem lényeges. Ha városba kell menni, vagy rövid távra, akkor kisautó. Dolgozni meg bringával járok, így szerintem egy fényévvel kevesebbet szennyezek, mint az átlag. Mondjuk arra gondolni, hogy egy Debrecen-BP oda vissza 120kg Co, az durva. Csak tudnám, honnan jön ez ki, mikor a komplett üzemanyag 80kg...
Meg hát a gáz nem szennyez ennyit.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Kiák egyben vannak mostanában, Ceed tesztvezetésre is rögtön mentem amint lehetett és nem csalódtam benne - pláne a dízelben. Daewoo is jövöget fel, Cruze kombit is várjuk páran :)
(Soul _nekem_ nem jön be, de sokaknak az is idejön, szimpi benne a testreszabhatóság, nem szimpi a fapadosság meg a használhatatlan méretû kerekek.)

Jazz kedvencekben van nálam, nem kell mondani; pont ilyenek miatt; és ilyenek miatt van még ott ahol pár autó. Persze ilyenkor kapom az ívet mindjárt, de sajátomat is a sok ilyesmi miatt szeretem - megérte kitörni a régebbi formákból/sablonokból.
(Szerethetõ-nem szerethetõ; nálam 95%ban azért viszi el hasonló árban egy jó egyterû a pálmát mert sokkal több élet/gondolkodás-munkaóra/variálhatóság-lehetõség van benne mint egy kombi. Sõt, még a meriva is azt mondom jobban kéne mint egy kettes fóka amit agyhalottak terveztek és péntek délután szerelték össze az összeset. Merivánál nem féltek gondolkodni, egész korrekt lett - ha kívûlrõl annyira nem is.)

És ezekkel szemben állnak azok a gyártók akik ráadásul a sokat kritizált megoldásaikat is juszt is viszik tovább fejlesztés/javítás nélkül még jó ideig.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Hát ilyen árban hasonlókat néztem:
http://www.hasznalta..._dodge_ram_2008
http://cgi.ebay.com/...72:317|240:1308

Ami jól felszerelt 4 ajtós Navara, az meg nem 6:( Ebben meg minden van.
Nem értem ezt. Bár a Nissan divat lett.

tegnap néztem az új toyotát. 3.0 d4d, 171 Le, automata, esp, kipörgésgátló, kormányról vezérelhetõ magnó, kihangosító stb. 6.8+áfa. és ez elég új még. de sose a listaárat nézd. mondtak nekem másfél éve fullextrás új navarára bruttó 6.4-et. de akkor se kéne olyan autó, amiben pina van a motorház alatt :) még ha pite ajánlja akkor sem :)

az amcsikat meg azért ejtettem (bár vérzett a szívem), mert azok sokkal butábbak, mint az európai testvéreik. hajtásban, kényelemben mindenben. fogyasztásról nem is beszélve.

dave és a többieknek: http://www.detektorbolt.hu/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Mondjuk beülsz egy Avensisbe és ez az érzés hamar elmúlik :) Vezessen is alig tudtak írni róla valamit - jó, ez nem nagy szó, de még a tc se nagyon. Imserõs sedánjában csücsültem, és olyan hiányérzetem volt benne. Jobban mint az elõzõben. (Ahogy az új céges corolla sedán is fõleg ezt váltja ki belõlem > bezzeg a Verso, azt szeressük :D)

Ázsiára vagy konkrétan a japánokra gondoltál amúgy?

Mondjuk úgy: "keletre". Nem túl régen vezettem egy tisztességesen felszerelt Kia Ceed kombit - és ijesztõen rendben volt.
(Csakhát: az emberek 99,98%-a szívvel és nem ésszel vásárol - nem csak autót: mindent.)

Egyébként nem azt írtam hogy unalmasak (számomra java részük túl régóta az), csak hogy nem igazán erõltetik meg magukat hogy valamit ötletes(ebb)en oldjanak meg; õsrégi, "bevált" klisék. Aki próbálta már például a sokszor-sok helyen emlegetett Honda Jazz üléshajtogatását azt tudja mirõl beszélek.
"In idem flumen bis non descendimus"

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Halihó!

Milyen fejegységet ajánlanátok 20e környékén? Elõlapi AUX kell, más igazából nem számít annyira...
Pioneer DEH-2020MP ? 18e
vagy inkább:
JVC KD-R302 ? 20e

Vagy jöhet bármi más is, nagy igények nincsenek, csak hogy az ipodot rá lehessen dugni, és olcsó legyen...
Autist Team:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
OFF:Mondjátok azt hogy én vagyok az egyetlen aki az épp aktuális TC fõoldalon a címeket és a képeket elsõre agyban nem helyesen társítja :D

ON: Használ valaki Fuchs olajat?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám