Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

robnál a pont (plusz 3nál ne legyen több ajtaja :) )

2-nél ne legyen több ajtaja, nem?
Mer' azok külsõcsomagtartós, "sedanok".

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
jó a sorrend, nálam is az!

azért egy régi plymouth hemi cuda-t elfogadnék 3.-4. autónak, de elõrébb nem kéne :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

BBB: elérhetetlen? Inkább csak félnek az emberek beleugrani :)

Inkább mondjuk akkor úgy, hogy vannak eléhelyezve fontosabbak és azok miatt :) (otthon, család)
off: a doboz megvan még/már ?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
BBB: elérhetetlen? Inkább csak félnek az emberek beleugrani :)

Mondjuk a benzinszintmutató azokban az autókban sem az ember barátja, nagyon nem :P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Kraz jól: http://art-work.hu/I...&From=mygallery

robnál a pont (plusz 3nál ne legyen több ajtaja :) )

Ahogy tamaska mondja arról jutott eszembe, olyanok mint a zsiráfok :D

De komolyan, szerintem 95%ban tök elégedettek vagyunk azzal amit meg tudunk venni - értsd persze olyat veszünk nagyjából ami megfelel igényeiknek... Nem? Legalábbis ez látom és én jobban megszerettem a vasam mióta sokat hajtom; havas túrázástól a kályhaszállítástól a szekrény/hungarocellfuvarozástól mikor normálisabb szórakozóhelyre megyünk el kényelmesen és nem 'ciki' beállni vele a parkolóba - ha az lenne mondjuk le**ám, de így még jobb. Tudtam mire veszem, azt bõven hozza, jobb esetben így vesz az ember kocsit (új fapad swift/spash családi autónak az most más). Épp ésszel mint a tüzet úgy kéne kerülnöm egy muscle cart... Persze álmok mindig kellenek, ahogy egy 68as mustangra (sima) sose mondanék nemet :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Te minden elsõ vagy. Én sem, vagyis minden második. 3B a minden harmadik. Egyszerû . :)

Azért ennyire ne szeress :)

Enté, senki sem mondta, hogy a kapribogyó izomautó ;) A scirocco-dologgal egyetértek. Tamaska, mindig is vonzott a régebbi amcsi autó és motor téma, talán mert olyan elérhetetlen számomra...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Király! Ülést telef.ngtad már? :D

alap :afro:

kraz meg hatalmas lazaság!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Impreza helyett inkább Z350 roadster..:) De mind helyett inkább valami nagy és erõs, nem kihegyezett dolog. Fogyasztás azonos, erõ azonos, mi kell még :rofl:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

megvan a fóka, faszaság :afro:

Király! Ülést telef.ngtad már? :D

Tam, azt hiszem ennyi elég is a sokat fogyasztó benzinmotorokról.

Kra3 faja, ráadásul van zweitakt is belõle.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ez pont olyan.

Feltöltött kép

6literes V8
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én akarok muscle cart
'68-tól '72-ig bármit, amiben 8 henger és legalább 6000 ccm van

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
legutobbi tankolasom: 42.49 liter, es osszesen 407 merfoldet mentem belole. ez mar 6.5L-es fogyasztas 100-on :) igaz jo sok autopalya volt benne. most a 450merfold egy tankkal [kb 45liter ha jol sejtem] a cel :)

es igerem nem irok tobb fogyasztas adatot :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
1. tam
2. kz
3. TripleB
4. lor
5. dave
6. magoo

de nem elsõ autónak, inkább 3.-nak mondjuk.

megvan a fóka, faszaság :afro:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
topgear nagykiralysag. nekem megvan dvd-n az elso 10 evad, plusz kulon filmek amiket csinaltak, plusz Clarkson 5 vagy 6 konyve. ja meg Hammond-e is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

nekem is tetszik a mustang, de ha csak 1 autom lenne akkor nagyon lent lenne a toplistamon.

ezt így nem mertem leírni, de igen, egyetértek.

egy idõszakban tudnám elképzelni, mint elsõ számú autót: ha ilyen újgazdag yuppie lennék, akkor a gimi után vennék/vetetnék apucival pl. ilyen muscle cart, vagy kabriót - lényeg, hogy 3 fõnek már szûk legyen, de 2-nek pont elég. aztán egyetemi évek alatt, meg utána amíg nincs család, addig tuti lenne. nagybátyám is így vette a 3-as kabrió bömöst - most fõleg kint dolgozik Londonban, itthon nem dolgozik, csak pihen. szeretné élvezni az életet, meg régóta akar egy kabriót, és most megvan hozzá a háttér is (család még nincs, de pénz már van) - vett egyet. arra, hogy a balatonra leutazzon csajával meg bedobja a wakeboardot meg két nagy bõröndõt hátra - tökéletes.

amúgy nyomja ez a viasat6 vagy mifene a top geart elölrõl, szinkronizálva minden nap 19:00-tól, egész élvezetes, csak fura, hogy nem mai a mûsor. hétvégente meg a viasat3 ismétli..angolul nem értettem annyira, de most már kezdem érteni, miért lett annyira kult - és ha érteném az eredetit, akkor még inkább átérezném a dolgot...:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a muscle car az ott indul hogy sok sok kobcenti, V8, laprugo, letravaz, hatsokerekhajtas.

az amerikaiaknak jo volt ez a 60as evek elejen amikor egy liter viz dragabb volt mint egy liter benzin.

amugy megprobalkozott anno a Ford a Scorpio-val, [mondvan amerikaban 80millio embernek jo, akkor elmegy majd europaban is] iszonyat nagy bukas lett belole. szerintem sokan ugy vannak europaban ezekkel a nagy boszme amcsi vasakkal hogy szep-szep de otthonra nem kellene.

nekem is tetszik a mustang, de ha csak 1 autom lenne akkor nagyon lent lenne a toplistamon.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Focus kupé jön Capri néven

Olyan 3 éve már jön, és kb. 3 ember tudja, hogy fog kinézni.
A Capri meg annyira izomautó, mint a Scirocco.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Látom sikerült a mondandóm lényegét megragadni :D ennek örülük...
Lényeg az, hogy jópár ember krúzolni muscle car-al ahhoz képest, hogy európában egyetlen konszern sem gyárt...
Én elhiszem, hogy a hot hatch meg a tuner az igazán "trú" európai verda, de azt nem hiszem, hogy egy ráncfelvarrot capri-ból ne fogyna el vagy 10 000...sztem bejönne vkinek ha belevágna, talán nem most a slamasztika közepén, de vagy 5 év múlva...mind1, én csak álmodozom.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
1. tam
2. kz
3. TripleB
4. lor
5. dave

na, most valaki, aki muscle cart venne? (oké, nem nyafognék, ha hozzámvágnak egy mustangot, de inkább egy bubu vagy egy evo, azzal még közlekedni meg utazni is lehet...)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en sem szeretnek
igy mar bukkik a 3. elmelet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...