Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Országonként más, és évente változik kb. Vaterán keress, szokott lenni katalógus árlistákkal, leírásokkal. Vagy fókaklubban is tudnak szvsz segíteni...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
passz. ez van meg amerikai PDF-ben, de az gondolom meg kevesbe relevans
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

http://www.ffoc.co.u...name=Focus_Info

a szigetországi felszereltség = az öreg kontinensre jutóval?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
http://www.ffoc.co.u...name=Focus_Info
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

na ez elég gáz. ghia címert szerintem csak ráragasztotta. króm rendszámkeret csomagtartóról, színrefújt kilincs, gyári ködlámpa, hátsó villanyablak, gyári könyöklõ + gerinctámasz hiányoznak. a ghia-ban pedig nem aluszínû mûszerfaldísz van. leírásban bõr belsõt ír, de akkor az ajtón is bõr borításnak kéne lennie nem? ráadásul tuninglámpák elöl hátul. bö

egyébként érdekes, hogy ami fénykép alapján jónak tûnik, az élõben nem biztos, hogy az. legalábbis én így jártam. az a kocsi volt a legjobb állapotban, amit utolsónak néztem meg, mert kép alapján a többi jobb volt. és ha nem futok bele egy másikba véletlenül, akkor azt veszem meg.

szerintem sem volt olyan felszereltség, hogy "ghia sport" szóval nekem is gyanús. ezt én is néztem, mert amugy is feltûnõen olcsó, ilynkor tuti rommá volt törve, vagy legalább egy százast letagad.

az egyes fóka ghia-k az általam látottak alapján mind lakkfekete mûszerfalbetéttel jönnek, elsõablak-fûtõszállal (amiben nincs az vagy törött vagy nem ghia) de van például vegyesen digitklimás és manuális klimás változat, szóval a digitklima anno nyilván a ghia szinten is extra volt, ahogy az elektromos ülésállítás is.
ja, és ami miatt ghia-t keresek: könyöktámasz és állítható gerinctámasz.

de örülnék egy 2002 körüli focus katalógusnak :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Votl már?
Ennél az õs bogár is jobb...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Pontosan nem tudom követni a Ghiát, kegjobb tudomásom szerint németsen fullos; így van az hogy valamelyik lezefelnis is. (Sõt, eleinte csak sedánba volt ha jóltom...)Fókát nálam jobban ismerõknél kell érdeklõdni :). Futómûbõl - amit aogyn dícsérnek - 2 félét szeretek a focusnál: Egyik a titaniumhoz járó kényelmesebb, másik a sport. Valahogy a sima nem nyûgöz le, bár nem rossz, de nekem leginkább olyan semmilyen. Szal ezért neyert volna nálam az utolsó, erõsebb futómû és fék miatt fõleg, meg a tûrhetõ felszereltségnek.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én eurotax oldalán néztem utána amikor az enyémet vettem, abból gondolom. illetve amiket láttam ghiaban, azok szinte mind egyformák voltak, kivéve ha vmelyikbe megvettek + extrát. nekem az elõbbi azért fura, mert abba a szériánál kevesebb extra van, nem több. (viszont ott a tetõablak és az esp ami nem széria, de szerintem azt meg lehet venni egy trendhez is.) vagy dízelnél más a felszereltség? mert én azokat meg se néztem.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Kameraérzékeny versenyzõ...
http://mindcrap.com/...rally_accident/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Ez érdekes, nekünk is volt ilyen focus szedánba szintén ghia és se bõr cuccok, se króm,se fa... újan kaptuk, tehát nem ragasztott, viszont céges volt lehet azért.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

a ghia ugy altalaban fullos felszereltseget jelent nem? meg ilyen buta extrak mint fa meg krom.

De ezeket olyan szinten variálták régen, hogy már többször rácsodálkoztam.

Pl. tudok most fejbõl 9 féle Ghia ülést és legalább ennyi mûszerfalat.
Felnibõl viszont csak 2 féle volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a ghia ugy altalaban fullos felszereltseget jelent nem? meg ilyen buta extrak mint fa meg krom.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

na ez elég gáz. ghia címert szerintem csak ráragasztotta. króm rendszámkeret csomagtartóról, színrefújt kilincs, gyári ködlámpa, hátsó villanyablak, gyári könyöklõ + gerinctámasz hiányoznak. a ghia-ban pedig nem aluszínû mûszerfaldísz van. leírásban bõr belsõt ír, de akkor az ajtón is bõr borításnak kéne lennie nem? ráadásul tuninglámpák elöl hátul. bö

egyébként érdekes, hogy ami fénykép alapján jónak tûnik, az élõben nem biztos, hogy az. legalábbis én így jártam. az a kocsi volt a legjobb állapotban, amit utolsónak néztem meg, mert kép alapján a többi jobb volt. és ha nem futok bele egy másikba véletlenül, akkor azt veszem meg.

Itt ennyire egyformák a Ghia-k?
MK II Mondeoból nincs két egyforma.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

+1 http://www.hasznalta...ford_focus_2001
Uccsóra szavaztam volna ha jó állapotban van...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mûszakivizsga gyorssegély!
Emlékeim szerint vmi módon legálisan meghosszabítható 15 v 30 nappal a mûszaki; az egyik autó amivel megyünk csütörtökön ugyanis rászorulna erre a hosszabbításra...

Megköszönném ha megosztanátok ha tudjátok! :prosze:

Asszem ez az:
Ha az állandó forgalmi engedély mûszaki érvényességi ideje lejárt, csak akkor lehet közlekedni, ha beszerezték a közlekedési felügyeletnek a mûszaki vizsgáról szóló értesítését, vizsgahatározatát vagy a berendelõ határozatát, és ez a jármû mûszaki megvizsgálásának napjáig "hosszabbítja meg a mûszakit". A meghosszabbítás legfeljebb az érvényességi idõ lejártát követõ harminc napig tarthat, ezt követõen pedig - vagyis, ha a mûszaki vizsgára a lejártát követõ 30 napon túl kerül sor - csak a vizsga napján lehet a közúti forgalomban részt venni a jármûvel.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
És remélhetõleg a vezérléssel (ami az 1,8 tdci fõ baja) nem lesz gond egy ideig ;)
(Ghia lemezfelnivel? Volt ilyen? :chin:)

szerk: opera

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nálam inkább ez:
http://www.hasznaltauto.hu/3051070
vannak sarokpontok, mint a szín, a gyári cd-s fejegység, a digitklíma, bõrkormány, könyöktámasz, és lehetõleg minden elem szinrefujva kivül körbe.
ebben majdnem minden megvan.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

szerk: Alex, nálam nem mûxik aláírásodban a link...

Sajna IE8-al elég bugos, de Firefox-al tökéletes.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
http://www.hasznalta...ra1.9pdtdi_2001
http://www.hasznalta...ford_focus_2003
http://www.hasznalta...ford_focus_2002
http://www.hasznalta...ford_focus_2003
http://www.hasznalta...ford_focus_2002
+1 http://www.hasznalta...ford_focus_2001
Uccsóra szavaztam volna ha jó állapotban van...

Ha 137 után kidobomm a hátsó féket és látom hogy majd ua vastag mint a gyári (?) akkor megkeményedhetett vmennyire a pofa hogy mégsem fogott már túlságosan... OK, de ha így van miért fog még mindig evésbé az új szett rohadna meg? Tiszta, meg is lett csiszolva (plusz új munkahenger, feszítõ, gumifékcsövek). 15 km-t mentem helynként hamarba hogy fékezgethessek lig... finomabban párszor, de semmi. Nem akarok fullrapakolva meglepetést...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob, az új tdcik nem férnek már be a keretbe? (Fordnál az 1,8 benyás amúgy használható alternatíva ha a benzinesek az erõtlenség miatt esnek ki.)
Amúgy _sztem_ hasonlóak a motorok fentartás/megbízhatóságra (vezetni picit jobb a pdtdit) így amelyik autó jobban tetszik azt válasszátok; ill amelyik elsõ tulajtól van!

elméleti keret 1,7 két versenyzõ bora kombi és 5-ajtós facelift utáni egyes fóka
most egyelõre azonban tovább jegelve a kérdés.