Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. July 18. - 19:15

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 18. - 18:45

50-60eft
3 tank benya mindez kb 5 evente
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. July 18. - 16:52

én mikor megvettem a kocsit, minnyá kellett vennem 2 gumit is, mert elég kopottak voltak (1mm alatt). semperit speedcomfort lett belõle:
http://www.startgumi...d_comfort.1.jpg
hátul meg maradtak a goodyear-ok, még van bennünk kb 15ezer km:
http://www.hydragrip...dargrip_big.jpg
Posted 2009. July 18. - 16:48

megúszták, gyerekkel hátul. mondtam nekik ügyesek vagytok, legyetek büszkék magatokra, hogy milyen sokat spóroltatok.
Posted 2009. July 18. - 16:32

igen, jó eséllyel 2003 52 hétna mostmar lemegyek es megnezem. nagyon gyanus hogy 3 jegyu kodot fogok talalni
edit
ket ilyen belepecsetelt kodot talaltam az egyik 058 a masik 02 5203
szl akkor 2003 52ik het?
szerintem csereérett
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. July 18. - 13:55

nekem a hatso gumik ugy neznek ki mintha meg soha nem lettek volna cserelve. ugyanaz a Firestone tipus mint a potkerek. bar nem hiszem hogy ekkora borda lenne meg rajtuk cirka 10ev/90e km alatt. viszont az oldalfal csunyan meg van repedezve, latszik hogy el van oregedve. nagyon. de nem ereszti a levegot, nem viselkedik furcsan kanyarban az auto, es a vizsgaztato emlitesre se meltatta. minta van rajta, oke.
en meg nem tudom eldonteni hogy most ket uj gumi penzkidobas lenne vagy nem. nyilvan sosem art ha uj van alatta, de ha ezek is 100% mukodnek es csak az gaz ahogy kineznek akkor minek koltsem a penzt feleslegesen?
az öreg gumid hamarabb megcsúszik.. fõleg vízen...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. July 18. - 13:44

edit
ket ilyen belepecsetelt kodot talaltam az egyik 058 a masik 02 5203
szl akkor 2003 52ik het?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 18. - 13:23

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. July 18. - 12:44

ranezek akkor erre a gyartasi evre. van otlet hogy hol keressem es milyen formaban van rairva?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 18. - 12:41

Posted 2009. July 18. - 12:34

en meg nem tudom eldonteni hogy most ket uj gumi penzkidobas lenne vagy nem. nyilvan sosem art ha uj van alatta, de ha ezek is 100% mukodnek es csak az gaz ahogy kineznek akkor minek koltsem a penzt feleslegesen?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 18. - 10:09

vectra meg most volt zöld kártyán és simán átment így 16 évesen is. pedig nem ismerõsnél csináltattuk, hanem kõszegen, mert apámnak ott esett le, hogy már lejárt

mûszakin én a gumik állapotára mennék rá nagyon. egy-két életke olyan szar állapotú gumikkal jár, hogy beszarás. 5-6 évente gumicsere, ha kopott, hanem, és kész. ez kéne. annyi idõ alatt az állásban is tönkremegy.
ez meg nagyon durva, hogy otthagyta a helyszínt:
http://index.hu/bulv...07/17/gasztony/
remélem megfogják és egy életre lecsukják
Posted 2009. July 18. - 02:06

Mert a mûszaki két évente. A zöldkari évente.
De ez hagyján, a buzi politikusa meg is indolkolta, hogy így olcsóbb!
Mert 20e helyett 17 lesz.
De azt nem tette hozzá, hogy évente!
Mocskos.... Sebaj... Ennyi pénzért már úgy fogom megépíteni, ahogy....
Koromra fel!
Posted 2009. July 18. - 01:15

Közben persze az új, buherált, koromfelhõ böffentõs audik, passatok stb nyugodtan mehetnek
ja az mennyire kiabrandito mar, hogy megy elottem a phaeton valami V10 TDI talan. hu mondom na ez mar technika a javabol. savot valt, nagygaz, es olyan fekete felho jott ki a kipufogobol mint egy30 eves Ikarusbol. bruhaha
amugy itt kotelezo az evenkenti vizsgaztatas, most vittem az enyemet is ket hete. asszem 3 vagy 4 eves korig nem kell vinni, aztan evenkent. £40-50 egy vizsga, vagy csinaljak azt hogy £99 es akkor olajcsere [anyaggal afaval] is benne van. de nem buktatnak mindenkit orrba-szajba, sot ha szervizt is kered akkor a vizsgan tuti atmegy. nyilvan akkor cserelnek rajta mindent ami miatt megbukna a vizsgan.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 18. - 00:22

Ragasszak olyan matricát?"Öreg, de ki van fizetve!"

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. July 17. - 23:24

már várom én is, hogy kicsit normálisabbak legyenek az emberek.Ma egy 15 km-es úton csak háromszor törhettem volna autót (nem saját).
Egy körforgalomban elsõbbség leszrás, meg két, sávváltáskor tükörhasználat elfelejtés és ráhúzás miatt. Mikor lesz vége a kánikulának?
engem sokan azzal a 9 tonnás döggel nem vesznek észre - vagy nem tudom mivel lehetne magyarázni, hogy jönnek szembe gyalog 5-en egymás mellett és kb 20 centivel elõttem kicsit odébbhúzza a picsáját...
szívem szerint összerugdosnám az összeset...
és akkor még az autósokról nem is beszéltem...
évenkénti zöldkártya idiótaság. idén 12 éves corollánkban 85 ezer km van, garázsban tartjuk, vigyázunk rá stb. mégis mi a f@$zért kellene évente vizsgáztatni? (igen, pénz miatt)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. July 17. - 23:09

Pont ma gondolkodtam el azon, hogy akinek itt nem megy át a szara, az már nagyon elhanyagolhatta. Nem is értem, hogy akinek ezeken a (szerintem) nem túl szigorú / -alapos vizsgálatokon elbukna a kocsija, az hogy viszi el a családot hosszabb útra nyugodt lélekkel.
Természetesen most az átlagautósokra értem, nem a chiptuningos, vagy a leültetett, motorcserés illegál buliautókra.
Erre "megoldásnak" behozzák ezt az évenkénti baszakodást... rohadt nagy genyóság, nyilvánvaló, hogy a full korrupt vizsgarendszer mértéktelen (vizsgadíj) bevétel éhsége az oka, vagy autókereskedõi lobbi.
Pont ilyen az is, mint ma nekem vizsgán, hogy:
- "betelt a forgalmi, újat kell csinálni..."
- mennyi?
- 6000
- bazmeg....miért telik be?
Közben persze az új, buherált, koromfelhõ böffentõs audik, passatok stb nyugodtan mehetnek, meg a levelezõs 30 éves tök alkalmatlan skodák, zsigák, teherautók - ezeket kéne kiszedni a forgalomból.
áhh
Posted 2009. July 17. - 22:40

na ezek is mind le.....grrrr
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2009. July 17. - 19:52

Posted 2009. July 17. - 17:19

Megkaptuk a 8 éves autónk törzskönyvét...
"Öreg, de ki van fizetve!"
Race, no Rest!