Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Feltöltött kép
http://www.2dayblog....da_nissan_2.jpg
http://www.2dayblog....da_nissan_3.jpg
http://www.2dayblog....da_nissan_4.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Megdõlt a 10 perces álomhatár a Pikes Peak-on.
Pikes Peak: nyert a Monster Suzuki SX4

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://auto.indavide...latlan_elozes_1

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ez megint a gazdagoknak kedvez: Kisiklik a magyarországi regisztrációs adó csökkentése? - Zöld pont - Fejlesztés - autopro.hu - A magyar gépjármûgyártók és -beszállítók honlapja
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

ÍGY

Halottas kocsi...
Ott virágozz, ahova elültettek!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
hát igen, lehet, hogy gyári, de így, hogy színre elüt a kasznitól, kövezzetek meg de homasita feelingje van.
ÍGY valahogy sokkal jobban bejön, viszont a kocka ködlámpát
még mindig nem tartom odaillõnek, legalább a széle lenne lekerekítve. Mondjuk ízlés dolga, kinek a pap, kinek a paplan

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

tökre nem passzol az elsõ lökös ködlámpája a két kerek fényszóróhoz, ahogy a kerékjárat alján is túl nagy rést hagy, a béna szélesítésrõl nem is beszélve.

Az gyári szélesítésnek és gyári, usa kivitelû lökösnek tûnik, csak ráhúztak a szélesítésre valami moslék füstkróm bizbaszt és agyon ültették.
Kár érte, a világ egyik legszebb autója.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
jó a színe
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
tökre nem passzol az elsõ lökös ködlámpája a két kerek fényszóróhoz, ahogy a kerékjárat alján is túl nagy rést hagy, a béna szélesítésrõl nem is beszélve.
bár lehet, ha fekete lenne, az kiküszöbölne mindent:D

egyébként az én anyám is úgy vezet, hogy -5be simán egyesbe 4ig pörgeti egybõl indítás után, aztán a körforgalomba 10es tempónál 3adikba 0fordulaton adja a gázt, a nõi tulaj tényleg hátrány lehet:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
... el lehet baszni egy jo autot.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na igy valahogy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nem csak a nõi sofõr ölheti meg a kocsit. Apa is amiket szokott csinálni, hát szívroham kerülget néha és hiába mondom neki, nem érdekli, meg mit tudhatom én, meg, hogy majd ha én tartom el õt, stb... :D

Imádom ezt a Ladát amink van, mert baromi jó állapotban 'kaptam meg', de amióta Pesten vagyok és apa használja itthon, érezni, hogy a motor hang sokat romlott. Õ is tipikusan azt csinálja, hogy télen, nyáron úgy áll ki a garázsból, hogy a hideg motornak akkor bõ gázt ad, hogy nekem fáj. Meg úgy egyébként is. Ladában ugye kézi szívatás van, azt is tövig kihúzva, pedig baromira nem kell. Indulás elõtt én télen is nyáron is (télen hosszabb ideig, nyáron meg ameddig bezárom aztán gyorsba a házat, kaput), járatom a motort, hogy szívatót indulás elõtt vissza is lehessen még lökni kb..

Amúgy ha már itt tartunk, akkut is azt gondolja, hogy 1 perc alatt lemeríti bármi, ha nincs járó motor. Pl: méhészkedéskor ugye lámpák fel vannak nyomva, meg úgy állok vele, hogy legyen világítás a terepre. Megjött a hangcucc, jövõ kedden du. szereljük be ismerõssel, nha az is majd egy érdekes dolog lesz, hogy az megöli az akkut, ha megy, ó jajj. :D Nha mindegy.
Ott virágozz, ahova elültettek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

A csajok általában nem húzatják a motort, nem fékeznek nagyokat stbstb. Általában óvatosabban és elõzékenyebben vezetnek. Ilyesmire gondoltam.

Igen.. .:) Csak féket használnak, azt is pumpálva, hirtelen, nagy fékezésekkel, esetleg folyamatos megsütéssel lejtõn lefel, mivel a motorfék fogalmát nem ismerik. A váltót sem, minél jobban kipörgeti az elsõ pár sebességet, úgy megúsznak pár váltást. A tükör sincs elhasználva, mivel azt sem ismerik, ha a nézéstõl kopna, akkor a nõi vezetõk autójában mindet újként lehetne eladni, attól az egy apróságtól eltekintve, hogy valószínüleg a lökhárítóval (kocsi minden sarka) együtt körbe van parkolva. Elõzékenyebben vezetnek, mert nem mernek elindulni, mindenki rájuk vadászik. Hirtelen csak ennyit látok itt a fõfalu közepén. És tapasztalom. És... Mindegy :)
A kuplung állapotáról nem is beszéltünk.... Se a váltóéról. A francért nem megy vissza egyesbe 40nél a szegény RECCS. Vagy beszéljünk a kátyúkról, mely látszólag az õ autóikat nem bántja, így teljesen felesleges azokat kikerülni, vagy ha esetleg észre is veszik, akkor biztos hogy pont a peremén nyomják az említett satuféket....

Persze itt is van kivétel, de nézzünk arányokat... :)

Egy biztos, nõi tulajdonostól nem szívesen vennék autót. Struktúrálisan tuti egy roncs, még ha a fényezés szép is rajta.

Bár ehhez a hirdetõs szöveghez jön még a "nemdohányzó" az "idõs nyugdíjas orvosházaspár nõi tagjától" meg a "garázsban tartott" a "második autóként használt alig futott" kifejezés, mely a kedvencem. Ha az ember a hirdetés felkerülésének elsõ napjain megy megnézni, akkor pedig valószínûleg az óra sincs épp az autóban, mert a visszapörgetõdében van :) Ilyennel is találkoztam már.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

A csajok általában nem húzatják a motort, nem fékeznek nagyokat stbstb. Általában óvatosabban és elõzékenyebben vezetnek. Ilyesmire gondoltam.

Beszélj a húgommal aki 19 évesen tanította a parkolós bandát a kézifékes megfordulás rejtelmeire :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez alapos elemzés volt köszi :D Igazából ez lesz életem elsõ autóvásárlása, meglehetõsen izgatott vagyok, mint az a korai kelés is sejtetni engedi :D :D
Elég nagy para ez az autóvásárlás, mert ha meg belenyúlok valami sz.rba akkor lehet fizetni, meg szervízelni meg kapni a családtól az "Én megmondtam .. " szöveget.
11:38:11 IM 2012

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

akkor naiv vagy.
illetve: nem tudják, hogy hidegen nem nyomjuk, nagy hajtás után nem állítjuk le azonnal a motort, megtanulunk parkolni, megtanuljuk, hogy kell olajat cserélni bazmeg, nem csak akkor megyünk szervizbe, ha már nem megy a kocsi.

szervizkönyve legyen a 40ezerhez, keresztkérdéseket tegyél fel, hogy hazudnak-e és a totalcarról nyomtass checklistet, hogy ne hagyj ki semmit az ellenõrzésnél. ja és ha nem akarnak szervizes megnézésre menni, akkor hagyd az egészet, mert valamit tuti sumákolnak.
ezek az elmúlt két év tapasztalatai :D
a nõi sofõrös szintén, mondjuk nálunk be van tanítva az asszony, de ültem pár olyan mellett, akinél csak magamban imádkoztam, hogy 1: ne haljunk meg, 2: ne essen szét a kocsi, úgy bántotta.

a hidegvérû, elõzékeny nõi sofõrhöz pedig csak: muhaha. van az alapvetõen lassan vezetõ, aki azért enged el, mert fél és van a pszichotikus, aki meg kapkod csapkod, nem gyors, de legalább veszélyes. nagyon kevés nõt láttam eddig jól vezetni és ennek kb egy oka van: a nõk sosem tudják teljesen kizárni a hisztit.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Ez hogy is függ össze?

11:38:11 IM 2012

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Ez hogy is függ össze?

ja. lehet sose ment 70 nél gyorsabban, de nem is kapcsolt soha 2. fölé :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nõ vezette, úgyhogy tuti nem száguldozhatott vele.

Ez hogy is függ össze?

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Fúú ... akkor lehet ezért adja nyomottabb áron. Az alap, hogy nem szakszervízben csináltatnám meg, ott csak a lehúzás megy. Mondjuk ha kérnének érte 50ezret az már egészen vállalható. Gyorsan guglizok is egy kárpitost.

50.000-bõl maszekban biztos megvan. Azért alkudj még belõle, hátha.