Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vannak ezek a sportos féktárcsák:

Posted Image

na. egy régi a6-on láttam ilyet ma. azaz majdnem ilyet, mert ezen a hûtõcsíkokat flexel marta bele a gazdája. ráadásul 99es gyártású szarrá repedezett gumik voltak rajta. ja, és taxi az autó. korrekt?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Porsche Múzeum, Stuttgart képek
Aki teheti látogassa meg, kb 5 órát voltam benn de 2x ennyit is simán elbámészkodtam volna :D

én is voltam pár hónapja, imádtam :)
de ha már stuttgartban van az ember, akkor a 7 szintes mercedes múzeumon sem árt átmenni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

úúú, sunáznám:

:-)

Eladó használt CADILLAC DEVILLE Calais Coupe, 1967-es (1. hó)

Lowrida' : D A városban is van egy hasonló, de az hülyegyerekesítve lett.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
úúú, sunáznám:

:-)

Eladó használt CADILLAC DEVILLE Calais Coupe, 1967-es (1. hó)

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Csatlakozom!
Az ezüst szappantartók, az öreg pályagépek, a Dakar porsche... és amit sosem hittem volna, de legjobban az amerikás "British racing green" 911-es. Valami klasszikusan gyönyörû az a kocsi! Fél éjszaka csemegéztem Te genya, de megérte. Köszi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Aki teheti látogassa meg, kb 5 órát voltam benn de 2x ennyit is simán elbámészkodtam volna :D

na ezert most nagyon irigyellek :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

uhh, van pár gyöngyszem

no de jól látom? 1,5ös turbómotor 6 henger és 800 ló?!?! és mindezt 85ben, báázzzeee

ja és áruld már el mit keres ott 1 zafira? audi ok, mercin azért +lepõdtem, de egy zefira!?

Régebben valahol kiállítottak egy pici Fiatot. 1000 köbcentiméter, és ugyanennyi lóerõ, valamikor a '80-as években készült az is :) Megpróbálok utánakeresni, valamelyik A-M számban is benne volt talán.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

uhh, van pár gyöngyszem
no de jól látom? 1,5ös turbómotor 6 henger és 800 ló?!?! és mindezt 85ben, báázzzeee

Áhhh, csirke!:D
A Formula–1 legerõsebb motorját a BMW készítette el 1984-ben, amelynek teljesítményét 1400 lóerõre becsülték.
Az is 1,5-ös turbó motor volt és széthajtott BMW 1500-as autókat beleztek ki, olyanokat, amikben legalább 100 000 km volt már mert úgy gondolták hogy ami annyi idõ alatt nem repedt meg az nem is fog. Na azok voltak a szörnyetegek, Piquet 83-ban VB-t nyert vele. A mai autók ahhoz képest kezesbárányok.

Mire megírtam, megelõztek.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Voltak 1400 lóerõs Hondák meg BMW-k is...

a végén abban a pár kocsiban meg elvileg mindben van vmi porsche fejlesztés,de hogy a zafirában mi azt már elfelejtettem
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
uhh, van pár gyöngyszem

ja és áruld már el mit keres ott 1 zafira? audi ok, mercin azért +lepõdtem, de egy zefira!?

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a mûvelet sikerrel zárult.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Ki kéne valahogy szedni a helyérõl a rádiót és ugy szétszedve a kazettát kiszedni.
Lehetséges?

Van a magnón az a négy lyuk az elején abba tolj bele valamit ameddig bírsz, és hátulról nyomd a magnót elõre elvileg így ki kéne jönnie. Csak ha jól emlékszem akkor ha ismét használni szeretnétek kell majd a "security" kód
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Ki kéne valahogy szedni a helyérõl a rádiót és ugy szétszedve a kazettát kiszedni.
Lehetséges?

Ha másképp nem megy, akkor lehet. Ki kell szedni a középkonzolból, be kell vinni autóhifis / elektromûszerész stb üzletbe és megoldják olcsóért. Itt legalábbis. A régi Corsák meg jók, nekünk is volt :)

A Honda meg húzós lesz, dobot kell cserélni, mert a mostani olyan vékony, hogy nem lehet hegeszteni, csoda, hogy eddig nem lyukadt ki magától. 35k és szervízköltség, idén nem lesz monti :/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lenni nekünk régi Opel Corsa, aztán van benne egy kazis rádió, gyárinak tûnik, aztán beleragadt egy kazetta ami nem akar kijönni, de nagyon ki kéne neki jönni. Rádiónak elég ha a rádió funkciója mûködik.

Ilyen õrségi vacakról van szó...

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Lehetséges?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
No ez az, amiben nincs tapasztalatom. Az új kéder árából veszel egy donor kettest. Használtan ilyet vásárolni rizikó - ugyanolyan rossz lesz. Újra van kontakt, de az meg nem kevés pénz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
thez:
komoly gondjaim lettek tetõkéderileg. /golf II 5 ajtós kasztni/
Kéne fasza kontakt vw bontóra, vagy ha naon muszáj jóárasított újra, vagy bármi tüftig megoldásra!

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

a bontott ugyanilyen színû kaszni elemekkel az a baj, h sosem lesz az ugyan olyan színû...kivéve nagyon fiatal kocsiknál

13 éves kocsinál már szerintem nem sokat számít. Engem legalábbis nem zavar, ha eltér a kasztnitól, csak legyen egyben, mert ez így most elég tré. Jobboldalt eláll a kocsitól egy jó 5 centire. Az a fontos, hogy motorikusan legyen egyben, és szerencsére eddig nem volt vele gond.
Azért így már sokkal nyugodtabb vagyok, mint tegnap, köszi Thez :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
a bontott ugyanilyen színû kaszni elemekkel az a baj, h sosem lesz az ugyan olyan színû...kivéve nagyon fiatal kocsiknál