Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
bocs a dupla hsz-ért

Sokat ment itt a téma a kazetta-jack átalakítóról, meg hasonlókról. Sztem van itt vmi ami érdekes. Nem tiszta hogy hogy ad ki hangot, de érdemes vetni rá egy pillantást. És töltõnek sem utolsó.

http://www.bluefish....?kod=ARBARAT_04
Meguntam az aláírásom....

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
944 nekem is nagy vágyam/szerelmem. Eccer majdnem beruháztam egybe, iszonyat olcsón adták volna, de rendesen lett volna mire költeni rajta (pl csiga és genyerátor az alapból kuka volt, belsõrõl nem beszélek, de mondjuk felnik meg karosszéria nagy része hibátlan vt). A tulaj nem értett nagyon hozzá (pont ezért lehetett vna még alkudni, hogy kérem hát erre sokat kell költeni), örökölte, nem volt használva 5 éve. És aranyszínû volt :), még a második szériás Turbo, aminek nem vt lámpája az index alatt (sztem az ronda). Volt benne kb 50-60000km.

:(

De aztán jött hogy jó lenne lakást is venni. Uh elköltöztem otthonról inkább, és a 944 maradt jövõ idõben. És az elõbb említett Olee-féle okok miatt nem most lesz restaurált porschém.
Meguntam az aláírásom....

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
jaj jaj régi szép idõk. mikor az ember nem építkezik, a szülõknél lakik, szinte semmi költsége nincs. de rég is volt.:)

Feltöltött kép

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

944? abban soros motor van, az nem porsche:p ;)

Pont azért a legjobb.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Révi: behozni most is be tudom hozni elvileg az autót, csak forgalomba nem helyezhetõ... szarral így is televagyunk, forgalombahozni meg ugyanannyi esélye van mint amúgy...
aki ügyes annak bármit, aki meg nem az úgyse kerül ki az utakra...:)

Szerelõ barátodék még mindig aktívak?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Én nem örülök neki, mert a többség nem a normális állapótu autókat fogja hozna hanem a sok szar romot, ami nem hiszem, hogy hiányzik az útjainkra...

944? abban soros motor van, az nem porsche:p ;)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
xarul de büszkén:(

sajna 2 hobbim van, egyik költségesebb mint a másik. sajna a bringázás van elörrébb, így egy jó fej, 2 13-as szóró csipcsippel, a többi meg itt figyel a lakásban(250es erölködõ, meg a mély). kéne valami jó szett, csak a nagyonjó újonnan drága, a golf meg nem fogadja kiválóan a szórókat. kiemelõkeret, meg purhabos ajtó, meg hasonló blõdségek. ha valakinek lenne valamilyen értelmes okból kiszedett jó zenéje autóból, azt pl nagyon szívesen átvenném reális összegért, de újonnan nem akarok most beruházni semmibe sem.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
és zene ügyileg hogy állsz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
régi erõs fapados autónál nincs jobb
szerintem.
kiváncsi leszek rá:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
én ha kell, akkor eladom a c5-öt is, csak érkezzenek már meg a kovácsolt dugók, meg hajtókarok. ebben akarok megdögleni.:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
megértelek:)
idõvel...
én is így tervezem majd, ha már futja egy rendesre is, apró darabokra, és restaurálás.
idõ, idõ, kis pénz, és megintcsak idõ...
ami egy autóval nem jön össze:(
sajnos.

de arra a 944re kiváncsi leszek majd egyszer ha sikerül:)

mikori?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
nekem most egy bontott 944 esem van. egyszer talán autó is lesz belõle. nagyon régi vágyam volt egy ilyen.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és milyen igaza van!
én csak 2-t vennék belõle, meg egy passatot:)
(egy cabrio meg egyet télre, keménytetõset:p) <-- ha nincs elég hobbija az embernek, vesz egy régi autót:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
volt nekem anno egy osztálytársam. vállalkozás órán a tanár kérdezgette, hogy ki, mit csinálna 3 millió Ft-ból. Erre õ: vennék belõle 15 szakadt egyes golfot.
vérbeli vállalkozó a csávó.:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
alap:D
igy is van most épp 2-m, de lesz ez még ígyse:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
roncstelepet szertnél nyitni?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez kegyetlen jó hír:) jön az egyes dögivel majd.(mondjuk ígyis)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
el fogják húzni amíg csak lehet, ebben biztos vagyok
rengeteg módja van az ídõhúzásnak sajnos:(

de mivel alapvetõ eu törvényekkel ütközik, így elõbb vagy utóbb muszáj lesz a magyar államnak végrehajtania a módosítást
Autist Team:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Totalcaron olvastam egy cikket miszerint most van sürgõsséggel egy törvényjavaslat az országgyûlés elõtt, arról hogy ezentúl 1996 elõtti autókat is be kell engedni az EU-ból, különben komoly bünti. Légyszi ha valaki hamarabb talál rá a törvényre mint én, szóljon már, mert már ki van nézve a tgk.
Köszi :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
...plusz a rezsióradíj "kicsit" több és az alkatrész árai barátságtalanok.
Bátyám 2000. körül alkudott 700.000 (!) forintot az RS Octavia árából - pedig akkor nem volt ekkora eladási kényszer a kereskedõkön... 3 hétig "beszélgettek", de meglett (ha márkakereskedõ ismerõsöm igazat mondott akkor övé volt az elsõ céges RS annó). Ha a cimborádnak "pénz nem számít" vegyen Passat. :)
"In idem flumen bis non descendimus"