Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Started by
lor
, 2006. January 12. 04:15
Posted 2007. March 29. - 14:35
hogyan vezessem okosan? Holnapután pattan fel 4 bicó az 1,6os Daewoo tetejére, ne kelljen már a gyatyámat benzinre költeni...
vendég_Charon_*
Posted 2007. March 29. - 14:34
Posted 2007. March 29. - 14:26
azért 3 liter nem ugrik rá...
de a bringák miatt vegyek kamiont? azzal nem lehet parkolóházban gengelni
de a bringák miatt vegyek kamiont? azzal nem lehet parkolóházban gengelni
Posted 2007. March 29. - 14:25
(A múlt havi "Klikk"-ben ajánlottam a csákó webszájtját.)
Ez meg nagyon mesterkélt meg minden egyéb, de akkor is zseniális:
http://www.dailymoti...on-at-top-speed
pontosan igy kepzelem el nyugdijaskoromat.
35evesen
najo, nem, mert a porsche feher lenne, a kerekek meg feketek :matrix:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 29. - 14:04
(A múlt havi "Klikk"-ben ajánlottam a csákó webszájtját.)
Ez meg nagyon mesterkélt meg minden egyéb, de akkor is zseniális:
http://www.dailymoti...on-at-top-speed
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2007. March 29. - 14:01
Posted 2007. March 29. - 13:52
Legdurvább:
http://www.italiaspe...crash/1005.html
"Stefan Eriksson allegedly crashed a red Enzo at 162 mph on Pacific Coast Highway, slamming into a utility pole and slicing the car in half. Here he is seen by an ambulance after the incident."
http://www.italiaspe...crash/1005.html
"Stefan Eriksson allegedly crashed a red Enzo at 162 mph on Pacific Coast Highway, slamming into a utility pole and slicing the car in half. Here he is seen by an ambulance after the incident."
Posted 2007. March 29. - 13:45
aztán majdnem felháborodva mondta, hogy õ szinész és nem autóversenyzõ, (nem lehet elvárni tõle, hogy az úton tudjon tartani egy autót...) örüljenek, hogy neki nem lett baja...
Posted 2007. March 29. - 13:44
Posted 2007. March 29. - 13:40
Posted 2007. March 29. - 13:36
Posted 2007. March 29. - 13:34
ja thez:
közben eszembe jutott, hogy feleslegesen izgulsz a fogyasztáson, ha Ventót akarsz és felteszed a tetejére a bringákat fékezõszárnynak.
úgy garantáltan 3L-t rápattintasz minimum
közben eszembe jutott, hogy feleslegesen izgulsz a fogyasztáson, ha Ventót akarsz és felteszed a tetejére a bringákat fékezõszárnynak.
úgy garantáltan 3L-t rápattintasz minimum
Posted 2007. March 29. - 13:31
tökre félre lett értve.
célokról, értékrendekrõl, gondolkodásmódról volt szó, meg hogy kinek mi a fontos.
senki nem mondta, hogy hülye aki drága kocsit vesz.
de ha létezik az a jelenség, hogy irigység, akkor létezik az is, hogy aki meg drága kocsira hajt, rögtön felkapja a vizet, meg irigységet kiabál, ha valaki máshogy gondolja...
ez is egy magyar jelenség - irigységet kiabálni, nem?
akkor engem melyik "klubban" minek néznek, ha XTR-rel és corsa-val járok? irigy, vagy sznob?
célokról, értékrendekrõl, gondolkodásmódról volt szó, meg hogy kinek mi a fontos.
senki nem mondta, hogy hülye aki drága kocsit vesz.
de ha létezik az a jelenség, hogy irigység, akkor létezik az is, hogy aki meg drága kocsira hajt, rögtön felkapja a vizet, meg irigységet kiabál, ha valaki máshogy gondolja...
ez is egy magyar jelenség - irigységet kiabálni, nem?
akkor engem melyik "klubban" minek néznek, ha XTR-rel és corsa-val járok? irigy, vagy sznob?
Posted 2007. March 29. - 13:28
Csak annyira, mint a thez sima ketyegõs diesel Ventoja:DMiota Thommey linkelte a 2.1 -es Cherokee -t, azota gondolkodom hogy mennyire lomha lehet az a jargany olyan kis motorral
Hát nem lehet egy nagy durranás az a motor a 2 tonnához, de van még opció 4L-es gázzal...a tulajok szerint az is megvan 12-bõl gázzal 16...ott meg van erõ, és még mindig a teljesárú vonatjegybõl utazol...
Posted 2007. March 29. - 13:06
Olee:
Mondom, hogy félreértesz...
Nem mindenki "vállalkozó" (bár lassan de...), próbálj picit elvonatkoztatni.
(Az a 2.7T nálam volt egy darabig, és vérzõ szívvel adtam vissza - kib***ott jó kombi volt. Ja, mondhatod hogy hülye vagyok...)
Mondom, hogy félreértesz...
Nem mindenki "vállalkozó" (bár lassan de...), próbálj picit elvonatkoztatni.
(Az a 2.7T nálam volt egy darabig, és vérzõ szívvel adtam vissza - kib***ott jó kombi volt. Ja, mondhatod hogy hülye vagyok...)
Posted 2007. March 29. - 13:02
Miert is off? Topic cimeben: "vagyak es a tobbi"
Najo, csak kukacoskodok, ertem en hogy off
Miota Thommey linkelte a 2.1 -es Cherokee -t, azota gondolkodom hogy mennyire lomha lehet az a jargany olyan kis motorral
Najo, csak kukacoskodok, ertem en hogy off
Miota Thommey linkelte a 2.1 -es Cherokee -t, azota gondolkodom hogy mennyire lomha lehet az a jargany olyan kis motorral
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2007. March 29. - 13:01
Ezt nem értem, hogy miért off. Szabadonfutóban vagyunk, hírek, vágyak......
Az egyébként egy téves eszme, hogy a jó kocsiknak azért van a lízingcégnél a törzskönyve, mert a tulaj nem tudná kifizetni a kocsit.
Akinek saját cége van, az pl. elég nagy marha kell legyen, hogy egyben kp. vásároljon kocsit.
Az egyébként egy téves eszme, hogy a jó kocsiknak azért van a lízingcégnél a törzskönyve, mert a tulaj nem tudná kifizetni a kocsit.
Akinek saját cége van, az pl. elég nagy marha kell legyen, hogy egyben kp. vásároljon kocsit.
Posted 2007. March 29. - 12:56
...és akkor szétoffoljuk a topikot.
Olee:
Tökéletesen félreértetted mindazt amit írtam.
(Egy A6 2.7T lehetett volna annó a kocsim - részletre, helyette van a jelenlegi - és a törzskönyve is nálam.)
Olee:
Tökéletesen félreértetted mindazt amit írtam.
(Egy A6 2.7T lehetett volna annó a kocsim - részletre, helyette van a jelenlegi - és a törzskönyve is nálam.)
Posted 2007. March 29. - 12:52
Így-így. Régebben én is úgy gondoltam, hogy pl egy Audi az csak drága VW vagy Skoda...volt Golfunk (használtan), aztán lett Fabia (újonnan, céges), majd lett Audi (újonnan, céges)...ég és föld a különbség...Pedig valószínûleg van különbség egy M6-os és egy Felicia között másban is, mint az ár.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme