Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem szólnék bele a céges - nem céges dologba, de szerintem nem az a lényeg, hogy ki volt az elõzõ tulajdonos, cég, vagy magánszemély, lényeg az, hogy hogy használták.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

azt hiszem nem az a 60-80 ezer fog megakadályozni, hogy kipróbáljam, igazuk van-e
http://www.dieseltun...i/page0003.html

Engem a honlapjuk akadályozna meg.

" 2. A lehetséges maximum. Teljesítménynövekedés 60-80%.
Természetesen nincs garancia, van viszont hihetetlen gyorsulás."

Ilyesmire magára valamit is adó cég egyszerüen nem vállalkozik. nekem 210-böl 230-at még megcsináltak csupán software-es beavatkozással a 252-höz már nagyobb töltölevegöhütö és más kipufogó kellett.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
csak ne cégest!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én most ezzel szemezek: http://www.hasznalta...creenwidth=1280

Kifogás?

(aktuális csak decemberben lesz, de elméleti síkon most...)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

azt hiszem nem az a 60-80 ezer fog megakadályozni, hogy kipróbáljam, igazuk van-e

sima 1.9 tádé, ami ugye barátok közt is 75 .

és ebbõl nem 3-5%, vagy 100 lóerõ lesz, hanem még nem keveset kell hozzáképzelni.

És valós, és mûködik is.

Míg a motor fix, mely be van írva a forgalmiba, motorszám se változik, valamint a térfogat sem éppen....

igaz kicsit kormol, de amíg kamazokat, és kamionokat, BKV és egyéb buszokat hagynak közlekedni, addig ez is elenyészõ.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ha nem gond a pénz, ne egy ilyen ványadtat vegyél, hanem OPC-t:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

en amugy arra lennek kivancsi, hogy hogyan lesz a 75 lovas gepbol 95-100
erre szoktak azt mondani, hogy aki 3-5%-nal tobbet hazudik az nagyon meresz!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Itt a nagy különbség az, hogy egyébként milyen állapotú az autó...mert nekem mind 100%-os menetbiztonság szempontjából...de sokaknak nem...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah amikor haver atepitett nivajan nem volt par napig csak egy rendszam.
olyankor tudtuk, hogy epp vizsgazik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

mondjuk gyanus volt hogy a gépet leginkább szerszámtartó állványnak használták...

ismerõs... :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
legutóbb mikor csináltattam zödkártyát még a pözsónak, átmentem itt a szomszéd utcába , mondom a gyerekenek zöld kártya kéne stb....jó hozzam vissza délután...ok visszamegyek, nyissam fel a motrháztetõt, gyerek belenéz, kéri a forgalmit, eltünik az irodában, 5 perc , hozza a kész zöldkáértyát...

mondjuk gyanus volt hogy a gépet leginkább szerszámtartó állványnak használták...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
El is vágnám a torkát, ha bármelyik autómat lepadnózná üresben...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én múlt hónapban voltam zöldkártyázni. Nem rakták bele a szondát a kipufogóba, csak kb. mellé, és úgy ki is jöttek a jó értékek...
Mondjuk azért eléggé nagy baromság ez a mostani zöldkártya vizsgálat. Tiltáson forgatják a motort 10 másodpercig, aztán pihi, megint pörgetés. Ha nem pörög fel eléggé, akkor az a baj, ha túlpörög, akkor az. Tavaly egy 1.7D-s Astra nem bírta tartani a fordulatot. Állítgatták, állítgatták, aztán végül meglett neki. Pedig füstölt, mint állat. Akkor az enyém simán átment szondával a kipufogóban.
Elõtte évben meg kinézték a könyvbõl a jó értéket.
Most azért kell ilyen baszakodást csinálniuk, mert fel kell küldeni a kinyomtatott eredményt Bpestre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem a csippelt (olcsón)motorok az esetek nagy részében ontják a füstöt, ergo észreveszik...és nekem szét volt jõve a kipuf, nem volt mérhetõ semmi. 3000huf csávónak, oszt ennyi.
Mûszakira el sem viszem a kocsit...+10 rugó+rendszám forgalmi. Nem mászok át a városon azért, hogy a lámpában az E betû hiányába belekössenek...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
igen én is így sejtem/érzem/tapasztalom...
akkor a te szerelõd korrekt volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

azt tom, hogy 3 perc, meghogy szart sem ér az egész - ez is csak egy bevételi forrása a szerelõknek...pardon mutyizó alkatrészcserélõknek (tisztelet a kivételnek)
hameg van róla papír akkor jólvanakkor, csak errõl nem volt szó....és ha még a mûszaki állomás is szarik rá, akkor pláne jólvanakkor :D

más: azt tudja valaki, hogy az igaz e lehet e, hogy a vizsgaközpontokba (fõleg Bp.), ha most jelentkezek vizsgára, akkor kb szeptember végére tudnak idõpontot adni?
vagy ez is csak a szerelõk rémhírterjesztése az autónkénti 18-20 ezer Ft potyabevétel reményében?

ez olyan hogy én vizsgáztattam a seatot, felmentem a szerelöhõz mondom 1 hét múlva jár le /csütörtökön/

felemelte a telefont - csokolom "Gizike" jövõ keddre kéne egy idõpont- 11 óra ? OK

pár nappal késõbb másik szerelõhöz vitte a fater a micut vizsgáztatni, másfél hónap.....

és ugyanúgy pomázra vitték mind2-en...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nagyobb teljesítmény elérése érdekében vminek még nõnie kell... az meg a fogyasztás szokott lenni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

zöldkártya meg 3 perc. szonda be, érték leolvas, kinyomtat, kész.
de ha van papirod az átalakitásról, akkor lehet elvileg bármit.

azt tom, hogy 3 perc, meghogy szart sem ér az egész - ez is csak egy bevételi forrása a szerelõknek...pardon mutyizó alkatrészcserélõknek (tisztelet a kivételnek)
hameg van róla papír akkor jólvanakkor, csak errõl nem volt szó....és ha még a mûszaki állomás is szarik rá, akkor pláne jólvanakkor :D

más: azt tudja valaki, hogy az igaz e lehet e, hogy a vizsgaközpontokba (fõleg Bp.), ha most jelentkezek vizsgára, akkor kb szeptember végére tudnak idõpontot adni?
vagy ez is csak a szerelõk rémhírterjesztése az autónkénti 18-20 ezer Ft potyabevétel reményében?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
http://www.powertuni...tor/autok30.htm
õk a 75 lóerõbõl 88-at ígérnek az Opel esetében.
gondolom rob is csak nagyjából írta, amit írt.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
miert a zoldkartya nem ugy mukodik, hogy viszed a rendszamot nemsoka meg kesz a zoldkartya?
8-)
a muszakinak meg van egy kulon 2eft-os koltsege.

en amugy arra lennek kivancsi, hogy hogyan lesz a 75 lovas gepbol 95-100
erre szoktak azt mondani, hogy aki 3-5%-nal tobbet hazudik az nagyon meresz!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...