Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
MGF, MR2 - középmotoros és kevésbé kapcsolódnak hozzá elõítéletek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

lcs:te meg vegyé meridát:)

az ember sokkal jobb érzéssel tölt el napi pár órát abban az autóban, ami a szíve vágya volt, mint egy tök jó, de érdektelen autóban (pl. astra)

f.szom, csütörtök lett a szerdából...

ja hát ha örömautó kell.....

de õ ítt nyûg egy éve, hogy költségek, meg jaaj ezmegaz... hol itt a szivevágyaautó? :)

a bringát én más miatt tartom és kihasználom a többlet képességeit és nem másfél, meg kétmilliókról van szó....dehát Neked kell ezt magyarázni? igen ;)
corsahoz képest amúgy szívemvágya lenne egy astra :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
leszokhatnátok már arról, hogy pont a G astrát hozzátok fel átlag, érdektelen autó példának! /oke az! :D
de nekem is az van, ráadásul kombi, de befér a bringa meg a buzi nagy bogrács a bringás nép kajáltatásához! Nyáron meg szép polír alufelnivel feszít és jobban is néz ki mint a szomszéd fód pókusza a dísztárcsával :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
TT-t sosem vennék. Buzis. :D Akkor már inkább 1.8 turbo A3. Vagy egy picit nagyobbat dobbantasz és S3! ;)
Erõs, fütyül, szelep rá és még állatul csattog is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lcs:te meg vegyé meridát:)

az ember sokkal jobb érzéssel tölt el napi pár órát abban az autóban, ami a szíve vágya volt, mint egy tök jó, de érdektelen autóban (pl. astra)

f.szom, csütörtök lett a szerdából...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Amióta megnyitották itt a fóti úton az automata kutat csak ott tankolok.
Kártya bedug, pénz levesz, kút kiad annyit amit kifizettem és megyek tovább...
senki nem kérdez, nem ajánl, nem állok sorba. Imádom:)
remélem egyre több helyen lesz

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
milyen kocsikkal jártok ti? :) mijénkben 126 ezer után semmi baja a szilenteknek

98-as van a Jet-nél, az Agipnál és egy két essonál, mi a jetest éreztük a legjobbnak

rob: sztem Te egyfajta perverz vagy. most az a legújabb baj egy autóval, ha alapból belefér 4 ember? hátöcsém ennyit pöcsölni egy szaros használati eszközzel... vegyél már egy ford fókuszt vagy egy astrát vagy egy corollát és boldog autótulaj leszel meg nem fogsz azon aggódni, hogy buzinak, csajnak, sztájlisztnak, charlie-nak, vagy buta izomautósnak tartanak :icon_roll ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a 4 eves 45ekm-es csokanak mond meg, hogy vezermuszij csere most.
nincs benne sok km de idos, igy ha nem akarja, hogy kocolodjanak a szelepek hajra.

audikban is alu lengokar van /rs/ az is kb 10-20ekm-kent csere.
olcso is nagyon

passat turbok sokan 90ekm korul jottek be aztan mindenkinek beszart a turbo.
es egybol tudtad miert allt felre az utcan a passat, meg azt miert adtak el a nemetek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az üzemanyagot nem szoktuk a fenntartási költségek közé sorolni. Inkább azt, hogy a TT-ben elöl oldalanként 8 szilent van és 10 ezer darabja. Na most ez tökéletes zajtalanság német autópályán. Itthon pedig 10 ezer km-ként 200 ezer Ft futómûre. Ez csak egy példa volt. Nem beszólás volt. Figyelemfelhívás volt. Csak olyan kocsit szabad venni, amit MEGFELELÕEN karban is tud tartani az ember. Az itthoni kocsik nem azért szarok, mert a magyarok nem tudnak vezetni, hanem mert a tulajok a különbözõ hitelek miatt olyan kocsikat tudnak venni, amit nem bírnak 100% osan fenntartani, ezért egyre több hibájuk lesz.

Ja és még valami: kéretik többet nem beszólni nekem, hogy hú mennyi pénze meg stb. , mert hülyeség. Olvassátok csak el a saját írásaitokat. Én pl. nem tudnék mindennapos használatra fenntartani egy Audit.

Ezek teljesen igazak a 2-10 éves passatokra is.
Oldalanként 4 aluminium lengõkar (benne a szilent-tel), darabja huszonegynéhányezer/db, BP-i utakon max. 20.000km élettartam. Utángyártott 12.000/db, fele vagy annyi sem élettartam. Választhatsz.
Hozzáteszem, amikor haver megvette a németeknél 190.000km-el, még az eredeti volt benne és jó volt. Az utakról ennyit. Aztán a légtömegmérõ egy másik mese volt. És volt még sok mese, pl turbó, automata váltó.....

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Rob:
Egyik cimborámnak is TT-je van, 1,8t 150 lovas alapmotorral. Õ nagyon kíméli, 4 éves lesz és 45ezer km van az autóban.Lehetnek gondok a vezérmûszííjjal, valamint a luftmassenmesser-rel. (levegõmennyiségmérõ) Persze rendszeres és gondos szervízeléssel az esély csökkenthetõ. Benzinre nem kényes, 95-öst kap, jó az neki. Kint (Németországban él/élt) sok idõsebb ember mászkál TT -vel, akik ugye imádják, meg sok fiatalt látni, viszont azok tuningolják is. Hátsó ülésre ha nagyon muszáj bepaszírozhatod az ellenséged, de egyébként felejtõs.Csomagtér elég nagy ha pakolsz az ülésekre is. :D
Futómû elég feszes, de nem éreztem kényelmetlennek. Lõrés szerû oldalablakok miatt kicsit körülményes a kilátás, engem kissé zavartak. (mintha harckocsiban ülnék). Fogyasztás nála 7,4l az átlag 45ekm-re (rengeteg autópályával), 90km/h-nál épp 6litert ír a computer, városban 8,5-9l
De szerintem is szép autó! És ha ez az álmod ne habozz. ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL-nek
http://www.carstylin...er.php?id=48184

Azthittem mán ezt linkeled:
http://www.carstylin...ower.php?id=624

a fehérrõl meg annyit, hogy volt róla fotósorozat clubbon, és osztrák autó. de nyilván menõ 14éves (?) fejjel beregelni a képeket carstylingra.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Posted Image
Hát igen. 1.5 éve láttam egy ilyet 3 milláért. Turbós. 3.6-os. 4.8/280. De nem a számok a lényegesek. Az a hang....
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a turboban az a legjobb ahogy sipol :)

meg rohadt bunteto tud lenni ha az van irva a kocsid hatuljara. persze akkor nem ha az van odairva hogy 1.7tdi

hanem

Posted Image
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Engem akkor szerettek, mikor beálltam középre, és jobbról 100L gázt, balról 70L benzint tankoltam:) Kutas kérdezi hová? Mondom Ausztria. Határig kitart? He-he...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Egy hónapban kb. 100 litert tankolok, így 5.000 Ft a különbség, na bumm. :)

Ja, végülis ez tökmind1 :D alig van különbség:p

zOrg: rám meg pont fordítva néznek hülyén, hogy minek ebbe a romba 100-as. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Érdekes, én is 100-assal járok, de csak mert nincs már értelmes 98-as, meg végülis mindegy, hogy 289, vagy 340 egy liter. :) (Ja, 95-öst nem szeresse, amióta szét lett berhelve.)

Benzinkutas szokott támadni, ha hátulról érkezik és látja a motorjezést. Rögtön felcsillan a szeme: "Miért nem prémium benzint...?"
Két dolgot szoktam mondani, ez hamar lehûti õket:
Egyrészt az én motorom gyárilag 95-ösre optimalizált
Másrészt köszi, de mindig magam tankolok.
"In idem flumen bis non descendimus"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

meg végülis mindegy, hogy 289, vagy 340 egy liter. :)

Ja, végülis ez tökmind1 :D alig van különbség:p

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Érdekes, én is 100-assal járok, de csak mert nincs már értelmes 98-as, meg végülis mindegy, hogy 289, vagy 340 egy liter. :) (Ja, 95-öst nem szeresse, amióta szét lett berhelve.)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hogy ajanlottam barkinek az impit.
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Egy: Nem tudom, mikor olvastad tõlem hogy az mekkora ûûûber - viszont a te ámerikás "véleményváltozásod" érdekes volt.
Másrészt: nem RS-em van.
Három: ...

Nem kell minden hsz-omat személyes támadásnak venni:D
1:Nekem mindig is ezek voltak a favoritok, csak pont a sztereotípiák miatt nem is mertem még nézegetni sem. Meg a szervízhátteret sem egyszerû összerakni hozzá. Van elõnye, hátránya, de persze fel emelem a szavam, mikor fikázzák, ha nem okkal. De ezzel itt mindenki ugyanígy van (Subi, Clio, VW, stb)
2: nem neked volt címezve, nem tom mindek vetted magadra? Itt mindenki turbót akar (ugye Thez), és a TT-bõl is van az. Ha nem is RS
3: mi is?...