Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Jó majd ha veszek egy Maser-t szarok erre addig meg éljen a hely:)

Biztos? ;) http://totalcar.hu/m...8.02.11.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
kombim volt kombim van, és sosem lesz más csak kombi féle kocsim.
Más tipusú kocsiban rosszul érzem magam olyan közel vannak a dolgok hátrafelé:)
Jó majd ha veszek egy Maser-t szarok erre addig meg éljen a hely:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Kombit viszont abszolút feleslegesnek tartok. Évente pár alkalommal, ha kihasználnám (versenyre utazáskor), azonkívül csak teher. Szóval nem üzemszerûen vinnék sok cuccot, csak ha kell, elférjen minden.

ha a kombit feleslegesnek tartod, legalább egy 5ajtós kocsit érdemes nézni, mert az a magasságot leszámítva pont olyan jól pakolható mint a kombi. a szedánba meg hiába hajtom elõre a hátsó ülést, mert útban van a hátsó ablak, sõt van olyan kocsi amiben az ülés mögött van vmi keresztmerevítõ vagy nemtom mi. pl.: thalia

bár szerintem azért az évente pár alkalomér is megéri ;) és a tudat, hogy ha kell vmi nagyott vinni, befér. Tommy passatjával egy 2m magas hûtõt hoztunk haza Kõszegrõl (persze nem állítva, muhahaha) és simán csukódott a csomagartó. használt auto nem drágább attól, hogy kombi. nem beszélve arról, hogy a csajok is szeretik a lehajtott hátsó ülés által okozott örömöket :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez a kombi dolog egyedül attól függ, hány éves vagy, és mennyit mászkálsz az autóval.
Na meg hogy mennyire gondolod elõre az "új" autót.

Ha tehetném, én már most kombit vennék. Miért is? Mert utálom kint utaztatni a bringát, és a kereket is kivenni. ajtó kinyit, bringa bedob. Még a kesztyüt se vettem le, de már indulhatok is.

2 éven keresztül nap mint nap szétszedtem a dh gépet.. eskü ettõl többet kopott, mint a használattól :) És sose többet ilyet.

(és ugye bringásnak ez az elsõdleges kérdés.. :P)

és nem eszik annyival többet (fõleg a dízel) mint amivel nagyobb :) De ezt Tomidny fogja tudni inkább ecsetelni.

(nekem másfél tonnás dobozos eszik 8 körül vegyesben)

(pályán 6-7 között, ha nem taposom neki - bár sose értettem miért ezt az adatot mondja bárki is :))

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

hát ha 1.8 akkor inkább passat és abból is 2.0, a jetta nagyon szarul pakolható. és Tomyféle passat meg télleg elnyûhetetlen! és az a jó a régi kombikba, hogy azokra egyszerûen "hozzáraktak" egy nagy téglalapot és így télleg nagy a csomagtartójuk.

Én pont a másik oldalról közelíteném a kérdést. Mekkora autóra van ténylegesen szükségem, és azt mekkora motor mozgatja rendesen?

Lada csomitartója elnyel 2 bicajt, + pár táskát, felette tartón még egy bringa, így 3 ember cuccokkal együtt elférünk benne, nyugis országúti tempóban 7l-es fogyasztással.
Kicsit utánanéztem, kb. 200-ból fel lehetne újítani: kijavítani a még kevés rozsdás részt, futómû, motor és hajtás feljavítás (most sem rosszak!), némi optikai tuning, fényezés, és lenne egy jó Autó belõle, pár évig, utána már remélem telik drágábbra is.

Igazából nem tudom, mi mellett döntsek. A Zsigát kedvelem, nehezen válnék meg tõle. Szívesen áldoznék rá, hogy még tovább hajthassam.

Kombit viszont abszolút feleslegesnek tartok. Évente pár alkalommal, ha kihasználnám (versenyre utazáskor), azonkívül csak teher. Szóval nem üzemszerûen vinnék sok cuccot, csak ha kell, elférjen minden.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tata considers acquiring stake in Ferrari :D

Ratan Tata, the Indian businessman who’s been making lots of headlines lately, reportedly expressed an interest in buying a stake in exotic car maker Ferrari. Tata said Luca di Montezemolo, chairman of Fiat and Ferrari, has invited Tata to Italy, to explore the design and luxury sector opportunities.

Tata is no stranger to diversifying his portfolio, already in talks with Ford to buy its Jaguar and Ford divisions, due for an official announcement any time now. He also sits on Fiat’s board and has an alliance with Fiat in India as well as with the Benetton group and furniture maker Poltrona Fraum, according to Italy’s Finanza e Mercati daily. Fiat owns 85 percent of Ferrari, with an option to buy another 5 percent by the end of July.

"I have two passions in my life: cars and aircraft. I've always dreamed of being a fighter pilot and I confirm the desire to participate as a shareholder in Ferrari," Tata said in an interview in Italy’s L'Espresso weekly.

In another statement, Tata says the Ferrari chief piqued his curiosity, as Tata believes the two share a vision and make similar purchases, most likely not referring to everyday items.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A 11., megy a sötét szín a kocsihoz, bár jobb lenne egy egyszerûbb 5 küllõs ilyen sötét színnel.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
5, 9, 15

ne haragudj, hogy õszinte leszek: a kocsi vonalai nem igazán tetszenek, meg a felnik se, de ugye nem ez volt a kérdés... :)
amúgy stílusban tényleg az fentiek mennének hozzá legjobban szerintem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem is a 23-as lenne a nyerõ, színben is. Akkortájt a 3 küllõs felni volt a menõ, de az ****. Jó lenne látni az autó orrát is.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Toltam fel néhány képet ide:
http://kep.tar.hu/thommey/50561286#2
szerintetek melyik felni állna jól?

Ha nagyon pimpfelnit akarsz, akkor szerintem az 5. képen levõ (ver27.jpg). Annak a vonalai szerintem jól illenek a kocsihoz.
Amúgy meg a 9. képen (ver23.jpg), vagy 12. képen (ver19.jpg) mert mindkettõ olyan szolidan szép ipari :D
Szerintem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Toltam fel néhány képet ide:
http://kep.tar.hu/thommey/50561286#2
szerintetek melyik felni állna jól?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Népautó :love:

Most szedték szét az enyémet, hát van mit cserélni benne - de tudom az árakat (kisker, nomrál végfelhasználói természetesen) és hát... cseréltetek is mindent benne, ami sok pénz tud lenni hozzá, az egyedül a munkadíj....

Scudonál meg alig gyõztem az alkatrészeket kifizetni... :S

Szal népautó ilyen téren is nyerõbb.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Népautó...
Ha pakolás akkor miért nem kombi?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Módosítanom kell.
1,6 v 2,0, biztosítása ugyanannyi. Fene gondolta volna. Így az 1,6 ki is esik.
Méretben a Jetta úgy érzem bõven elég. 1,8-as motorral alig eszik többet, mint a kis 1,3-assal. Havi +2k kötelezõ költség. Szinte semmi.

hát ha 1.8 akkor inkább passat és abból is 2.0, a jetta nagyon szarul pakolható. és Tomyféle passat meg télleg elnyûhetetlen! és az a jó a régi kombikba, hogy azokra egyszerûen "hozzáraktak" egy nagy téglalapot és így télleg nagy a csomagtartójuk.

mi vectránk 5 ajtós és a px abba is simán befér elõrahajtott h.ülésekkel, de vittem benne big hit-et is 888as marzoval és az is befért. 2.0 8szeleppel meg 7.5/100km a vegyesen és nem megy rosszul.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Városi, nem szállító autó.. de legalább leharcolva sincsenek annyira, lévén nem lehet megpakolni.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A Jettasokrol egy dolog jut eszembe: nem volt penzuk Passatra.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Gondoltam, mondtok új szempontokat. Több szem többet lát. Így jött be a Jetta is például.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Apám autószerelõ, ért hozzá.

Akkor nem értem amúgy az egészet. Fatert megkérdezed, és még talán tud is olyan ismerõst, akinek eladó az autója... Ismeri a kocsit és ennél több itthon nem is kell. Vagy legalább van saját véleménye, hogy mit szeret szerelni ;)

Azt is tudom, hogy ismerõstõl venni autót is lutri, meg barátságok mehetnek tönkre, de akkor is nagyobb esély van egy normális (vagy legalább ismert elõéletû) autó kifogására, mint a hasznaltauto.huhun...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
©koda superb 2008
Feltöltött kép Feltöltött kép

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak utána legyen pénz, amit beleölsz a helyreállításba (nem, egy szóval sem mondom hogy elromlik folyton, de ugye 15-25 éves autókól van szó)
ezért érdemes mellõzni az ilyet.
Mint ahogy a TT-rõl is beszélitek le az embereket...

Henger: tehát eldöntötted :)