Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Akkor már tudom miért néztek mini-t :-)
mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Az vesse rám az elsõ követ aki jobban szereti a suzukit... :D nem ti éltek lelki terrorban!
10es fõút és vasút meleltt lakok... suzuki gyár mellet járok be emelóba.. hétköznapokon látok 50+500, hétvégéken 30-70 suzukit...
Ez lelkiterror, mondom én... most sajnálhattok :D

Ne sírjál!
Nekem napi 1100 megy el az irodám elõtt:D
Jelenleg 1100 autóra 1400 felismert szerelési hiba jut...
Sport Swift csak szép, és 10L-körül fogyaszt. De legalább nem megy...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad. Figyelni kell ra, hiaba dizel, mert a lendkerek tul van meretezve vagy mi. Ezen kivul nincs vele baja. Leginkabb videken hasznalja, meg balaton - bp tavon, nem panaszkodott ra hogy elfogy az ero a palyan.

Ellenben haver faterjanak 1.9 -es dizel uj Passatja van, mentunk vele ausztriaba es bizony 160 -nal mar nincs benne ero. Szinte vegig padlon mentunk. Viszont igy is kijott 7 korul az atlagfogyasztas.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Igen, mondani akartam, hogy ha hosszabb útra megy az ember, egy-két porlasztócsúcs elkél... :D
Bátyámnak 2.5-ös V6 van, 2002-es, eddig a gyertyáknál volt valami gond, ha jól tudom, de az olyan 50e-be került. Viszont olyan a hangja, meg úgy húz, hogy ihaj.

Olee, Mondeo Klubban mi a neved? Válasz jöhet priviben is.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Egy debreceni cimborának Mondeo ST-220 kombija van (szintén az "elõzõ", nem ez a legújabb).
Ezüstmetál.
Semmi utólagos optikai csúfítás.
Há' álló helyzetben hallgatni is gyönyörûség...

Az nem a TDCi lesz :D

Olee, már a V6 biturbosból?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem gáz, mert felállsz vele a padkára. legyen az akármekkora :)
és én szoktam elegáns ruhában járni az én pikápommal. filing na.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pedig stílus nyakig sáros navara/l200-al leugrani színházba, öltönyben :-)

ami gáz vele egyedül, hogy a plató kilóg a többi autó közül, parkoláskor :-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jó lenne az xc70 csak még kuvva drága..mint az elõzõ allroad a6...rohadul tartja az árát még..vagy legalábbis itthon most amik vannak és jó lenne azok drágák..

saab kihúzva a listáról..l200 tetszik még..csak muter sztrájkol rá,hogy mi lesz az "elegántos" autóval..szal a gally /borda/ törõ rács tetõlámpákkal nem illik neki a képbe :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Nálam volt most egy 2.2 ST TDCi 3 napig. Nnna az autó. És 8 literrel járkáltam, nem óvatosan. :D

Egy debreceni cimborának Mondeo ST-220 kombija van (szintén az "elõzõ", nem ez a legújabb).
Ezüstmetál.
Semmi utólagos optikai csúfítás.
Há' álló helyzetben hallgatni is gyönyörûség...
"In idem flumen bis non descendimus"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nálam volt most egy 2.2 ST TDCi 3 napig. Nnna az autó. És 8 literrel járkáltam, nem óvatosan. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Olee! A Ford TDCi motorjai _alapvetõen_ és _nagy általánosságban_ megbízhatóak? Jómagam elég sok negatív "urban legendet" hallottam már róla - persze, egyik sem tulajdonostól érkezõ vélemény...

1,8 rossz, 1,6 2,0 az újak jók.
Nemmondmom melyikek mert megköpdöstök. De a 2.0 136LE mellett esélyes a 2,2 egyáltalán? Jó 2,2 moci a msotani biturbós, de azaz újakban van csak.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hülyeséget beszéltem.
2.2 dízeleket néztem mondeoból, 2.5 dízelt passatból
ezer bocs...:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mondeoban csak 2.5 V6 benzin van nem?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
pedig van 2.5. olyat akartam.
a rangerben tudom. nekem is az van :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem ismerek 2.5 dízel Mondeo-t.
Legalábbis korábban csak az Rangerben volt 2.5. És az igen, Mazda blokk.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
olee a 2.5 dízel mondeo milyen motor? lehet, hogy az is mazda, mint az enyémben?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Évjárattól függ. A Focusokban lévõ motorok jók. A facelift elõtti 2.0 Mondeoké nem. Eszik a porlasztócsúcsokat. Olyan 70-80 ezer darabja. Viszont a facelift után már mindegyiket javították. A baj az, hogy nehéz belõle itthon jót venni. Viszont alvázszám alapján tudok segíteni esetleges vásárláskor. Meg tudom mondani az autó elõéletét.

A 2.2 -es viszont szerintem nagy általánosságban az egyik legjobb dízelmotor. A klubban még senkinek sem volt vele problémája.

De ha konkrétan érdekel valami, akkor kérdezz. ;) :)
(végre, lehet, hogy én tudok segíteni)

Nem zaklatlak, nekem amíg szét nem hullik, addig Turbina marad - egy rokonom viszont jövõre cserélne kombi Mondeóra (nem a jelenlegi, legújabb változatra, hanem az elõzõ szériából egy használt darabra).

(Mondjuk nekem is egy Mondeo kombi volt a kiválasztott, aztán abszolút last minute került a képbe a 20VT.)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Évjárattól függ. A Focusokban lévõ motorok jók. A facelift elõtti 2.0 Mondeoké nem. Eszik a porlasztócsúcsokat. Olyan 70-80 ezer darabja. Viszont a facelift után már mindegyiket javították. A baj az, hogy nehéz belõle itthon jót venni. Viszont alvázszám alapján tudok segíteni esetleges vásárláskor. Meg tudom mondani az autó elõéletét.

A 2.2 -es viszont szerintem nagy általánosságban az egyik legjobb dízelmotor. A klubban még senkinek sem volt vele problémája.

De ha konkrétan érdekel valami, akkor kérdezz. ;) :)
(végre, lehet, hogy én tudok segíteni)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Mondeot mindenkinek! :D
Annyi pénzbõl már 2.2 TDCI-t lehet venni. A kombi elég nagy, jó a megjelenése, keveset eszik és megy is rendesen.

Olee! A Ford TDCi motorjai _alapvetõen_ és _nagy általánosságban_ megbízhatóak? Jómagam elég sok negatív "urban legendet" hallottam már róla - persze, egyik sem tulajdonostól érkezõ vélemény...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mondeot mindenkinek! :D
Annyi pénzbõl már 2.2 TDCI-t lehet venni. A kombi elég nagy, jó a megjelenése, keveset eszik és megy is rendesen.