Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ilyen? :)
Feltöltött kép

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ha már pick up. :D :D
Nekem van egy Skoda Felicia PickUp 1.9D-m. :D
Keveset eszik, városban aláz, 50 ezerbõl komplett generál. Igaz munkadíj ugye nincs benne, mert az én munkám megfizethetetlen. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ugyeugye.
pite, ez 155 le és 360nm nyomaték. a nissan meg 170. csak az renyó motor. és 5 személy elvileg, de a hátsó ülést kiszedtem, hogy Zorba elférjen:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Vagy csak szimplán elõtöltést kéne állítani, illetve nyitást mérni. ;)

nem értek hozzá sajnos, így annyival letudtam a dolgot, hogy én vagyok a balfasz...

1,5 hónapos az autó, (céges) 3500 km körül járok, már tépem az arcom a 2000. km óta, hogy vigyük már vissza átnézetni meg olajcserélni, de "nem fontos az"...
sajnálom, hogy így állnak hozzá...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hé ez királyul néz ki :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

tolatóradar gyári felszerelés a rangerben ;). lomha? hát nem.

emberi belsõnek nem jó?
Feltöltött kép

Szép ez a belsõtér csak õõ rossz helyen van a kormány meg a mûszerfal..:D :D
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Azaz új... De ez is elmegy még: http://images.haszna...7/2229108_5.jpg Nemtom, ebben is 110le a 2,5td, de annál a nissannál csak jobban mehet :D Plusz nem 3 személyes kabin; GT találkozóra õsszel azzal mentünk, majd meghaltam hátul, pláne mikor visszafele ölembe volt még egy hfs, skarb meg pár apróság - a kényes fajtámat, tudom :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Emberi belsejû pickup? Hm... talán nissannál/forndál de nem olcsók, feelingje van de nem tok bele tolatóradart rakni, úgy meg izgulok vele városban, és a 2,5 gázolaj egység is... q lomha... (nissan pickup)

tolatóradar gyári felszerelés a rangerben ;). lomha? hát nem.

emberi belsõnek nem jó?
Feltöltött kép

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...

Bezzeg a frontosak chippel :D
Gyõrben alázott egy; 3 sávos út, baloldalt vmi müzlisdobozból szabadult ázsiai optikai tuningos saccra 1,3-1,6os autó beáll nagy svunggal a pirosnál, nagy kipufogó, nagy zene. Kicsit irritálnak az ilyenek; mondom azért ne legyen könnyû dolga, nézzük 3 személlyel mennyi az annyi :). Elégedetten nyugtázom hogy egy kissebbedik a visszapillantóbanmikor váltom el a kettest; erre 70nél jobbra 5-6 személlyel egy (tuti frontos, chipelt hdi-s) transit már elöttem van 4-5 méterrel és szemre 100ig nem is állt meg a lassítással. Zolika barátom alig találta az állát, bár én is meglepõdtem :D. Alázott;na... pedig (elvielg)10,7el én sem a legutolsó szoktam lenni...

Lefullasánál amin meglepõdtem a 2.0 d4d, az tûnt csak fel hogy mitõl megy olyan nehezen a kormány :D (hangos klíma) Aztán hülye nyomgombos rendszernek hála még vagy 2-3 sec mire indulhat a motor újra, éljen...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad.

Még jó, hogy nem az országúton! :D :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Van a családban egy A4 avant 1.9TDi nekem azt sikerül néha lefullasztani, ez még nem is lenne baj, ha az immobilájzert nem egy mágnessel lehetne kikapcsolni, amit sose sikerül 1-re... :)

Toyotából meg volt Carina-e 1.6 16szelepes, az volt a legjobb kocsink ami eddig volt. Semmi probléma, megbízható, normál fogyasztás, egész jól is ment. Csak kinõttük és egy Ford Galaxy 1.9Tdi lett helyette ami már szerencsére nincs meg :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Thommey, sorstárs :D
Gondolkoztam ma reggel hgoy elõveszem a telefont és a siralmas 1 percet felevszem de mondom qcif felbontásban úgysem élveztes...

3 toyós ismerõsöm szerinte ezek a mai toyoták nem azok a toyoták. Persze nem rosszak, de õk csalódottak (mindháromnak volt még japó toyotája).
Persze moddolt fedcomppal (ne kelljen 3at nyomni hogy lássam az órát!), mododolt középkonzollal(iszonyat gagyi kaníi mikrohifis plexi/kijelzõ/gombok kerültek oda :() és néha kivett hátsó ülésekkel jöhetne egy C.V.2 nekem is, persze 2.0d4d - bár más nem kéne a palettáról mert annyira érzésem szerint nem sikerültek jól hogy az ember szeresse/élvezze.

Emberi belsejû pickup? Hm... talán nissannál/forndál de nem olcsók, feelingje van de nem tok bele tolatóradart rakni, úgy meg izgulok vele városban, és a 2,5 gázolaj egység is... q lomha... (nissan pickup)

albertfish, neked ahogy elnézem nagyon konkrét elképzeléseid vannak :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

akkor nem egyedi az esetem, hogy a transitot nekem is sikerül néha lefullasztani. alapból 2,5 tonna, megrakva simán van 3 tonna felett, ehhez társul a 2,4 tdci 100LE motor... ha elmarad a kis gáz a kuplung felengedés mellett, akkor könnyen megadja magát...

Vagy csak szimplán elõtöltést kéne állítani, illetve nyitást mérni. ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Faternak 2.0 -es dizel uj Mondeoja van. Utaztam vele mar parszor, egyetlen baja, hogy varosban konnyen lefullad. Figyelni kell ra, hiaba dizel, mert a lendkerek tul van meretezve vagy mi...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)

Ez hazugság:)
Nalunk Így néz ki a parkoló:
AR GTV 3.2 V6 /ebbõl a hétvégén sajnos lakás lett/
Coupe 20vTurbo+
Dedra 1.9 TD
mitsu galant
És aztán mindenkinek toyotája van
idén 4 kollega vett új Corollát vagy Aurist.
És többeknek van 4 évnél fiatalabb Toyo-ja

De én sose fogok beállni a sorba:P

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Kinyomtatom, bekereteztetem ezt a topicot :D

és odaírod filccel a végére, hogy azért mégis a Fiat Stilo a legjobb :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Kinyomtatom, bekereteztetem ezt a topicot :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
doboz azért nem jó, mert akkor pl bicajt csak szétszedve viszel. egészben kilóg itt-ott.
a ranger/bt50 páros egész szép belsõvel jön a magasabb felszereltségnél. ver egy-két középkategórás autót. a navara, l200 még mindig nagyon teherautós mûanyag belülrõl.
dobfék nem számít, mert így is kurva jó fék van rajta. jobb, mint az elöl-hátul tárcsás astrámon, vagy mint a céges stilon. azért azt ne feledd, hogy ez az autó 1.2 tonnát bír vinni és 3.5öt húzni. a fék is ehhez van méretezve.
laprugó: igen, büntet hátul. de mivel hosszú autó, ezért elsõ ülésen annyira nem érzed. a hátsón meg Zorba utazik :)
egyébként haverjaim mind úgy száltak ki egy-egy 2-3 órás út után, hogy "de kényelmes ez az autó". és az apró egyenetlenségeket meg a kurvanagy kerék elnyeli.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Akkor már tudom miért néztek mini-t :-)
mondjuk toyo szalon&szervízes srácok is mentek mindennel, csak toyotával nem:)

Jól érzed...már ennyi nap alatt is többet láttam, mint kellene:D
Ami "olcsó" 2.1M abban semmi nincsen, ami több lenne, mint az AX-ben volt 100-ért, sõt! Ami meg 1.2-es Splash, és van benne ESP, meg függönylégzsák, meg légkondi, meg mp3, az meg 3M:(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

nem gáz, mert felállsz vele a padkára. legyen az akármekkora :)
és én szoktam elegáns ruhában járni az én pikápommal. filing na.

ezt add be az ügyvéd muternak :D :D :D

Explorer fordról nem igazán írnak 15 liter/100 alatt..anyira meg nem jön be..

platós tetszene,bár dobozt raknék inkább,meg azt lehet valami más módon áfázni,meg hasonlók? pl ha cégautó? vagy hogy megy ez?
Bár a dobfék hátul+laprugó anyira nem tetszik..de pl a mustangban nem sírnék a laprugó miatt :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!