Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Szervó a nem megfelelõ kerékszögtõl lehet, illetve a nem megfelelõ kerékösszetartástól.
Nézd meg szembõl az autót, azonosan állnak-e a kerekek, és megfelelõ e a dõlésszögük.

Legtöbbször ez az indok. Lehet a kormánymû hibája is, de az nem indokolná az úszást.

Irány a szervíz, úgysem fogsz tudni sok mindent kezdeni otthon vele!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jobban jársz, ha inkább futómûveshez viszed és õ nézi meg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van egy nem olyan kis problémám.
Egyik napról a másikra könnyebb lett kormányozni a kocsit (nem szervós) és egy kicsit agresszíven balra kanyarodva csúszik a kocsi (ilyenkor néha olyan érzésem van mintha hiányozna az egyik jobboldali kerekem), jobb kanyarnál minden rendben van. A gumiknak ránézésre nincs bajuk. Ma voltam vele városon kívül is és nagyobb tempónál nem nagyon éreztem, hogy valami gond lenne, de hazafelé jövet bevettem szokásos tempóban a kanyarokat és megint elég durván csúszott az autó. Mi lehet a baj? Holnap felemelem és benézek alá, de mit kéne keresnem?

A sebesség mindent megold.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jó dolog az automata világítás. mondjuk már belém rögzült, h amint ráadom a gyújtást, kapcsolom is a tompikát. sokan meg amint beérnek lakott területre, egybõl lekapcsolják a világítást...nálunk sem ártana kötelezõvé tenni a világítást mindig mindenhol

rendszámot pucoljátok! engem +vágott a jard, mert rittyós volt...

Magó, akkor el vagyok maradva bocsi! De szerintem nem fogyaszt vészesen, télen rövidtávokon nem vészes 8liter körüli érték

ha te nem octaviát próbáltál, akkor akár az is lehet, h az 16 szelepes motor volt, az jobban fogyaszt, mert van mindkettõ ilyen 102 vagy 105 ló körüli teljesítménnyel. viszont octaviában elvileg csak a 8 szelepes 102 lovas van, ill. a 115 lovas fsi. legalábbis 1.6-os motornál. és a 8 szelepes az, amelyik sokat zabál. persze nem is mai db, a 3 golf bemutatásakor fejlesztették 92 körül, nem is értem miért kellett eddig erõltetni...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de a menetjelzõ fény egy gyújtás utáni ledsor a kocsi orrába beépítve... (vagyis kettõ)
annak nincs hátul tesója sajna. Kivéve ha úgy kötik be, de errõl nem szól a fáma, de hasznos lenne.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
a menetjelzõ nem világít hátul?
Nekem úgy van, hogy egy kattintás elõl a két pici menetjelzõizzó, plusz a hátsó rendes világítás, a második kattintásnál meg felküldi a tompítottat elõre.
Magó, akkor el vagyok maradva bocsi! De szerintem nem fogyaszt vészesen, télen rövidtávokon nem vészes 8liter körüli érték

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
inkább a kikapcsolhatatlan tompítottat, az hátul is világít

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no para, van még húsz évem, kb, hogy megszokjam.
úgyis csak épp' érettségizett korú népautókat tudok megvenni/fenntartani kp-ra. :-D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Totalcar - Magazin - Kötelezõ az autók nappali világítása

Pite (?) álma valóra vált.
És még jó ötlet is, visszamenõleg is kötelezõvé kéne tenni, ha nem is a ledes megoldást, de a kikapcsolhatatlan tompítottat minimum.

Csak így tovább!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Én szoktam egy szintén a konszernhez tartozó autó hajtani ezzel a motorral(nem teljesen, mert az csak a 102lovas verzió), súlyban is csak 70kilóval marad el az oktáviától, de elfogadhatónak mondanám, kellõen nyomatékos a hétköznapi közlekedéshez.

az 1 tök más motor. próbáltam, nem m1 jól, de legalább fogyaszt.
én konkrétan az FSI motorosra gondoltam.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
jónak tûnik köszi
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

2004. évjáratú Seat Cordoba 1.4-hez keresek felhasználói kézkönyvet, tud valaki egy ingyenes linket?

Ez?
http://www.clubseat....file.php?id=194

[highlight] The bike way of life [/highlight]

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

akkojóvanakko.

teljesítménye legalább az elfogadható szintet +üti? fogyasztás?

Én szoktam egy szintén a konszernhez tartozó autó hajtani ezzel a motorral(nem teljesen, mert az csak a 102lovas verzió), súlyban is csak 70kilóval marad el az oktáviától, de elfogadhatónak mondanám, kellõen nyomatékos a hétköznapi közlekedéshez.

Más: Nekem '98as autóm van, a rendszámon kék alatta pedig zöld plakett, a forgalmiban meg 02-es besoroloás(a forgalmit pár hónapja állították ki újra) lehet h ezt is elcseszték?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
2004. évjáratú Seat Cordoba 1.4-hez keresek felhasználói kézkönyvet, tud valaki egy ingyenes linket?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nagy szerényben, 8 dörrentõvel.

Totalcar - Magazin - Újabb fotókon a négyajtós Bugatti

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
itten + a kémfotó ni:

Totalcar - Magazin - Kémfotókon a 2013-as bálna Merci

ez pedig váááá:

Totalcar - Magazin - BMW kombi 360-nal a német autópályán

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Viccesek az ilyen 2 évre elõrelátó grafikák, az esetek 99%-ban semmi köze sincs a valósághoz, csak találgatás. Ez a Mercedes is csak annyira más mint egy félidõben frissített modell. Ennél jóval nagyobb lesz a változás. Itt egy jobb közelítés: http://image.automob...uarter_view.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
2013-ban állítólag megjelenõ Mercedes W222 S osztály:

Feltöltött kép

Megelégednék a jelenlegi W221 S osztályal is:

Feltöltött kép

:D
Valami bölcs dolgot kéne mondanom, de nem jut eszembe semmi. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hagyd ugy vagy fotozd korbe lehetoleg ugy, hogy rendszam meg datum latszodjon
de hagyd ugy ne kolts ra semmit
ha olajat kell cserelni azt se /bar nem tudom mennyit jar vele fater az eladasig/

ugyis mindenki azzal kezdi, hogy csere akkor meg fasznak

ki az az orbitalis farok aki egy ilyen gepet karc nelkul akar?
ebbol latszik, hogy nem arra van hasznalva amire kene.

ja egy márkaszervizes olajcserét sztem nyomunk, csakhogy meglegyen a szervízkönyvpecsét /20K nál lecseréltük , most van benne 23 az még elmegy/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

az explorerben a babuk nem voltak bekotve?

nem voltak. De egy nagy tanúsága van a próbának: a plafonra kell tapadni ha túlérésre játszol :D