Sör, perec, ropi .....
NE ÍGY! NE ÍGY!
Most jöttem Gyõrbõl az M1-esen. Kétszer is láttam leállósávban állni rendõröket.Az ÁAK saját, belföldi statisztikái szerint ha valaki a leállósávban áll, statisztikailag húsz percig marad életben.
szarul hangzik
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nem csak az számít, honnan jön az autód, hanem milyen bonyolult! És itt kezdõdik a franciaolaszsötöbö gond, mert õk tudnak bonyolítani de nem értenek hozzá. Citroen xm pl minden villamossági szerelõ rémálma, ha meg te csinálod fel is gyújtod olyan szívás. Bonyolult japcsik viszont valahogy bírják. Az amcsik a legendáikat (corvette, mustang) nem is merik agyonbonyolítani mert félnek, hogy balul sül el.ha praktikus autója lenne mindenkinek, akkor mindenki pickuppal járna
erõs, kényelmes, tágas, biztonságos és az egész világ egy nagy parkoló
![]()
franciákat tényleg mindenki szidja, aki hajtja is õket. akik boltba járnak vele (nõk), imádják.
az olaszok meg hát... vegyes a kép. sztem nem rosszak, bár a céges stiloval sok baj van. de eddig mindig kiderült, hogy a szerelõk basztak el vmit. haver meg nem jár mással, mint soksok éves temprákkal. hiba nélkül.
Köszi.subaru oszkerek hajtasat kapja a suzuki
alapbol elso kerek, de kapcsolhato oszkerek.
sajna kozponti difi nincs, igy csak laza talajon hasznalhato.
oda pont jo lenne
szakad a hav berki
hol vagyol?
4 orat toltam kint
mindenki bohockodik a kezifekkel. :-p
Rocsi, oks, hogy kérsz felépítményt, de mondjuk a táskádat sok cuccal, meg a laptopodat és egyéb kütyüidet nyugodtan bennehagynád?
Meg ha ki akarod venni, akkor négykézláb el kell másznod a kabinig, mert fékezéskor elõre csúszott?
Amúgy játszani jó lenne...
A szerelemben nem az értelmet kell keresniBurce, nem akarom elvenni a kedved, de én 580-ért vettem '99-es Swift GLX Wintert.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ha valakit érdekel: a dakaron kaki van
Darázsinak kicsi az esélye, hogy tovább menjen...
NE ÍGY! NE ÍGY!
4-500ezer körül. de ha rendesen karbantartják, akkor reális az 1M km egy blokknak. ha meg megdeglik, 160-ért van komplett motor. új motort meg össze lehet rakatni 250 körül, a járulékos himbilimbik nélkül.Milyen a Honda?
Olee, van Swiftbõl 4wd is, de az elég gagyi rendszer. Inkább ne.
"örülök, hogy 11-14 éves vw dízelt akarok venni"
Bálint, szerinted a 10+ éves übervágen dízelekben mennyi km lehet?
mi is anno civic / g astra között variáltunk, aztán gyõzött az ész érv
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"