Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A svéd ismerõsünk Stockholmba jár be dolgozni 110km-rõl vonattal. 40 perc az út, a bérlet 60 rugó. De keres havi 7-800 at. Akkor?

Annyi idõ alatt peremkerületbõl sem nagyon érsz be a belvárosba, az agglomerációról meg ne is beszéljünk. Nem 110 km-rõl. Hülye lenne kocsikázni napi 220-240 km-t. Meg gondolom "svédben"az is lenne ennyiben. .

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"AZért ha egy bkv sztrájkot megoldottak a bejárásnál ezt is csak meg fogják a melóba és iskolába menõk..."

Persze, a legtobb helyen munkaszunet volt, es iskolaszunet. Ezt egyszer egyszer el lehet jatszani egy evben, ha mondjuk a bkv -sok sztrajkolnak, de ha allandosulnak a szmogriadok, akkor nem megoldas.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahogy néztem ma is az üllõin befelé ugyanannyi páros rendszámú jött szembe, mint páratlan. és g*ci vagyok, de én akkor is autóval megyek. tekintve, hogy hol hagyjam az autót? akinek nincs garázsa, és az utcán áll, az most mit csinál? 3 órára vehetsz parkolójegyet.... tele lesz az összes nagyáruházi parkoló? gondolkozni kellene ilyenkor.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én mondjuk szíves járnék be egy holland, svéd, vagy norvég stílusú városba. Szép nagy P+R parkolók, tökéletes, környezetbarát tömegközlekedés, 2 sávos bringautak. Csak itt az lene a baj, hogy ha csinálnának is jó tömegközlekedést, akkor baromi drága lenne, mint kint. Már most is röhej a 10 rugós pesti bérlet. Az átlag meg továbbra is 80-at keresne. A svéd ismerõsünk Stockholmba jár be dolgozni 110km-rõl vonattal. 40 perc az út, a bérlet 60 rugó. De keres havi 7-800 at. Akkor?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Természetesen rájuk nem vonatkozik, ezt mondta a híradó is. Meg azt is, hogy nem büntethetnek a rendõrök, mert nincsen rá sem KRESZ, sem jogszabály, és attól, hogy Demszky kitalálta, még sem a munkahely, sem az iskola nem fogja elfogadni a hiányzást.

AZért ha egy bkv sztrájkot megoldottak a bejárásnál ezt is csak meg fogják a melóba és iskolába menõk...

Tömegközlekedés: NEmtom, évekóta járkálok bpre/bpn tömegközlekedéssel, nem mondnaám olyan rossznak. 4es metró? Hehe, sietni kell vele mert viktátor fogja állítani... hogy erre miért büszke nemtom de valahogy a pályákat meg metrókat nagyon rühelli :(.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
megijedtem a szmogriadótól, mert a héten nekem is kétszer kell mennem pestre. de látom, nem büntetnek, úgyhogy leszarom. miért szopjanak azok is, akik néha járnak csak pesten? a sok butapesti, kocsibanéletéttöltõ majmot kéne inkább idomítani.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nehogymá elõbb a tömegközlekedést tegyük nem is EU szintûvé, legalább emberhez méltóvá, hanem elõször tiltsunk, mert az ingyen van.

ez a nagy igazsag.

igy senki nem fog raszokni a BKV-ra. hany eve epitjuk a 4es metrot? 10? kiesek a villamos oldalan, a buszon akkora rozsdafoltok vannak, hogy a festek tartja ossze, a troli meg agyonvag [paratlan napokon] r-o-h-e-ly
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez a szmogriadó elég ijesztõ, de mivel elõször rendelnek el ilyet, ezért szerintem nem kéne nagyon felháborodni, hogy nincsen konkrét terv meg szabályozás, hanem épp ezt találták ki...mondjuk az tényleg felháborító, hogy a szállítókra/fuvarozókra nem gondoltak, akik nem kedvtelésbõl járnak tehetgépjármûvel, hanem mert az a munkaeszközük...meg arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon hány képviselõ, illetve DT-rendszámos fogja csakazértis otthon hagyni az autóját, és BKV-val, illetve gyalog közlekedni, hogy példát mutasson..

de ha így folytatjuk, akkor szép lassan általános és mindennapivá válik a dolog, és büntetni is fognak érte - és igaz, amit itt valaki írt, hogy az emberek kb. 80-85% meg tudná oldani autó nélkül is a bejutást, nem létszükséglte neki...

szóval a jövõ valahol itt kezdõdik, és ha okosan csinálnák, akkor Budapest közlekedését és levegõjét egész rendbe lehetne tenni, rászoktatni az embereket a bringára/gyaloglásra/tömegközlekedése...csak hát akkor ugye máris nem Magyarországon élnénk...pedig most el lehetne kezdeni valamit, ha már így ezt hozta a sors...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Igazából régóta kerestem, sõt õ is keresett nekem pont ilyet. V8, kéziváltó, plató, kapcsolható összkerék, 1 milla alatt. Íme.

Megkérdezdtem: a kézi váltó nem gyári bene, de valami Ford. Az emelés sem gyári, de okés. 3 éve hirdetik 2,5-rõl indult. Az aktuális tulaj szinte semmilyen technikai kérdésre nem tudja a választ:D
El kell menni kiprószálni! Sokan a festés miatt dobták.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Az elsõ kerékjárati ív és a far TT, a hátsó kerékdob kivágás Cayman, a morcos orr pedig az S2000-re emlékeztet.

és van akinek bejön ez a léc elején egy púp formatervû autó?(pl.: ez, TT, R8)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

nekem inkább egy kicsit Audi TT-s

Az elsõ kerékjárati ív és a far TT, a hátsó kerékdob kivágás Cayman, a morcos orr pedig az S2000-re emlékeztet.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Az összes Subarus tervezõ meghülyült?
Egyre csúnyábbak...

A Focus meg tiszta Seat.

A7 fasza. :)

Mustang meg már nem a régi...

nekem is az audi a bejövõs.

Szmogriadót látom már kiveséztétek, de remélem ha megyek (ha lesz autó:( ) pestre versenyre, nem fordítanak vissza az M3-as bevezetõ szakaszán :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nem olyan lesz, csak egy béna rajzoló csinálta.

De remélem nem is ilyen, mert akkor tökön szúrom magam.
Feltöltött kép

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Azért az tény, hogy a nagy dugó 60%-át az iskolába járók, vagy gyereket iskolába vivõk alkotják, 25-öt meg azok, akik 2km-re is autóval mennek dolgozni, mert csak nem szállok fel a bkv-ra nézetet vallanak.

Ott a pont!
Világszerte ezt a módszert használják, itt sem próbáltak mást...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A Focus meg tiszta Seat.

Nem olyan lesz, csak egy béna rajzoló csinálta.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az összes Subarus tervezõ meghülyült?
Egyre csúnyábbak...

A Focus meg tiszta Seat.

A7 fasza. :)

Mustang meg már nem a régi...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://index.hu/poli...t/szmogkresz01/

Már megint elõbb pofáztak, minthogy valamit rendesen megcsináljanak, elõkészítsenek.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Azért a fõvárosi közgyûlést megnézném holnap, hányan mennek autó nélkül! Mindegy milyen rendszámos az autójuk, nekik kéne elõször letenni, példát mutatni.

Természetesen rájuk nem vonatkozik, ezt mondta a híradó is. Meg azt is, hogy nem büntethetnek a rendõrök, mert nincsen rá sem KRESZ, sem jogszabály, és attól, hogy Demszky kitalálta, még sem a munkahely, sem az iskola nem fogja elfogadni a hiányzást.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Porsche, Audi és S2000 Honda összegyúrva.
Gondolom az ára is népbarát lesz.:)

nekem inkább egy kicsit Audi TT-s

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Népautó
http://img.worldcarf...ue-sports_5.jpg

Porsche, Audi és S2000 Honda összegyúrva.
Gondolom az ára is népbarát lesz.:)