Ma is szembejött valami hülyegyerek persze ködlámpával, mert a csajoknak biztos tetszik. Én is felkapcsoltam........
Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. January 13. - 23:03
Ma is szembejött valami hülyegyerek persze ködlámpával, mert a csajoknak biztos tetszik. Én is felkapcsoltam........
Posted 2009. January 13. - 17:28
köszönöm,sajnos ez a nagyon teli felni egy öregebb camaro ss en még teccene is,de sajnos nem olyan van.a tt féle vastag 5? küllõs teccetõs,de 17az is.
xenon egyelõre akkor pihen,próbálok valami erõsebb izzót,de kételem hogy nagy különbség lehet köztük,meg amiket már próbáltam!
"z elsõbeépítõk (OE) által beépített gyári Xenon-szettek színhõmérséklete 4300 és 5000 K között van; ez közelíti meg leginkább a napfény színhõmérsékletét (fehér fény). Az emberi szem ebben a tartományban a legérzékenyebb, tehát az ilyen színhõmérsékletû fénnyel megvilágított útszakaszt látjuk a legjobban. Éppen ezért mi is elsõsorban a 4300 és 6000 K közötti színhõmérsékletû termékeinket ajánljuk, aki azonban még exkluzívabb megjelenésre (kékebb fényre vágyik), annak természetesen lehetõsége van választani a 8000 vagy 10 000 K-s szettjeink közül. Ez esetben kissé kevésbé fog jól látni, mint a max. 6000 K-s rendszerek esetében, de a hagyományos halogén izzókkal ellátott lámpaegységekhez képest még mindig jelentõs elõnnyel bír."
ezt írják errõl lor
Tudod hova raknék ahol lehet is kamatoztatni valami a nagyobb fénybõl és nem zavaró? Ködlámpába... Persze attól is függ mennyire 'veszélyeztetett' környéken lax, én pl a Duna mellett hegy lábánál eléggé.
http://www.e46fanati...es/image012.jpg
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. January 13. - 16:02
Az uv-s izzó megmattítja a lámpatestet. A kókuszba csak non uv mehet.
Nemtok róla hogy uv-s lenne. De mivel általában mûanyag a búra csaknem az...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. January 13. - 13:31
xenon egyelõre akkor pihen,próbálok valami erõsebb izzót,de kételem hogy nagy különbség lehet köztük,meg amiket már próbáltam!
"z elsõbeépítõk (OE) által beépített gyári Xenon-szettek színhõmérséklete 4300 és 5000 K között van; ez közelíti meg leginkább a napfény színhõmérsékletét (fehér fény). Az emberi szem ebben a tartományban a legérzékenyebb, tehát az ilyen színhõmérsékletû fénnyel megvilágított útszakaszt látjuk a legjobban. Éppen ezért mi is elsõsorban a 4300 és 6000 K közötti színhõmérsékletû termékeinket ajánljuk, aki azonban még exkluzívabb megjelenésre (kékebb fényre vágyik), annak természetesen lehetõsége van választani a 8000 vagy 10 000 K-s szettjeink közül. Ez esetben kissé kevésbé fog jól látni, mint a max. 6000 K-s rendszerek esetében, de a hagyományos halogén izzókkal ellátott lámpaegységekhez képest még mindig jelentõs elõnnyel bír."
ezt írják errõl lor
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. January 13. - 12:06
Mûszakihoz adatlap van esetleg valakinek? Jövõ hónapban viszem a kocsit és megnézném mennyit változott 2 év óta.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. January 13. - 11:39
Ezt most mire írtad?téves
-=B.B.B.=-
Posted 2009. January 13. - 11:28
mod
BBB
elõbb írtam ide valamit, amire választ találtam a google-ben
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. January 13. - 09:46
Az uv-s izzó megmattítja a lámpatestet. A kókuszba csak non uv mehet.Hüm?
-=B.B.B.=-
Posted 2009. January 13. - 07:08
en arulnek pl 10-15W koruli hid-et az kb pariba van az 50W-os halogennel
/nemtom mivel adjak el a skacoknak a hid szetteket
de en a jobb hatasfokot emelnem ki elsokent/
a szinhomerseklet hatasat passzolom
utana kene olvasni mit lat jobban az emberi szem.
nemtom tik hogy vagytok vele, de az optikas lampat nem tartom fontosnak a hidhez.
/nyilvan kicsit mas kepet fog vetiteni mert a hid tenyleg pontszeru fenyforras/
de egy 300ft-os fenyszoro allitast igen!
az automata szint allitas is olyan dolog, hogy halogen is vakit ha billeg az auto nem csak hid.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. January 13. - 02:49
Posted 2009. January 13. - 02:07
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. January 13. - 01:46
http://www.amber-per...12006012614.jpg
mazda rx7 alatt
fekete ablakfóliákkal. piros féknyergekkel, felfele nyíló ajtókkal.
meg minden...
de rx7 mindenképpen, mégha lada felni van rajta, akkor is.
a ferrari meg akármennyire szép és jó...kihagyom:)
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. January 13. - 01:37
azért elfogadnád, nem?
nem tudnam hova tenni
de akkoris olyan kis satnya. meg az elso szarny ronda, a hatso meg ruuuusnya.
nalam most a kedvenc az a kombinazio, hogy paratlan agu felni [5 vagy 7] matt fekete, piros vagy narancssarga szegellyel. nyami

mondjuk ez egy Volk, ami nem olcso, [es akarhogy nezem 6 agu:D ]de vannak megfizethetobb verziok is. persze nem minden alatt nez ki jol.
ez a W12 audi felni nekem egyaltalan nem bejovos
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 13. - 01:31
régi a8 w12 gyári felnije, 18"-os, 225/45 volt a gyári gumi rajta asszem.
http://www.hyts.hu/h...di_a8()1_x7.jpg
Posted 2009. January 13. - 01:31
Posted 2009. January 13. - 01:19
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 13. - 00:57
Posted 2009. January 13. - 00:34
Sportlight. A Sportlight a Bluelight/superblue és megalight 'keresztezésébõl' született. Fehér fénye van, a kékeset nem szeretem.
A fehérebb fény miatt Sportlight szerintem, fényerejük hasonló. Elvileg jégfehér; annyira azért nem hidegfehér, de kellemesebb, picikét talán kontrasztosabb mint a hagyományos. Egyébként megalight nem is nagyon van már mert a sportlight az utódj ha jól tudom.
A felnis linknél az utángyártott a sûrûküllõs vagy a gyári?
Az S8 felnije az pofás is meg minõségi is...
Posted 2009. January 13. - 00:33
gondolom a sportlightnak "kékebb" fénye van, elõny vagy hátrány?
Posted 2009. January 13. - 00:24
felnis linket köszi,bármit csak ne azt a sûrûküllõs rettenetet
kersek de gyáriban nem találok nagyobbat..na mindegy
thez,mérek egyet reggel,szerdán Tied is ha kell
szal próbáljak rá erre a GE izzóra? jobb mint ezek " H1 RU948 Ultra Xenon halogén fényszóróizzó 12V,55W, normál izzónál 60%-kal nagyobb fényerõ,színhõmérséklet 3000 kelvin." gyártótúl függetlenül /nyilván nem noname/
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Sign In
Create Account

Back to top