Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Vagy csak titokban fizetik be a folyamatos büntetéseket, míg azt mesélik be mindenkinek hogy "büntethetetlenek" ;)

Utána meg jön az urban legend :-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
természetesen. tachográfot én is utálom.
de õket nem szokták megállítani ;) mert õk olyanok...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
és azt is hallotad, h tahográf felir mindent? :D megállitják megnézik azt csõ. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egye kukac, de csak azért mert nincs most az aktuális kínálatban Activa csak a V6osból PL ez...

áá, amikor Pite linkel, legalább annyira lehet tudni, hogy az csigaevõ autó lesz, mint amikor én linkelek, az is valószínûleg japó :D

igazábol a kamionok le vannak tiltva 100ra v 90re ...:)

asszem 90-nél.
de nem minegyik :) vannak itt a környékben is alap 580 lovas, chipelt Scaniak :D hallottam, hogy 140nél még benn volt egy Transporter mellett - rakottan ;)

Dave
ha ragaszkodsz a T betûhöz, tudok adni ilyen tanuló táblát, amit a kocsi tetejére rakhatsz :) véletlenül van itthon :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
igazábol a kamionok le vannak tiltva 100ra v 90re ...:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nekem tecc ;)

Tesóéban ugyanilyen, csak zöldes.
izléstelen franciák. zöld autóban zöld szõnyeg, zöldes kárpit
kékben kék szönyeg, kékes kárpit...

és vajszinû tetõkárpit.

Egye kukac, de csak azért mert nincs most az aktuális kínálatban Activa csak a V6osból PL ez...

Pedig egy b szériás activát mai napig elfogadnék fõ autónak ;)
Most fikázhattok, az Activa azért Activa...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Bármelyik játékboltban hozzájuthatsz durván 8000 Ft magyar valutáért....
Bizony, Degecrõl jöttem :D

játékótó...:D
mindegy, ez a fajta Skyline nagyon tetszik.
meg Mazda Rx7. élõben még nem láttam, de jó lenne.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo, néha tesznek mellé kamerákat.
Az elkerülõn egyszer sietnem kellett és az újhegyi keresztezõdésnél, ahol lámpa is van, nem is tudtam, hogy 50-es tábla van. )Egy elkerülõn, aminek az a lényege, hogy nem a városban mész, hanem kerülsz, ellenben gyorsabb. Na mindegy.) És kött a csekk 71-es tempóról...
Szal figyelni kell.
És azt néha leviszik a Domushoz, asszem.
A Szigetin nem csak jelzõ van.

bazzz, ezt azért jó tudni...

nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha megyek egy 2x2 sávos úton a külsõbe, ahol lassabb a tempó ugyan, de minden keresztezõdésnél vki úgy is be akar kanyarodni jobbra, ami miatt nem lehet normálisan haladni ezért bemegyek a belsõbe, ahol ha 50el megyek, már 100m után levillognak...

és az én gyerekem biztos nem fog fõút mellett játszadozni...

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

Nissanból ez elfogadható:
http://www.1-18scale...ont_quarter.jpg
kéne ez is:)

Bármelyik játékboltban hozzájuthatsz durván 8000 Ft magyar valutáért....
Bizony, Degecrõl jöttem :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
az a akmion biztos jól ki tud gyorsítani a lámpától.:D

a töréstesztnél meg ahogy ráadja a pilóta, a furgont mint valami papír akármit löki el.:wtf:
a repcsi is jól gyorsul lámpától.:D

Nissanból ez elfogadható:
http://www.1-18scale...ont_quarter.jpg
kéne ez is:)
meg ez:
http://members.chell...san skyline.jpg

Izomtéridõninja-geológus!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
http://www.mommo.hu/.../Torestesztek_2

Szép autó:

http://www.mommo.hu/...4687/388fb468c6

Bazz, a rakétás kamion beéri a repcsit? :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magoo, néha tesznek mellé kamerákat.
Az elkerülõn egyszer sietnem kellett és az újhegyi keresztezõdésnél, ahol lámpa is van, nem is tudtam, hogy 50-es tábla van. )Egy elkerülõn, aminek az a lényege, hogy nem a városban mész, hanem kerülsz, ellenben gyorsabb. Na mindegy.) És kött a csekk 71-es tempóról...
Szal figyelni kell.
És azt néha leviszik a Domushoz, asszem.
A Szigetin nem csak jelzõ van.

De mindegy, tényleg nem kell annyira nyomni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

pedig ha fel akarod venni a forgalom ritmusát, akkor 60-70el kell menni, ez fõleg a 2x2 sávos utakra igaz, de nagyrészt a többire is. 65 alatt meg úgysem büntetnek meg, a km órák pedig úgy is fölfele csalnak egy kicsit.

ez is egy mentalitas. majd valtozik ez ha az utcan jatszo gyereked orra elott megy el valaki 70nel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem tettem ki a T betût, nem is vettem. inkább összeszedtem magam, és így vezettem 2.5 órát vegyesen (város/fõút/autópálya), meg játszottam/rutinoztam bõ fél órát a Cora parkolóban meg itt Gazdagréten...:) anyu szerint tök jól ment ahhoz képest, hogy másodszor ültem rendes kocsiban - figyelek mindenre, amire kell, csak a kormányfogásom nem tetszik neki...:D..egyszer fulladtam le, amikor elmértem az ívet itthon beállásnál, késõn vettem észre, hogy szûkös lesz, és satuféknél nem nyomtam ki a kuplungot...de már egészen ráéreztem, nem is féltem, csak amikor az M0-n egy 40 tonnás kamion olyan 120-al zúgott el mellettem, aki meg csak 100-al ment...szóval tökre jól esett, reggel is megyek.:)

sebességes dolog: ma a messzirõl is tisztán látható piros lámpa (nyílegyenes út végén) elõtt ugye hagyom gurulni motorfékkel a kocsit, és pont addigra értem volna oda, mire zöld lett volna, és egyben átmehetett volna a mögöttem lévõ kb. 10 autó, nem kellett volna megállni...de neeeeeeem, kúhetes barátunk nem bír 40el menni, amikor 50 a max, így hát beelõz, majd a lámpánál satufék, és mire elindul a zöld jelzésnél, addigra mi már odaérünk, de õ meg ott áll, szóval fékezünk, és velem együtt összesen 4 autó tudott átérni azon a rövidke zöldön...most tényleg ennyire kell sietni egy piros lámpáért? vagy most már az a pimp, ha a pirosnál elöl állsz?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem akarsz valami olyat aminek kevesbe visszataszito a karpitja?

nekem tecc ;)

Tesóéban ugyanilyen, csak zöldes.
izléstelen franciák. zöld autóban zöld szõnyeg, zöldes kárpit
kékben kék szönyeg, kékes kárpit...

és vajszinû tetõkárpit.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

es nem kell lassitani. alapbol nem kellene 50nel tobbet menni a varosban.

pedig ha fel akarod venni a forgalom ritmusát, akkor 60-70el kell menni, ez fõleg a 2x2 sávos utakra igaz, de nagyrészt a többire is. 65 alatt meg úgysem büntetnek meg, a km órák pedig úgy is fölfele csalnak egy kicsit.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem akarsz valami olyat aminek kevesbe visszataszito a karpitja?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ilyen sebesség mérõ pécsen is van egy marékkal, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az trafi lehet...és nem igen láttam olyan embert, aki lassított miatta. én sem.

Pedig van amelyikben vagyon kamera.

50km/h vagy 50mp/h ? :D

Na szóval, az új gépegység, ami nem clio.

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
kokk, 2 éve van jogsim, de nem vezettem ezalatt sokat, de akkor intenzíven:) 1,2 astrától e55amg-ig terjed a paletta. utóbbi idõben astra legtöbbször. azután fura volt, hogy a fordulat növekedésére a sebesség is nõ. emelkedõn. kis gázra is.
tetszik nagyon az autó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ilyen sebesség mérõ pécsen is van egy marékkal, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az trafi lehet...és nem igen láttam olyan embert, aki lassított miatta. én sem.

nem az a lenyeg. gondolom nem nezted vegig a videot. eloszor csak mutatja, hogy megy mindenki 60-65-70 km/h korul, aztan kiall egy gyerek egy kek autoval meg egy tripodra allitott kameraval egy hi-viz mellenyben. persze nem rendor, csak unatkozik gondolom. aztan ha nezed tovabb a kijelzot az oszlopon, akkor mar latod, hogy egybol 45km/h lesz az atlagsebesseg.

RAUH-Welt
B E G R I F F