Utána meg jön az urban legend :-)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
áá, amikor Pite linkel, legalább annyira lehet tudni, hogy az csigaevõ autó lesz, mint amikor én linkelek, az is valószínûleg japóEgye kukac, de csak azért mert nincs most az aktuális kínálatban Activa csak a V6osból PL ez...
asszem 90-nél.igazábol a kamionok le vannak tiltva 100ra v 90re ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem tecc
Tesóéban ugyanilyen, csak zöldes.
izléstelen franciák. zöld autóban zöld szõnyeg, zöldes kárpit
kékben kék szönyeg, kékes kárpit...
és vajszinû tetõkárpit.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Bármelyik játékboltban hozzájuthatsz durván 8000 Ft magyar valutáért....
Bizony, Degecrõl jöttem
Izomtéridõninja-geológus!
Magoo, néha tesznek mellé kamerákat.
Az elkerülõn egyszer sietnem kellett és az újhegyi keresztezõdésnél, ahol lámpa is van, nem is tudtam, hogy 50-es tábla van. )Egy elkerülõn, aminek az a lényege, hogy nem a városban mész, hanem kerülsz, ellenben gyorsabb. Na mindegy.) És kött a csekk 71-es tempóról...
Szal figyelni kell.
És azt néha leviszik a Domushoz, asszem.
A Szigetin nem csak jelzõ van.
Nissanból ez elfogadható:
http://www.1-18scale...ont_quarter.jpg
kéne ez is:)
Izomtéridõninja-geológus!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
pedig ha fel akarod venni a forgalom ritmusát, akkor 60-70el kell menni, ez fõleg a 2x2 sávos utakra igaz, de nagyrészt a többire is. 65 alatt meg úgysem büntetnek meg, a km órák pedig úgy is fölfele csalnak egy kicsit.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem akarsz valami olyat aminek kevesbe visszataszito a karpitja?
es nem kell lassitani. alapbol nem kellene 50nel tobbet menni a varosban.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Pedig van amelyikben vagyon kamera.ilyen sebesség mérõ pécsen is van egy marékkal, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az trafi lehet...és nem igen láttam olyan embert, aki lassított miatta. én sem.
es nem kell lassitani. alapbol nem kellene 50nel tobbet menni a varosban.
ilyen sebesség mérõ pécsen is van egy marékkal, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az trafi lehet...és nem igen láttam olyan embert, aki lassított miatta. én sem.
RAUH-Welt
B E G R I F F