Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Ez mi ez, hogy az egyik magyar kéri, hogy a másik magyart jobban büntessék meg a Dakaron?!

Mi folyik ott?

Szerencsétlen Palikék, azért eddig szépen mentek, ezt nem érdemelték meg.

Én egy Retekklubos 10 másodpercnek nem adnék hitelt. Meghallgatnám a másik felet is.

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

SA2-bõl is volt 8 gömbös? És itt a sport gomb mit csinál, keményít csak vagy mint az activa egyenlít? Idáig C5be és Activába láttam sport gombot.

Tölteni kell/elég még vagy csereérett lesz lassan? Menet közben akármilyen sebességnél fel lehet ezeknél még emelni a kasztnit?

gomb, tudtommal csak keményít.
öö emelés.. szvsz, csak állóhelyben. De kérdem én, méris kéne állítani menetközben?
-Van egy alap (porig ülve), rugózás 0
-Normál
-"Terepfokozat", megemelve, de még van rugózás
-Szervízállás, égbe emelve, rugózás 0

Töltés ráférne azt mondta tesó, de egyáltalán nem akutt, majd tavasszal/nyáron.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak azt neee...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ez mi ez, hogy az egyik magyar kéri, hogy a másik magyart jobban büntessék meg a Dakaron?!

Mi folyik ott?

országimázs

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Mi folyik ott?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nem Activa, de a motor miatt, mán ez is 8gömbös, meg vagyon 'Sport' gombja (activa 10)

SA2-bõl is volt 8 gömbös? És itt a sport gomb mit csinál, keményít csak vagy mint az activa egyenlít? Idáig C5be és Activába láttam sport gombot.

Tölteni kell/elég még vagy csereérett lesz lassan? Menet közben akármilyen sebességnél fel lehet ezeknél még emelni a kasztnit?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mer mindig mesz min az allat!

bagoly mondja ;)

tegyük hozzá ideális körülmények voltak: ceglédtõl szolnokig a négyesen (!) nem volt autó akit meg kellett volna elõzni! egyszerûen üres volt az út.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

a korongos könnyen kijátszható/kikapcsolható :)

a digitális kártyát már nehezebb átverni. két kártyát szoktat használni. külföldön "átvilágítják" a fülkét, hogy megkeressék a másik kártyát. alsónadrágban, a go-box tartójába el lehet rejteni :)

Lord
Te milyen firnyákosságot ismersz? :)

korongosra..
digitre szerintem nem találtak ki még módszert...

http://kepfeltolto.h...t=thb&id=340462

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

egyényi csúcsot jöttem hazafelé :) 1:05

mer mindig mesz min az allat!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

ajtó-ajtó

Nice! ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

És arra szerinted nincs megoldás, mi? te kis naív ;)

a korongos könnyen kijátszható/kikapcsolható :)

a digitális kártyát már nehezebb átverni. két kártyát szoktat használni. külföldön "átvilágítják" a fülkét, hogy megkeressék a másik kártyát. alsónadrágban, a go-box tartójába el lehet rejteni :)

Lord
Te milyen firnyákosságot ismersz? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Egye kukac, de csak azért mert nincs most az aktuális kínálatban Activa csak a V6osból PL ez...

Pedig egy b szériás activát mai napig elfogadnék fõ autónak ;)
Most fikázhattok, az Activa azért Activa...

Nem Activa, de a motor miatt, mán ez is 8gömbös, meg vagyon 'Sport' gombja (activa 10) Ma beleraktam már 190kmert.. szeretem :) Nagy, suhan, nem billeg, cliohoz képest, meg full extra.... :) (de egyszer lesz 16v cliom, továbbra is)
fogyi mondjuk ~10

és azt is hallotad, h tahográf felir mindent? :D megállitják megnézik azt csõ. :)

És arra szerinted nincs megoldás, mi? te kis naív ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ajtó-ajtó, vagy tábla-tábla?

ajtó-ajtó

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ajtó-ajtó, vagy tábla-tábla?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Németbõl? :D

pestrõl ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

csak annyiert tudnak megbuntizni amennyit odaadsz. es ha mondja hogy akkor most add oda neki az elmult 3-4 het tachografjat, akkor kozlod vele, hogy ma jottem vissza szabadsagrol, szoval nincs elmult 3-4 het. csokolom

köteles vagy magadnál tartani az elmúlt 28 nap plusz az aznapi tachográfod.
amelyik napról nincs meg a korong és nincs szabadságos papírod, akkor azt feltételezik, hogy "hibás" korong volt és ezért eltüntetted... több százezres büntetést szabhatnak ki...
sebességtúllépésért nem gyakori a büntetés, ellenben túlvezetésért, pihenõidõ rövidítésért igen. bevett szokás, hogy egy ilyen nap után szabadságpapírt kérnek, majd reménykednek, hogy nem mennek ki a céghez ellenõrzésre, ahol kibukhatna ez a dolog...

titokban büntifizetés? pár perces túlvezetés százerzes tétel. nincs az a cég, ami ezt kitermelné...
háttérben le van zsírozva valószínûleg...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Németbõl? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

jajajaja... :D meg hallotam olyat is, h olyan kamiont amit bemérnek trafival, utána végignézik tachot és mindenért megbaszzák. bár ez kicsit érdekes :D

csak annyiert tudnak megbuntizni amennyit odaadsz. es ha mondja hogy akkor most add oda neki az elmult 3-4 het tachografjat, akkor kozlod vele, hogy ma jottem vissza szabadsagrol, szoval nincs elmult 3-4 het. csokolom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
jajajaja... :D meg hallotam olyat is, h olyan kamiont amit bemérnek trafival, utána végignézik tachot és mindenért megbaszzák. bár ez kicsit érdekes :D