RAUH-Welt
B E G R I F F
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
RAUH-Welt
B E G R I F F
Viszont ez az elsõ diesel gyõzelem ugye?
Dehogy alapozott erre, mondom nagy szerencséjük volt talán....arra alapozott volna Palik, hogy ha bentragadnak, akkor kiterelik a sivatagbol es levagjak a nehez reszt? szerintem ezt nem tudhatta elore
Turbo nyomást emelgetni nagyon ésszel kell.
Most utána jártam a témának, de egy jó chiptuning, max 20%-os teljesítménynövekedéssel kevésbé "káros"...
Vagy könnyíts meg a gázáralmást és azt még az automatika is lekezeli.Tesó kezdett el gondolkodni egy V6on..
De a turbo nyomás emelés is csodákra képes
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
egyik oszttársam 60-as éveiben járó édesapja van megindulva érte... Én inkább egy Corsára szavaznék...
Na de pont a V6, ami igazán megy:) Meg olcsó. Diesel nem köll:D
RAUH-Welt
B E G R I F F
Chevrolet Lacetti Sedan (2.800.000)http://lada.hu/lada2170.html errõl mi a vélemény? találkozott már vki vele?
egyik oszttársam 60-as éveiben járó édesapja van megindulva érte... Én inkább egy Corsára szavaznék...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
viszont akkor Szalay nyomhatta volna neki, mert még így is +2 órát kapott Paliktól...
thommey, a kétezres még vállalható, nem csak V6os van ám! Én is kétezrest vennék utolsókból, SB száriásokból, bár azok lazán milla fölött vannak. Bár lehet hogy józanabb ésszel a 110lovas HDi-t választanám és kombiban, de az Activa varázsát is ki kéne próbálni
http://lada.hu/lada2170.html
errõl mi a vélemény? találkozott már vki vele?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám