Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Személy szrint klausztrofóbiám az sx4-ben, nem fértem el a fóka után beleülve. Ismerõs fejre tette most az sx4 4wd-jét,enyhén taknyos volt az út, a traktorok felhordták a sarat az aszfaltra.

nekem meg pl az L200ban van határozott klausztrófibiám a berlingo után, nem is beszélve a masterrõl...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Személy szrint klausztrofóbiám az sx4-ben, nem fértem el a fóka után beleülve. Ismerõs fejre tette most az sx4 4wd-jét,enyhén taknyos volt az út, a traktorok felhordták a sarat az aszfaltra.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ez mar elmebeteg :)

http://totalcar.hu/m...9.02.13.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Talan lesz eleg auto iden is:

http://www.f1hirek.h...da_197001010059
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Talan lesz eleg auto iden is:

http://www.f1hirek.h...da_197001010059
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
SX4 1.9 GS dízel 4WD (ESP, MP3) 5 760 000

szerintem azért nem rossz vétel ez az sx4 (sõt), a golf csak 59mm-el hosszabb a tengelytávja meg 78mm-el...viszont 6.906.200ba fáj, igaz annak erõsebb a motorja, de annyit én nem adnék érte. qasqai meg 6 435 000 Ft, akkor már inkább koleos 5.990.000ér ez is renault, meg az is.

és ahogy Rémhöri is mondja, most aztán lehet pofátlanul alkudozni ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Az SX4 jó választás, csak nem ezért az árért,bár akkor már inkább Fiat Sedici.Ahhoz van bõr. Egy Nissan krumpli...izé Kolesz sincsen jobban összerakva, mint ez.
Az 1.9-es brutálisan megy azzal a kicsi kasztnival. De tényleg kicsi. Beleültél már? Csomagtér?
Én ilyen árban inkább Rangert,Navarát,B2000-et vennék.

az alufelni mellett a bõr amit soha. ültam sx4ben is volt az egyik cimorának. nem lényeg annyira a csomitartó úgyis kell vonó meg utánfutó.

pont a pickupokról való elterelés a lényeg, most is az van ,utáljuk is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
XTrail-re egy szavazat. Egyszer ültem benne, hát jó. Nagyon. Az egyetlen SUv ami tényleg kéne...
Meg a Totalcaros tesztvideót is érdemes megnézni, csinálnak jóságokat benne :P :o

A mostani piaci helyzetet nézve meg csak egy jó alku, meg egy engedékeny kereskedõ kell és akkor a dízel is belefér 6.5-be.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Az SX4 jó választás, csak nem ezért az árért,bár akkor már inkább Fiat Sedici.Ahhoz van bõr. Egy Nissan krumpli...izé Kolesz sincsen jobban összerakva, mint ez.
Az 1.9-es brutálisan megy azzal a kicsi kasztnival. De tényleg kicsi. Beleültél már? Csomagtér?
Én ilyen árban inkább Rangert,Navarát,B2000-et vennék.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hát akkor q nagy felhozatalból kell választanod :D Kezdj Samsung/Renault teszteket olvasni... ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

X-trail/koleos. Miért ne lehtne kapni? Pötöygd mán be a webcímet... Suv árban terepjárók, xtrail ráadásul nem is friss vass úgyhogy 100 hogy kiforott, nem ia nagyon van velük baj. Koleos kicsit simulékonyabb, személyautósabb(kisebb légellenáláás, nem állandóan hót dzsuvás hátsó ablak/ajtó), kinek mi jön be.
És ezek lazán beférnek 6,5be!
2,0 DCi 150 ló 4×4 Koleos 5.990.000 expressionba, és még dynamique-ba is 6,5 milla! A lista elég hosszú nem szemezgetek, ha érdekel meglesed.
goglizz a terepjáróképességi(k)re, youtubeon is találsz pár fincsit.

X-Trail kétezres 140 lovas benzinessel 6,3tól!
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Chevyé? Hallod, tényleg lusta vagy webcímet beírni :D

Corollára sztem is jó lesz az a sûrû küllõs :)

tényleg lusta vagyok nem volt titok

koleos tényleg kihagytam na. tán nem nyomják elég hangosan :)

xtrail tudom hogy van , ültem is benne de dízel 7tõl indul. és dizel köll.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
X-trail/koleos. Miért ne lehtne kapni? Pötöygd mán be a webcímet... Suv árban terepjárók, xtrail ráadásul nem is friss vass úgyhogy 100 hogy kiforott, nem ia nagyon van velük baj. Koleos kicsit simulékonyabb, személyautósabb(kisebb légellenáláás, nem állandóan hót dzsuvás hátsó ablak/ajtó), kinek mi jön be.
És ezek lazán beférnek 6,5be!
2,0 DCi 150 ló 4×4 Koleos 5.990.000 expressionba, és még dynamique-ba is 6,5 milla! A lista elég hosszú nem szemezgetek, ha érdekel meglesed.
goglizz a terepjáróképességi(k)re, youtubeon is találsz pár fincsit.

X-Trail kétezres 140 lovas benzinessel 6,3tól!
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Chevyé? Hallod, tényleg lusta vagy webcímet beírni :D

Corollára sztem is jó lesz az a sûrû küllõs :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

koleos meglepõen jó terepen, tartottunk teszthetet egy cross pályán! (igen tudom hogy azt motoroknak találták ki) / ja volt az adventure parkban is, ott is jól muzsikált, fényképek a pesti gépemen vannak, de mondom az alvázig érõ sárban is jól ment 25-30% függõleges meg ugyan ennyi vízszintes dõlésben :) bár értelmes motorral és a szükséges elektronikával 8,5 misi körül van :(

koleosról vhogy az volt hogy nincs forgalomban nálunk...de vszinû drága lesz...

Tigger én ilyenen is elkondolkoznék:

http://www.hasznalta...gen_passat_2006

kösz

de használt még mindig nem

magam részérõl meg német sem játszik (nem kell 8 oldal róla én véleményem)

tigris: Örölök

4×4be fõnökömnek végignéztük mostanában, 2 normális player van meg egy tartalék, x-trail/koleos (nem játék hanem igazi 4×4 de suv árban! A 2 autó majdnem ugyanaz, azt vegyétek ami jobban tetszik/jobban fexik a várható felhasználásra.) meg a chevy versenyzõje. Persze más kérdés hogy difizár nélkül mit ér a 4×4 ha kipörög... SX4 drága, kicsi és nem túl faxán van összerakva és ugyanúgy trakesz kell hogy kijöjjön a sárból mert gyönyörûen 4féle fordulaton foroghat a 4 kereke...

Pite lehet gyenge vagyok szövegértelmezésbõl de akkor melyik az a 2 ? meg melyika chevié?
igen xtrail amúgy nekem is bejön csak nem nagyon fér bele 6,5-be. annál többér meg megint vmi fostalicska pickup lesz azokat meg utálom.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

A gyári amúgy? Sztem jól áll neki és minõségi is...
http://www.quinophex.../car/xantia.jpg

gyári van tesónak..
szó-szó megbarátkoznék vele, de nem sûrûn hirdetik ám ;)
amúgyis napolva a felni projekt. Kibírja ezt az évet (meg még ki tudja) dísztárcsával :)

ezt csak úgy. a hülllye francia ;) : Activa
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
70 rugóért inkább csokis fagyit veszek, azzal elõrébb vagyok ;-)

Uppsz, bocs, off! :X :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Holnap drukkolni szíveskedjenek!!!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

errõl mi a vélemény? (csupán szimpatizálok vele, semmi komoly)
http://www.carstylin...r.php?id=124563

Nekem tetszik.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
sûrû küllõs jól áll a corollának ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
errõl mi a vélemény? (csupán szimpatizálok vele, semmi komoly)
http://www.carstylin...r.php?id=124563
gummákat leszedni, 185ös váltóméretre cserélni.
egy ilyenre menne:
http://img.carstylin..._1229701932.jpg

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Ma beszélgettem egy régi cimbimmel, akivel anno '93 körül együtt csodáltuk az akkori német tuningujságokat, ill a D&W katalogusokat. Azóta is nagy álma maradt egy igazi kemény autó építése, ami idáig pénz-család-egyéb okokból csak többé kevésbé sikerült neki. Általában nagy dög német vasakkal próbálkozott (745i, 500sel), de mindíg el kellett adnia a kocsikat mielõtt igazából kialakult volna teljesen. Sokat segítettem neki (akkor még autószerelõként melóztam), mai napig a legérdekesebb munkáim voltak.
Most ott áll a dolga hogy sikerült anyagilag megerõsödnie, jól menõ válalkozása van, és a lelkesedése sem kopott meg. Pár hónapja vett egy W126 560sec mercit, az utolsó gyártási évbõl, szinte makulátlan állapotban. Az autó nagyon komoly átépítését vette tervbe. Nem tudom mond e ma még valakinek az valamit, hogy Koenig Special?;) http://www.koenig-sp...nt-600-387.html
Megrendelte a kpl. body kit-et, teljes fékrendszercsere lesz, kompresszor az USA-bol, kipuf már kész(kétoldali kerék elõtti kivezetéssel), a 19" felnik már megvannak, stb.
Nagyon kiváncsi leszek a gépre, de ahogy ismerem a srác maximalizmusát, biztos hibátlan lesz a vas. Ha valakit esteleg érdekel majd csinálok képeket a fázisokról.
Mai szemmel nézve már kicsit régimódi a design, de akinek ez a '80-as években az álma volt, az még ma is gögösnek látja.:) Bocs hogy hosszú lett:p