Ma beszélgettem egy régi cimbimmel, akivel anno '93 körül együtt csodáltuk az akkori német tuningujságokat, ill a D&W katalogusokat. Azóta is nagy álma maradt egy igazi kemény autó építése, ami idáig pénz-család-egyéb okokból csak többé kevésbé sikerült neki. Általában nagy dög német vasakkal próbálkozott (745i, 500sel), de mindíg el kellett adnia a kocsikat mielõtt igazából kialakult volna teljesen. Sokat segítettem neki (akkor még autószerelõként melóztam), mai napig a legérdekesebb munkáim voltak.
Most ott áll a dolga hogy sikerült anyagilag megerõsödnie, jól menõ válalkozása van, és a lelkesedése sem kopott meg. Pár hónapja vett egy W126 560sec mercit, az utolsó gyártási évbõl, szinte makulátlan állapotban. Az autó nagyon komoly átépítését vette tervbe. Nem tudom mond e ma még valakinek az valamit, hogy Koenig Special?
http://www.koenig-sp...nt-600-387.htmlMegrendelte a kpl. body kit-et, teljes fékrendszercsere lesz, kompresszor az USA-bol, kipuf már kész(kétoldali kerék elõtti kivezetéssel), a 19" felnik már megvannak, stb.
Nagyon kiváncsi leszek a gépre, de ahogy ismerem a srác maximalizmusát, biztos hibátlan lesz a vas. Ha valakit esteleg érdekel majd csinálok képeket a fázisokról.
Mai szemmel nézve már kicsit régimódi a design, de akinek ez a '80-as években az álma volt, az még ma is gögösnek látja.

Bocs hogy hosszú lett:p